İyi yapmışsınız kuzum ne kadar erken o kadar iyiCinsiyet hesaplaması Arzum canım benim baktırdığım kişi bide seninkilerden birine sorayım. Bu arada bir çılgınlık yapıp bebek arabası aldık biz
Ben sana kız demiştim iyi hatırlıyorum. Kist için doktor geçer dediyse geçecektir inşallah Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Ayy bende bunu merak ediyorum doktor 20. Haftalarda dediKızlar bebeğinin hareketlerini hissetmeye başlayan varmı
Ya bide bana yüzde 75 kız dedi çin takvimi erkek diyor Japon takvimi kız diyor doktor erkeğe benziyor dedi kafalar karışıkArzum bende baktırdım @Crknkz ile. Ona yüzde 70 kız demişti bana yuzde 63 erkek.
Onun tuttu bakalım bende tutacak mı hiç tutacak gibi gelmiyor
Cok tesekkur ederim canimİlk tabloda , Senin doğduğun ay ( dikey sütun)
Eşinin doğduğu ay , (yatay sütun) , kesişen bir rakam var.
(Satırlar kesişiyor)
O sayı ile ,
ikinci tabloda, hamile kaldığın ayı buluyorsun.
Bulduğun Sayı ile bu kez hamile kaldığın ayın kesiştiği yerde, bebeğin cinsiyeti çıkıyor.
Jan- ocak demek
…
…
Dec -Aralık ,
ordan artık sayabilirsin hangi ay. Karışık gelirse yine. yaz bana hangi aylar istenen , bakarım senin için.
Ben japon takvimine baktım yuzde 50 yuzde kız diyorYa bide bana yüzde 75 kız dedi çin takvimi erkek diyor Japon takvimi kız diyor doktor erkeğe benziyor dedi kafalar karışıkSenin doktor net bişey söylerde tutarsa yaz ona göre umutlanayım
Canim yaptim ama emin deilim acaba dogrumu bana yapabilirmisin anne eylul baba mayisİlk tabloda , Senin doğduğun ay ( dikey sütun)
Eşinin doğduğu ay , (yatay sütun) , kesişen bir rakam var.
(Satırlar kesişiyor)
O sayı ile ,
ikinci tabloda, hamile kaldığın ayı buluyorsun.
Bulduğun Sayı ile bu kez hamile kaldığın ayın kesiştiği yerde, bebeğin cinsiyeti çıkıyor.
Jan- ocak demek
…
…
Dec -Aralık ,
ordan artık sayabilirsin hangi ay. Karışık gelirse yine. yaz bana hangi aylar istenen , bakarım senin için.
Sat 8 aralik birdeCanim yaptim ama emin deilim acaba dogrumu bana yapabilirmisin anne eylul baba mayis
Beni 2 bazen 3 haftada bir çağırıyor doktorum aylık kontrole geçemedik halenAyy bende bunu merak ediyorum doktor 20. Haftalarda dedi
Bu sabah sanki bisey hissettim ama tekme degilde neydi aceba sert birseydi
Kizlar grubun en cok meraklisi olarak gene geldim
Aserdîniz mi ?
Birde sey kac haftada bir dokyora gidiyorsunuz en gec ben ogrencem sanirim cinsiyeti
Bende normalde hep iki haftaydi simdi ilk kez bir ay baya uzun geliyorBeni 2 bazen 3 haftada bir çağırıyor doktorum aylık kontrole geçemedik halen
Ben geceleri sırt üstü yattığımda hissediyo gibiyim ama çok hafifKızlar bebeğinin hareketlerini hissetmeye başlayan varmı
Merhaba, aserme olmadı ama kahve tiryakisi olan ben kahveden soğudum ve elma yiyemezdim onceden şimdi günde bı tane mutlaka yiyorum, ilginç bir deneyimAyy bende bunu merak ediyorum doktor 20. Haftalarda dedi
Aserdîniz mi ?
Birde sey kac haftada bir dokyora gidiyorsunuz en gec ben ogrencem sanirim cinsiyeti
Yaa masallahMerhaba, aserme olmadı ama kahve tiryakisi olan ben kahveden soğudum ve elma yiyemezdim onceden şimdi günde bı tane mutlaka yiyorum, ilginç bir deneyimAylık kontrole döndük ama üçüncü haftaya aldım randevuyu, nasipse şehir dışı planımız var.
Ben gebeliğimi öğrendiğim ilk haftalar baya ekşiye düşmüştümAyy bende bunu merak ediyorum doktor 20. Haftalarda dedi
Aserdîniz mi ?
Normalde zorlanmam canım ama gebelikten sanırım son 1 aydır ilaç görsem bile bi ağır geliyorBenide kendimi bildim bileli demir ilaçları hasta ederdi şimdi doktorum sıdefer diye bir demir hapı verdi bir etki yapmadı kötü. Ben akşamları kullanıyorum arkasından portakal yiyiyorum.
Ayy ayni benBen gebeliğimi öğrendiğim ilk haftalar baya ekşiye düşmüştümkahve bağımlısı ben resmen tiksindim kahveden hiç içemiyorum
Doktora da üç haftada bir gidiyorum yaklaşık. Çok ara vermek istemiyorum gidip kalp atışlarını duymak iyi geliyor. Birşey olacak diye korkuyorum23ünde 2li test var bakalım inşallah cinsiyeti de belli olacak gibi
Bazılarının doktoru bu haftalarda net şeyler söyleyebiliyor tabi bebeğin pozisyonuna göre de değişiyordur. Ben 12+5 te gittim aç karnına çikolata yedim ama hep uyudu hiç oynamadı. Doktorum bidahakine çikolata yada tatlı şeyler yiyip üstüne biraz soğuk su iç bağırsak hareketleri de bebeği harekete geçirir dedi aklında olsunBen japon takvimine baktım yuzde 50 yuzde kız diyor
Ay inanmıyorum hiç birine zaten pek inanasimda yoktu da iyice şey oldum
Benim daha erken ama 12+3te randevum var salı günü ikili teste bakacak, o sırada bakarız demişti bakalım ne diyecek
Büyüdükçe aylık kontrol normalmiş ama evet hissedemediğimizden birde banada uzun gelirBende normalde hep iki haftaydi simdi ilk kez bir ay baya uzun geliyor
Aa öyle mi 1 ay dolunca baktırayım bende tekrardan o zaman boşu boşuna içmiş olmadan değiştiririz teşekkür ederimNormalde zorlanmam canım ama gebelikten sanırım son 1 aydır ilaç görsem bile bi ağır geliyorsidefer i kendim kullanmadım kızımda kullanmıştım ama etki etmedi hiç ona, sende bir süre sonra değerlerine baktır istersen inşallah sana iyi gelir
Ben tedavi doneminde almistim kiloyu zaten ögrendigimden beri 2.5 kilo aldim yani kanda ilk ciktigindan beri.Kızlar yaklaşık hepimiz aynı haftalardayız. Acaba kilo alan var mı? Alanlar kaç kilo aldınız merak ediyorum. Benim doktorum Canan Karatay gibi kiloya aşırı karşı. Hemen tartıya alıyor gider gitmez psikolojim bozuldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?