2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
aynı dediğin gbi canım uyuz olmuş gibi ben yumuşatıcı kullanmıyorum hiç galiba hamilelikten

Evet canm toz kullandım geçirmedi antibiyotk verdi 3 gündür o iyi geldi.idrar enfeksiyonuda kasık agrısı yapıyor
Merhabw ben de ayni dertten muzdaribim kasik agriniz icin hangi antibiyotigi verdi doktor. Muhtemelen bNa da verecek cunku şase pek fayda etmedi.

Arkadaşlar bulantım ilk hamileliğime göre neredeyse yok göğüslerim de hiç koyulaşmadı acaba kız mı diyorum belirtileri birbirinden farklı diye cinsiyette farklı olur diye düşünüyorum

Bilmiyorum ki ama asiri siddetli olmasa da yildirdi beni.Daha once enfeksiyonlarda Kask agrisi yasamiyordum canini skiyo insanin
Aslnda tek çaresi bol su içmek.bn bol su içtigim zamanlarda hemen farkediyor.kasık agrısı baslarda oluyor zaten bnce sıkılmasın canın keseni gördünmü

Aslnda tek çaresi bol su içmek.bn bol su içtigim zamanlarda hemen farkediyor.kasık agrısı baslarda oluyor zaten bnce sıkılmasın canın keseni gördünmü
Benim agri enfeksiyonla ilgili canim cunku ayirdedebiliyorum ve hamilelikten once de vqrdi 2 ay evvelinde

Yok yarin 2. Kan testi verip deger sonucuna gore doktora gidecegim bence henuz gorulmez oyle zannediyorum :)

Kızlar bizde 12+2 olduk. Doktor cinsiyet için çok erken dedi 3 hafta sonra tekrardan çağırdı. Cinsiyet tahmini yapanlar kimlerdi etiketleyemedim beceremedim :) Eki Görüntüle 3030734
Kız olabilir belki erkek kendini erken belli ediyor sanırım 11+3te görmüştük biz

Doktorum keseyi görmeye gittigimzde idrsr tahliline bakmadı bile.inşallah saglıklo olur gebeligin kucagına alırsınn
Bulundugum yerde imkanlar kisitli tek bir doktor var ve randevu zor aliniyor.Oyuzden ilk saglik ocaginda yaptirdim , sali gun tekrwr gel dediler.Sonucu alip doktors gidecegim insallah.Hem insallah nasipse b8raz daha buyumus olur.

Kızlar herkese iyi akşamlar , öncelikle umarım sizler de minikleriniz de iyidir :) Çatlak oluşmaması için ürün kullanmaya başladınız mı,eğer kullanıyorsanız ne kullanıyorsunuz? Aramızda tecrübeli anneler de var, önceki gebeliklerde çatlak sorunu oldu mu ya da nasıl çözüm buldunuz acaba? Not: Belli bilinen ürünler var özellikle lierac vs ama fiyatları aşırı fazla,daha farklı öneriler varsa almak isterim:) Sevgiler..

Doğal istiyorsanız hindistan cevizi yağı öneririm. Ben kullanıyorum cildimde kuru olduğundan hemen emiyor yağlı his hiç bırakmadı birde takviye olarak biooil alacağım. Lıerac jel kıvamında o yüzden cildime uyumlu olmadığını düşünüyorum duyumlarıma göre fazla nemlendirmiyormuş yağ formatında olanlar daha iyiymiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…