2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
İyi yapmışsınız kuzum ne kadar erken o kadar iyi

Kızlar bebeğinin hareketlerini hissetmeye başlayan varmı
Ayy bende bunu merak ediyorum doktor 20. Haftalarda dedi
Bu sabah sanki bisey hissettim ama tekme degilde neydi aceba sert birseydi
Kizlar grubun en cok meraklisi olarak gene geldim

Aserdîniz mi ?
Birde sey kac haftada bir dokyora gidiyorsunuz en gec ben ogrencem sanirim cinsiyeti

Arzum bende baktırdım @Crknkz ile. Ona yüzde 70 kız demişti bana yuzde 63 erkek.
Onun tuttu bakalım bende tutacak mı hiç tutacak gibi gelmiyor
Ya bide bana yüzde 75 kız dedi çin takvimi erkek diyor Japon takvimi kız diyor doktor erkeğe benziyor dedi kafalar karışık Senin doktor net bişey söylerde tutarsa yaz ona göre umutlanayım

Cok tesekkur ederim canim

Ya bide bana yüzde 75 kız dedi çin takvimi erkek diyor Japon takvimi kız diyor doktor erkeğe benziyor dedi kafalar karışık Senin doktor net bişey söylerde tutarsa yaz ona göre umutlanayım
Ben japon takvimine baktım yuzde 50 yuzde kız diyor
Ay inanmıyorum hiç birine zaten pek inanasimda yoktu da iyice şey oldum
Benim daha erken ama 12+3te randevum var salı günü ikili teste bakacak, o sırada bakarız demişti bakalım ne diyecek

Canim yaptim ama emin deilim acaba dogrumu bana yapabilirmisin anne eylul baba mayis

Beni 2 bazen 3 haftada bir çağırıyor doktorum aylık kontrole geçemedik halen

Merhaba, aserme olmadı ama kahve tiryakisi olan ben kahveden soğudum ve elma yiyemezdim onceden şimdi günde bı tane mutlaka yiyorum, ilginç bir deneyim Aylık kontrole döndük ama üçüncü haftaya aldım randevuyu, nasipse şehir dışı planımız var.

Yaa masallah herkesin degisik bir tiksinme sekli var cok ilginc bende sudan tiksiniyordum sukur geciyor yeni yeni
Visneye aserdim tabi hic biryerde yok kaldi icimde ruyalarimdan cikmiyor aylik beklemek cok uzun en guzelini yapmissiniz doktor tatile gitti benimki ayligida gecti resmen 1 Ay on gun sonraya verdi bakalim nasil gececek

Ben gebeliğimi öğrendiğim ilk haftalar baya ekşiye düşmüştüm kahve bağımlısı ben resmen tiksindim kahveden hiç içemiyorum
Doktora da üç haftada bir gidiyorum yaklaşık. Çok ara vermek istemiyorum gidip kalp atışlarını duymak iyi geliyor. Birşey olacak diye korkuyorum 23ünde 2li test var bakalım inşallah cinsiyeti de belli olacak gibi

Kızlar yaklaşık hepimiz aynı haftalardayız. Acaba kilo alan var mı? Alanlar kaç kilo aldınız merak ediyorum. Benim doktorum Canan Karatay gibi kiloya aşırı karşı. Hemen tartıya alıyor gider gitmez psikolojim bozuldu

Benide kendimi bildim bileli demir ilaçları hasta ederdi şimdi doktorum sıdefer diye bir demir hapı verdi bir etki yapmadı kötü. Ben akşamları kullanıyorum arkasından portakal yiyiyorum.
Normalde zorlanmam canım ama gebelikten sanırım son 1 aydır ilaç görsem bile bi ağır geliyor sidefer i kendim kullanmadım kızımda kullanmıştım ama etki etmedi hiç ona, sende bir süre sonra değerlerine baktır istersen inşallah sana iyi gelir

Ayy ayni ben
Bende cok ara verince Allah korusun bisey olacak diye korkuyorum bir Ay nasil gececek bilmiyorum
Eksiye dustugune gore kiz mi aceba
Insallah guzel cikar tum sonuclarin hayirlisiyla

Bazılarının doktoru bu haftalarda net şeyler söyleyebiliyor tabi bebeğin pozisyonuna göre de değişiyordur. Ben 12+5 te gittim aç karnına çikolata yedim ama hep uyudu hiç oynamadı. Doktorum bidahakine çikolata yada tatlı şeyler yiyip üstüne biraz soğuk su iç bağırsak hareketleri de bebeği harekete geçirir dedi aklında olsun

Aa öyle mi 1 ay dolunca baktırayım bende tekrardan o zaman boşu boşuna içmiş olmadan değiştiririz teşekkür ederim hormonlardan kaynaklı tepki verebiliyor vücut malesef

Ben tedavi doneminde almistim kiloyu zaten ögrendigimden beri 2.5 kilo aldim yani kanda ilk ciktigindan beri.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…