Yok Kuzum ya aramadigim yer kalmadi esimle birlikte
Artik diyor zeytini kirmiziya boyasam gecermi istegin
Hayir o degil her gece ruyamda goruyorum artik
Çoook minikler daha ya. Karnımız gerilince baya hissedicez. Benim ğlasenta sol ön tarafta imiş ondan bir iki hafta geç hissedebilirsin dedi. Plasentadan yankı yapması lazım yani ama sol boş sağ kolay hissetmek.
Kızlar ana kucagı yerine bundan almayı düşünüyorum kolaylıkla heryere taşıyabilmek için bide yerden yüksek olmasını istedim kullananı gördünüzmü veya ilk bebişlerinizde kullandınız mı.
Haha valla biz böyle kıtlamalık yağlanıyoruz da yazın nasıl dayanıcaz bilemiyorum. Hiç de sevmem yağ kullanmayı ama çatlaktansa bikaç ay idare etmeyi tercih ederim. Kakao yağını bikaç kişiden daha duydum araştırırken uygun da fiyatı belki bir o bir başka ürün deneyebilirim. Sen daha garantilisini bulursan tavsiyelere açığım
4 den sonra başlamak gerek diye okudum. 3 de başlayanlar bile var imiş ama göbeğim yeni yeni çıkmaya başladı benim. Bu haftadan sonra alıp başlamayı düşünüyorum
Kızlar ana kucagı yerine bundan almayı düşünüyorum kolaylıkla heryere taşıyabilmek için bide yerden yüksek olmasını istedim kullananı gördünüzmü veya ilk bebişlerinizde kullandınız mı.
Ana kucağı daha kullanışlı olmaz mı ya mesela mutfakta işim varken bi yandan yanımda olması benim için daha iyi olur. Kendinden sallananlardan olsa zaten dadından yenmez. Bebekler bi süre sonra görmeden durmuyorlar.