2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Benim de 13+3 görüntüsüydü, bu haftalar böyle mi oluyolar acaba, keyif desen var
Çoook minikler daha ya. Karnımız gerilince baya hissedicez. Benim ğlasenta sol ön tarafta imiş ondan bir iki hafta geç hissedebilirsin dedi. Plasentadan yankı yapması lazım yani ama sol boş sağ kolay hissetmek.

Bu hafta 3. Ay tamamen bitiyor artık öyle düşününce bi an bana da az geldi yaa
Evet ya dünde aynısı bana oldu parmakla sayıp durdum alıyormusın bişiler bn gene dayanamayıp 3 4 parca bişiler aldım bugün çıtçıtlı badi alt eşortmanlarndan corap filan

Eklentiler

• IMG_20220322_142037.webp
    74,6 KB · Görüntüleme: 83
Kızlar ana kucagı yerine bundan almayı düşünüyorum kolaylıkla heryere taşıyabilmek için bide yerden yüksek olmasını istedim kullananı gördünüzmü veya ilk bebişlerinizde kullandınız mı.

Eklentiler

• Screenshot_2022-03-22-21-06-51-877_trendyol.com.webp
    20,3 KB · Görüntüleme: 73
Bunu ilk defa duydum valla, ayy en güzeli zeytinyağı
Haha valla biz böyle kıtlamalık yağlanıyoruz da yazın nasıl dayanıcaz bilemiyorum. Hiç de sevmem yağ kullanmayı ama çatlaktansa bikaç ay idare etmeyi tercih ederim. Kakao yağını bikaç kişiden daha duydum araştırırken uygun da fiyatı belki bir o bir başka ürün deneyebilirim. Sen daha garantilisini bulursan tavsiyelere açığım
Onunla ilgili eskiden çok başarılı olduğunu ancak son 2 yılda eski performansını göstermediğini okumuştum
Üzüldüm bak buna ben de eşime alması için bak bu güzel bunu almazsan buruşurum seanslarına başlamıştım.

Bende onu kullanmayi düşünüyorum ne zamandan itibaren kullanmak gerekiyor bilgisi olan ?
4 den sonra başlamak gerek diye okudum. 3 de başlayanlar bile var imiş ama göbeğim yeni yeni çıkmaya başladı benim. Bu haftadan sonra alıp başlamayı düşünüyorum

Ana kucağı daha kullanışlı olmaz mı ya mesela mutfakta işim varken bi yandan yanımda olması benim için daha iyi olur. Kendinden sallananlardan olsa zaten dadından yenmez. Bebekler bi süre sonra görmeden durmuyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…