2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
13 haftalık işte ama dedi değişebilir Yani nasip ikili test verdim bakalım inşallah bir sorunu yoktur. Ama benim kese fasulye seninki yuvarlak belli seninki kesin kız benimde kesin erkek tabi Allah bilirde
Bende 12. Haftanın icindeyim canım seninki artık daha kesindir erkek için öyle diyorlar ama bi daha ne zaman gideceksin?
Valla benim bi kere acilde gördüğüm de fasulye gibiydi sonra hep yuvarlak gördüm

Bende 12. Haftanın icindeyim canım seninki artık daha kesindir erkek için öyle diyorlar ama bi daha ne zaman gideceksin?
Valla benim bi kere acilde gördüğüm de fasulye gibiydi sonra hep yuvarlak gördüm
Hayırlısı olsun Yani daha henüz özelde iyi bir doktor bulamadım. Devlete gittim diğer ay bir özele gidecegim bir doktor varmış bir bakayım.

Benim düşük geçmişim olduğu için 2 li 3 lu testlerin hiçbirini yaptırmayı düşünmüyorum sadece ileride detayli ultrasona girerim

Detaylı ultrason yaptıran var mı yaptırdıysanız hangi hastanede yaptırdınız istanbul içi tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim

Canım ben geldim suanlik sıkıntı görünmüyor ense 1.04 çıktı hadi inşallah senden de güzel haberler alalimm
Bu arada daha erken ama kıza benziyor dedi doktor inşallah bi tahminde sana gelir
Bende geldım sıkıntı gorunmuyor dedi Dr NT 0,8 mm benimde.
Net soyledi bana erkek dedi

Gayet iyi canım normal ilerliyorsun bence sıkma canını hiç.

Herkese merhaba ,
Dün ciddi karın agrısı ile kıvrandım ve çok endişelendim bebek için.
Bugün detaylı ultrasonda iyi olduğunu öğrenince içim rahatladı . Hatta onu izlerken elimi alnıma koymuştum , kadın bak aynı senin gibi duruyor eli basında dedi . Keyif bebesi resmen ..
Cinsiyeti yine söylemedi :) 2 hafta daha bekliyoruz .

Eklentiler

• 8300E57A-20BF-4A9C-8C2F-1BFE57791D50.webp
    22,3 KB · Görüntüleme: 78
Geçmiş olsun, bu minnoşu erkek gibi hissettim O keyif pozunu yesinler, bende de var bitane

Eklentiler

• IMG_20220322_175514.webp
    28,4 KB · Görüntüleme: 73
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…