13 haftalık işte ama dedi değişebilir Yani nasip ikili test verdim bakalım inşallah bir sorunu yoktur. Ama benim kese fasulye seninki yuvarlak belli seninki kesin kız benimde kesin erkek tabi Allah bilirde
Bende 12. Haftanın icindeyim canım seninki artık daha kesindir erkek için öyle diyorlar ama bi daha ne zaman gideceksin?
Valla benim bi kere acilde gördüğüm de fasulye gibiydi sonra hep yuvarlak gördüm
Bende 12. Haftanın icindeyim canım seninki artık daha kesindir erkek için öyle diyorlar ama bi daha ne zaman gideceksin?
Valla benim bi kere acilde gördüğüm de fasulye gibiydi sonra hep yuvarlak gördüm
Selaam kızlar hastaneden geliyorum
Çok şükür her şey yolunda sağlığımız yerinde doktorumuz ikili test için su alınması gerektiğini ama bununda ortaya % 50 ihtimalle düşük riski getirebileceğini söyledi risk almak istemedim. Cinsiyetimiz kız 135 gramız sanırım biraz tontiş bir kız olucaz
Canım ben geldim suanlik sıkıntı görünmüyor ense 1.04 çıktı hadi inşallah senden de güzel haberler alalimm
Bu arada daha erken ama kıza benziyor dedi doktor inşallah bi tahminde sana gelir
Sen tam benim doktoruma göre bir gebesin çok severdi tanısaydı bulantılarım benim de yeni bitti. Bulantı yokken daha rahat dikkat edebiliyorum yediklerime. 2 kilo almıştım. 1ini verdim dikkatli beslenerek. Covidden dolayı 20 gün evde olunca aldım malum. Neyse ilk 3 ay için yine de iyi diyorum artık
Herkese merhaba ,
Dün ciddi karın agrısı ile kıvrandım ve çok endişelendim bebek için.
Bugün detaylı ultrasonda iyi olduğunu öğrenince içim rahatladı . Hatta onu izlerken elimi alnıma koymuştum , kadın bak aynı senin gibi duruyor eli basında dedi . Keyif bebesi resmen ..
Cinsiyeti yine söylemedi :) 2 hafta daha bekliyoruz .
Herkese merhaba ,
Dün ciddi karın agrısı ile kıvrandım ve çok endişelendim bebek için.
Bugün detaylı ultrasonda iyi olduğunu öğrenince içim rahatladı . Hatta onu izlerken elimi alnıma koymuştum , kadın bak aynı senin gibi duruyor eli basında dedi . Keyif bebesi resmen ..
Cinsiyeti yine söylemedi :) 2 hafta daha bekliyoruz .