Kızlar bizde 12+2 olduk. Doktor cinsiyet için çok erken dedi 3 hafta sonra tekrardan çağırdı. Cinsiyet tahmini yapanlar kimlerdi etiketleyemedim beceremedim :)
Cilt geriliyorda catlayacak gibi değil dimi canım sanki uyuz olmuş gibi bacaklarım kollarım çok kaşınıyordu aklıma şu ihtimal geldi çünkü bu sıra egzama da yaşıyorum, acaba çamaşırlarda yumuşatıcı deterjanı fazla mı kaçırdım da böyle oluyor diye
Bu dönemde ciltte hassaslasiyor ya böyle bisey olmuş olabilir
Ben normal olarak bir iki kilo anca aldım 3 ayda. Zaten normalde de kilom olduğu için bilmiyorum kalcalarim falan daha fazla tabi. Şuan daha ayırt edemiyorum
Arkadaşlar bulantım ilk hamileliğime göre neredeyse yok göğüslerim de hiç koyulaşmadı acaba kız mı diyorum belirtileri birbirinden farklı diye cinsiyette farklı olur diye düşünüyorum
Kızlar bizde 12+2 olduk. Doktor cinsiyet için çok erken dedi 3 hafta sonra tekrardan çağırdı. Cinsiyet tahmini yapanlar kimlerdi etiketleyemedim beceremedim :) Eki Görüntüle 3030734
Bulundugum yerde imkanlar kisitli tek bir doktor var ve randevu zor aliniyor.Oyuzden ilk saglik ocaginda yaptirdim , sali gun tekrwr gel dediler.Sonucu alip doktors gidecegim insallah.Hem insallah nasipse b8raz daha buyumus olur.
Kızlar herkese iyi akşamlar , öncelikle umarım sizler de minikleriniz de iyidir :) Çatlak oluşmaması için ürün kullanmaya başladınız mı,eğer kullanıyorsanız ne kullanıyorsunuz? Aramızda tecrübeli anneler de var, önceki gebeliklerde çatlak sorunu oldu mu ya da nasıl çözüm buldunuz acaba? Not: Belli bilinen ürünler var özellikle lierac vs ama fiyatları aşırı fazla,daha farklı öneriler varsa almak isterim:) Sevgiler..
Kızlar herkese iyi akşamlar , öncelikle umarım sizler de minikleriniz de iyidir :) Çatlak oluşmaması için ürün kullanmaya başladınız mı,eğer kullanıyorsanız ne kullanıyorsunuz? Aramızda tecrübeli anneler de var, önceki gebeliklerde çatlak sorunu oldu mu ya da nasıl çözüm buldunuz acaba? Not: Belli bilinen ürünler var özellikle lierac vs ama fiyatları aşırı fazla,daha farklı öneriler varsa almak isterim:) Sevgiler..
Doğal istiyorsanız hindistan cevizi yağı öneririm. Ben kullanıyorum cildimde kuru olduğundan hemen emiyor yağlı his hiç bırakmadı birde takviye olarak biooil alacağım. Lıerac jel kıvamında o yüzden cildime uyumlu olmadığını düşünüyorum duyumlarıma göre fazla nemlendirmiyormuş yağ formatında olanlar daha iyiymiş.