- 24 Ocak 2021
- 5.671
- En iyi cevaplar
- 1
- 4.888
- 123
- 31
Kesinlikle bende aslında beraber büyüdük dairelerimiz karşılıklıydı ama sonra herkes koptu samimiyet kalmadı malesefEvet aynen nedense bizim de öyle herkes birbirinden bi haber. O yüzden imrenirim hep kuzenleriyle kardeş gibi olanları
Bende aslaan olsa diyorum. Burçlardan anladığimdan değil de artık 3. De bari 40. Hafta da doğmasın 37 hafta 36 bile olabilir.İlk gebelik sezeryandi canim o yüzden muhtemelen başak olacak
Başak burcu iyidir zararı yoktur. Temiz titizİlk gebelik sezeryandi canim o yüzden muhtemelen başak olacak
Ben !Arkadaşlar benim gibi 40 yasinda olan yada yakın olup ikili test yaptıran var mı?? Risk durumunuz nasıl çıktı??
Kızlar günaydın, Demir hapı beni mahvetti sanırım ya kabız oldum bazen kanama oluyor ama rahimden değil çok şükür.
İnsan endişe ediyor tabi böyle olunca da.
Dün 13. Hafta kontrolünden sonra tam kan sayımı vermiştim değerlerim referans değer aralığında çıkmış çok şükür.
TSH 0,088’di 1,24 olmuş 25 mg lik ilaç kullanıyorum. Soran arkadaşlar vardı bu tsh konusunu doktor aynı şekilde devam dedi.
Bebeklerimizi hissetmeye başlasak yahu insan korkuyor böyle haber almayınca
Bugün tam 14+0 oldum. Bu günler bile hayal gibiydi şükürler olsun? Sizler nasılsınız?
Kızlar ve erkekler yarışıyor. Sonucu merakla bekliyoruzBence kız
Aynen öyleHepsi şüpheli denicez artık gönülleri ne isterse
Lierac mustela dan daha büyük yani aslında daha uyguna geliyor bi bakımdan bi de doktorlar da tavsiye ediyormuş okuduğum kadarıyla tanıdık bi eczacı var iki gün sonra gelecek fiyatı o zaman konuşuruz uygun bişiler yaparız dedi bakalım ona da dönebilirim. Bi gün o ya da mustela bi gün kakao ya da hindistan cevizi yağı diye karar kıldım. Allah pişman etmesinAyyy valla ben de araştırıyorum ama dediğim bu işte genetik de çok etkili oluyormuş. Yani birine iyi gelen diğerine gelmeyebilir artık kumar oynayacağız ya herro ya merroyazı düşünmek bile istemiyorum Mustela konusunda da siz de bakın araştırın isterseniz belki size iyi gelir
Ben ortalama ayda bir gidiyorum canım, 3 ay bitti 3 kere bakıldı işte :)Bende Tsh baktırıcam yarın canm. En son 2.05 Di
2.5 un altında olması istendiği için gebelikte sürekli takip gerektiriyor. İlk gebelgmde de yukselınce ilaç başlayıp düşünce ilaç brakmstık doguma kadar bu sekılde takip edildi. 1 2 gun içinde baktrmam gerekiyor benimde.
Evet artık zaman geçse ve hareketlerini hissetsem diye dua ediyorum. Dr a gidince içim rahatlıyor hersey normal gorunuyor ama henuz bsey hıssedemedgmz için insan surekli olumsuzluklar dusuneblyorbu hep boyle gdyo doğuma kadar zaten. Kucagmıza alınca rahatlicaz Allahın iznyle
Ağlamayan bebek yapmışlar dimiAynen öyleGeçen misafirlikte bi bebek de vardı nasıl uslu tatlı bişi var ya dedim Allahım sen konuyu biliyorsun
Alabiliyosan al ya bosver evde giydirirsn aksi bişi olursa1 hafta sonra sonuç çıkıyor o zaman gel bakalım dedi takvime göre 13+3 olacak cinsiyete tam bisey demedi ya o yüzden frenliyorum kendimi
Eveeet. Kucağa alıyorsun omzuna yaslanıp etrafı izliyor uslu uslu sen gülünce gülüyor valla bi şarj olup döndüm eveAğlamayan bebek yapmışlar dimi
Doktorum bana 50 mg vermişti doguma kadar kullanıcaksın dedi bidaha test istememişti siz kaçlık kullanıyorsunuzBen ortalama ayda bir gidiyorum canım, 3 ay bitti 3 kere bakıldı işte :)
Evet 2,5 altında olması gayet yeterli sen kaç Mglik ilaç kullanıyorsun peki?
O hepimizde var galiba doktora gidince bir kaç gün rahatım ben de ama sonra yine kaygı başlıyor, bilmiyorum kayıp yaşamasam yine bu şekilde kaygı düzeyim yüksek olur muydu ama işte. Allaha emanet ediyoruz bebeklerimizi ne yapalım.
Yani içerde çok büyük bir çalışma var gün be gün büyüyorlar ama insanı hiç rahatsız etmiyor bu durum, hissetmiyoruz bile baksana bu da Allah’ın bir hikmeti
25 mg kullanıyordum bende canım.Ben ortalama ayda bir gidiyorum canım, 3 ay bitti 3 kere bakıldı işte :)
Evet 2,5 altında olması gayet yeterli sen kaç Mglik ilaç kullanıyorsun peki?
O hepimizde var galiba doktora gidince bir kaç gün rahatım ben de ama sonra yine kaygı başlıyor, bilmiyorum kayıp yaşamasam yine bu şekilde kaygı düzeyim yüksek olur muydu ama işte. Allaha emanet ediyoruz bebeklerimizi ne yapalım.
Yani içerde çok büyük bir çalışma var gün be gün büyüyorlar ama insanı hiç rahatsız etmiyor bu durum, hissetmiyoruz bile baksana bu da Allah’ın bir hikmeti
Haha ben de pembe yelek aldım çok hoşuma gittiiii. Cerenin dediği gibi olmadı evde giydiririm dedim1 hafta sonra sonuç çıkıyor o zaman gel bakalım dedi takvime göre 13+3 olacak cinsiyete tam bisey demedi ya o yüzden frenliyorum kendimi
Çok zor gerçekten Allah yardımcın olsun ama geçecek bu günlerde geçecek inşallahAh ah cayi tum cikartmam gerek sanirim sekersiz caya alismak zor oldu caysiz kahvalti da zor oluyor
Ay o demir ilacinin tadi berbat portakal suyuyla deneyim bugun
Ah Kuzum insallah ya sekersiz bugun 8 gun oldu baya zor ama mecburuz insallah daha guzel gitsin hersey sag salim kavusalim
Evett çoğu kişi kız demiştiBen bildim dilooş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?