Geçmiş olsun inşallah hayırlı haberler alırsınız Allahin izniyleHerkese Merhaba Bircan ben. 16+2 olduk bugün. 13 yıl öncede bu forumda eylül anneleri 2009 yılında çok güzel dostluklar paylaşımlar edindik. Hala görüşüyor takipleşiyoruz. Memnun oldum umarum yine aynı arkadaşlıklar ediniriz. 2'li testim Orta Riskli çıktı benim nift testi yaptırdım cuma sonucu çıkıcak çok korkuyorum. 7 tane miyomum var birtanesi 8 cm di. Bu sefer biraz stresli ağrılı bir hamilelik sürecim var Allah herkese yardım etsin. Cinsiyeti için 2 doktor kıza 2 doktor erkeğe benzetti hala bilmyoruz.
Normal bende öyleyim özellikle geceleri yatınca sırtım aşırı kaşınıyor ama benim kuruluktan cildim aşırı kurudu gebelikte nemlendirici sürün bu yüzdense sizindeson 4 5 gündüz bacaklarımda belimde sırtımda karnımda nerdeyse heryerimde kaşıntı var bu normalmi ya sizde de oluyomu
bende bazen uyanıp kaşınıyorum bıraksalar saatlerce kaşırım herhaldeNormal bende öyleyim özellikle geceleri yatınca sırtım aşırı kaşınıyor ama benim kuruluktan cildim aşırı kurudu gebelikte nemlendirici sürün bu yüzdense sizinde
Canim sanirim benimde burun damarlarim inceCanım burun kanaması bende de oluyordu hala daha ara ara oluyor, benim burun damarlarım çok ince bunu biliyordum zaten. Hamile olmadan önce de ara ara kanardı ama bi dönem çok artmıştı.
Özellikle 2. trimester da oluyor.
Vücut losyonu al canım iyi geliyor yoksa dökülüyor pul pul bende onu sürdürüyorum valla her yerine sürüverbende bazen uyanıp kaşınıyorum bıraksalar saatlerce kaşırım herhaldeeşim kızıyo bırak kaşıma diyo yoksa hiç bırakmıcam benimde cildim kuru ellerimde hep kurur sürekli nivea nemlendirici sürerim kaşınan heryere düreyim o zaman
Ah bu minnoşlar bize neler yapıyorlar doğsunlarda popişlerini ısıralımmbende bazen uyanıp kaşınıyorum bıraksalar saatlerce kaşırım herhaldeeşim kızıyo bırak kaşıma diyo yoksa hiç bırakmıcam benimde cildim kuru ellerimde hep kurur sürekli nivea nemlendirici sürerim kaşınan heryere düreyim o zaman
Bence bunu doktora belirtmen lazim kaşıntı onemli diye biliyorumson 4 5 gündüz bacaklarımda belimde sırtımda karnımda nerdeyse heryerimde kaşıntı var bu normalmi ya sizde de oluyomu
Oo ben kalca ya vere vere bi hal oldum gobek te cikiyor ama kalcanin eline su dokemez ya acayip buyuduler kizimdada boyleydim oglumda hic buyumemistiValla ben nerden kilo aldım bilmiyorum kisadece göbeğim yayılarak büyüyor sanki
Ben normal olarak bir iki kilo anca aldım 3 ayda. Zaten normalde de kilom olduğu için bilmiyorum kalcalarim falan daha fazla tabi. Şuan daha ayırt edemiyorumOo ben kalca ya vere vere bi hal oldum gobek te cikiyor ama kalcanin eline su dokemez ya acayip buyuduler kizimdada boyleydim oglumda hic buyumemisti
Ben geçen hafta o konuda fenaydim şuan az az var özellikle bacaklarimdason 4 5 gündüz bacaklarımda belimde sırtımda karnımda nerdeyse heryerimde kaşıntı var bu normalmi ya sizde de oluyomu
Vücut losyonu al canım iyi geliyor yoksa dökülüyor pul pul bende onu sürdürüyorum valla her yerine sürüverUyuz gibiyim gün içindede bacaklarım çok fena kaşınıyor
alayım canım losyın aynen uyuz gibi oldum ben deAh bu minnoşlar bize neler yapıyorlar doğsunlarda popişlerini ısıralımm
4 nisanda gidicem sorayım biBence bunu doktora belirtmen lazim kaşıntı onemli diye biliyorum
inşallah benimki de azalır canımBen geçen hafta o konuda fenaydim şuan az az var özellikle bacaklarimda
Benim de ilk kez burnum kanadı bu sabah, tampon yaptım dursun diye. Soğuktan mı diyordum ama, sebepleri içinde gebelik görünce şaşırdım.( Durması için buz diyor, demek ki , soğukla ilgisi yok)Canım burun kanaması bende de oluyordu hala daha ara ara oluyor, benim burun damarlarım çok ince bunu biliyordum zaten. Hamile olmadan önce de ara ara kanardı ama bi dönem çok artmıştı.
Özellikle 2. trimester da oluyor.
Benide eklermisiniz Bircanzerger 27 kasım 2021 - tahmini doğum tarihi 04.11.2022
Hoşgeldiniz hayırlısı olsun inşallah güzel sonuçlar güzel haberler alırsınız bir oğlunuz var sanırım Rabbim bir de kız evlat nasip etsin inşallah aslında cinsiyet gayet belli olmuştur ama doktorlar da sasirtiyor galibaHerkese Merhaba Bircan ben. 16+2 olduk bugün. 13 yıl öncede bu forumda eylül anneleri 2009 yılında çok güzel dostluklar paylaşımlar edindik. Hala görüşüyor takipleşiyoruz. Memnun oldum umarum yine aynı arkadaşlıklar ediniriz. 2'li testim Orta Riskli çıktı benim nift testi yaptırdım cuma sonucu çıkıcak çok korkuyorum. 7 tane miyomum var birtanesi 8 cm di. Bu sefer biraz stresli ağrılı bir hamilelik sürecim var Allah herkese yardım etsin. Cinsiyeti için 2 doktor kıza 2 doktor erkeğe benzetti hala bilmyoruz.
Cilt geriliyorda catlayacak gibi değil dimi canım sanki uyuz olmuş gibi bacaklarım kollarım çok kaşınıyorduinşallah benimki de azalır canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?