- 24 Ocak 2021
- 5.671
- En iyi cevaplar
- 1
- 4.888
- 123
- 31
Çeşitli kromozomal hastalıklara bakılıyor ayrıca cinsiyetinide öğreniyorsunuz kesin. Testte yazmıyor ülkemizde malesef yasak ama doktorunuza söylüyorlar o size iletir hayırlı sonuçlarınız olsunİçerik olarak nasıl oluyor nelere bakılıyor
maşallah minik hanımaSelaam kızlar hastaneden geliyorum
Çok şükür her şey yolunda sağlığımız yerinde doktorumuz ikili test için su alınması gerektiğini ama bununda ortaya % 50 ihtimalle düşük riski getirebileceğini söyledi risk almak istemedim. Cinsiyetimiz kız135 gramız sanırım biraz tontiş bir kız olucaz
Sanırım doktorum riskli olduğunu söyledi bu testlerin, ilk hamileliğim benimde pek bir bilgim yokmaşallah minik hanımaamniyosentesmi?
Evet canım iyi yapmışsın nerelere vermiyoruz 150 lira bir hafta da mi çıkıyor sonucuBenim geçen hafta aylık kontrole denk geldi zaten para vermiştim muayene 250 lira o yüzden daha 10 gün dolmadigi için şimdi vermedim sadece kana verdim 150 TL. Valla senin nerdeyse 1000 lirayı bulacakmis. Burda devlette de doktor mfk var görmüşsündür o var ama sıra bulunmuyormuş, bende 150 diyince uğraşmadim artık
Maalesef canim onu bile demediAynen. Benimkinide 12. Hafta benziyo dedi
17. Haftada kesinleştirdi senimde 15 olmuş belki kesinleştirmiştir dedimaz kalmış
Ayy insallah ilk kez aserdimYaa kıyamam inşallah Rabbim denk getirsin bi yerden
Yaa cansin cok tesekkur ederimBana da genoks Tan 4500 fiyat verdiler nisanda da zam gelecekmiş. Soygun gibi fiyatlar resmen yaa
Tatlım kıyamam sana
Migrostan dondurulmuş biçimde satılıyor olmayan Migros yok gibi bi şey. Sanal market uygulamasından sipariş bile verebilirsin.
Aynı zamanda tüm file marketlerde de yine dondurulmuş olarak mevcut bilgin olsun.
Eki Görüntüle 3031615 Eki Görüntüle 3031614
Aaa canım tr de olmadığını bilmiyordum kusura bakma:)Ayy insallah ilk kez aserdimbir yandan mutluyum Bir yandan da dizilerdeki gibi olmuyormus
Yaa cansin cok tesekkur ederimAma turkiyede degilim maalesef normalde dondurucuda bulunurdu onu dahi bulamadim
Esim turk bir pazarciyla konusmus cumartesi bulursa ispanyadan getirecekmis insallah da bulur umutla bekliyorum
ben de riski göze alamazdım haklısınızSanırım doktorum riskli olduğunu söyledi bu testlerin, ilk hamileliğim benimde pek bir bilgim yok
Kız bu kızzz- Janna - bugün doktor kıza benziyor dedi direk aklıma sen geldin haha bi an helal olsun dedim yine baktım nub belli olmuyor ama ekleyeyim buraya
Ayy bende kız annesi oluyorum yanii cook teşekkür ederim kuzummKız bu kızzzşimdiden isim düşinmeye başlayın hayırlı olsun canımm sağlıkla kucağına al inşallah maşallah ne tatlı duruyor
Aynen canım daha önce olmayan şeyse bi de insanın dikkatini çekiyor illakiSorun olmamasına sevindim canım insan en ufak şeyden nem kapıyor bilmeyince
Ayakta çok duruncada oluyor sanırım. Benim yaklaşık iki aydır geliyor. Hatta acaba altıma kaçırıyorum farkındamı değilim dedim. Kaç Dr gittimse suyu gayet iyi dediler. Çalıştığım hastanede hoca haftada bir gel bakalım dedi. Aminusure testi dahi yaptık. Gelen amniyo sıvısı değil. Enfeksiyon da çıkmadı kültür testi yaptık ondanda bişey çıkmadı. En son uyuşmazlık iğnemizi vurdurduk. Şimdi evdeyim 1 haftalık izin aldım. Gelen giden yok. İş yerinde hep ayaktayım büyük ihtimal yorulunca oluyor. Korkulacak bişey olmadığı kanısına vardım benBenim hiç yoktu işte canim 1 2 hafta önce afedersin kasık ağrısıyla bi kaç kere beyaz akıntım oldu. Sonra bu su gibi olan başladı ilk çok çok azdı dün biraz fazla geldi
KesinlikleÖyle canım ikiside evlat hele ilk olunca hiç farketmiyor
Normalde 12+3 ultrasonda ilk baktı 12+4 çıktı sonra düzgün bakamadı herhalde bi daha baktı 12+6 çıktıYahu ne güzel poz vermiştam bebek bugün kaç artı kaç tam?
Aynen öyle valla canım, evet 1 hafta dediler bakalimmEvet canım iyi yapmışsın nerelere vermiyoruz 150 lira bir hafta da mi çıkıyor sonucu
Maalesef canim onu bile demedikısmet artık bekleyip göreceğiz
Şükür bi sorun çıkmadıysaAyakta çok duruncada oluyor sanırım. Benim yaklaşık iki aydır geliyor. Hatta acaba altıma kaçırıyorum farkındamı değilim dedim. Kaç Dr gittimse suyu gayet iyi dediler. Çalıştığım hastanede hoca haftada bir gel bakalım dedi. Aminusure testi dahi yaptık. Gelen amniyo sıvısı değil. Enfeksiyon da çıkmadı kültür testi yaptık ondanda bişey çıkmadı. En son uyuşmazlık iğnemizi vurdurduk. Şimdi evdeyim 1 haftalık izin aldım. Gelen giden yok. İş yerinde hep ayaktayım büyük ihtimal yorulunca oluyor. Korkulacak bişey olmadığı kanısına vardım ben
Diloşum dünür olamıyomuyuz şimdi- Janna - bugün doktor kıza benziyor dedi direk aklıma sen geldin haha bi an helal olsun dedim yine baktım nub belli olmuyor ama ekleyeyim buraya
maviş banada erkege benziyor dedi tahminde bulundu amaEvet canım iyi yapmışsın nerelere vermiyoruz 150 lira bir hafta da mi çıkıyor sonucu
Maalesef canim onu bile demedikısmet artık bekleyip göreceğiz
Diloş dünür olabilirz doktor bana erkek benziyor dedi- Janna - bugün doktor kıza benziyor dedi direk aklıma sen geldin haha bi an helal olsun dedim yine baktım nub belli olmuyor ama ekleyeyim buraya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?