2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Geçmiş olsun inşallah hayırlı haberler alırsınız Allahin izniyle

son 4 5 gündüz bacaklarımda belimde sırtımda karnımda nerdeyse heryerimde kaşıntı var bu normalmi ya sizde de oluyomu

son 4 5 gündüz bacaklarımda belimde sırtımda karnımda nerdeyse heryerimde kaşıntı var bu normalmi ya sizde de oluyomu
Normal bende öyleyim özellikle geceleri yatınca sırtım aşırı kaşınıyor ama benim kuruluktan cildim aşırı kurudu gebelikte nemlendirici sürün bu yüzdense sizinde

Normal bende öyleyim özellikle geceleri yatınca sırtım aşırı kaşınıyor ama benim kuruluktan cildim aşırı kurudu gebelikte nemlendirici sürün bu yüzdense sizinde
bende bazen uyanıp kaşınıyorum bıraksalar saatlerce kaşırım herhalde eşim kızıyo bırak kaşıma diyo yoksa hiç bırakmıcambenimde cildim kuru ellerimde hep kurur sürekli nivea nemlendirici sürerim kaşınan heryere düreyim o zaman

Canim sanirim benimde burun damarlarim ince
Ilk hamile kaldigimi dahi bilmezken basladi bir kac hafta sonra bitti ikinci trimesterda fazlalasti
Hersey yolunda demek oluyordur insallah bu

Vücut losyonu al canım iyi geliyor yoksa dökülüyor pul pul bende onu sürdürüyorum valla her yerine sürüver Uyuz gibiyim gün içindede bacaklarım çok fena kaşınıyor

Ah bu minnoşlar bize neler yapıyorlar doğsunlarda popişlerini ısıralımm

Oo ben kalca ya vere vere bi hal oldum gobek te cikiyor ama kalcanin eline su dokemez ya acayip buyuduler kizimdada boyleydim oglumda hic buyumemisti
Ben normal olarak bir iki kilo anca aldım 3 ayda. Zaten normalde de kilom olduğu için bilmiyorum kalcalarim falan daha fazla tabi. Şuan daha ayırt edemiyorum

hatibulut sizin erkenden suyunuz gelmişti değil mi? Bir haftadır olan bisey var sorayım dedim artık. Az az parmak ucu kadar su gibi akıntım geliyordu, geldiğini bile hissetmiyordum. Bugün daha da çoğalmış yine hissetmedim, kesinlikle idrar gibi bisey değil fitil de kullanmiyorum biraz korkmaya başladım açıkçası

Vücut losyonu al canım iyi geliyor yoksa dökülüyor pul pul bende onu sürdürüyorum valla her yerine sürüver Uyuz gibiyim gün içindede bacaklarım çok fena kaşınıyor
Ah bu minnoşlar bize neler yapıyorlar doğsunlarda popişlerini ısıralımm
alayım canım losyın aynen uyuz gibi oldum ben de ah hele bi doğsun o heryerini ısırcam onun

Benim de ilk kez burnum kanadı bu sabah, tampon yaptım dursun diye. Soğuktan mı diyordum ama, sebepleri içinde gebelik görünce şaşırdım.( Durması için buz diyor, demek ki , soğukla ilgisi yok)

Benide eklermisiniz Bircanzerger 27 kasım 2021 - tahmini doğum tarihi 04.11.2022
Hoşgeldiniz hayırlısı olsun inşallah güzel sonuçlar güzel haberler alırsınız bir oğlunuz var sanırım Rabbim bir de kız evlat nasip etsin inşallah aslında cinsiyet gayet belli olmuştur ama doktorlar da sasirtiyor galiba ekliyorum hemen listeye

inşallah benimki de azalır canım
Cilt geriliyorda catlayacak gibi değil dimi canım sanki uyuz olmuş gibi bacaklarım kollarım çok kaşınıyordu aklıma şu ihtimal geldi çünkü bu sıra egzama da yaşıyorum, acaba çamaşırlarda yumuşatıcı deterjanı fazla mı kaçırdım da böyle oluyor diye
Bu dönemde ciltte hassaslasiyor ya böyle bisey olmuş olabilir

Kızlar mutlu bir hafta olsun güzel haberler alalım inşallah bugün gittim ikili testi verdim yanında kan değerlerine de baktırdım folik asit bitince birakabilirsin dedi on gün sonra çıkacakmış sonucu haftaya gideceğim tekrardan ölçüm yaparken ilk defa hareketlerini gördüm kaçıncı çocuk olursa olsun duygular hep aynı o kadar güzel ve mucizevi ki bişey soracağım size ama nasıl anlatabilirim ya hamilelik boyunca poposunun şekli değişen oldu mu kuyruk sokumu kemiği özellikle benim değişti gibi ve orda çok ağrım oluyor yaşayan varmı oğlumda son aylarda yaşadıklarımı bu gebeliğim de ilk zamanlae yaşıyorum çok ilginç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…