2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Evet aynen nedense bizim de öyle herkes birbirinden bi haber. O yüzden imrenirim hep kuzenleriyle kardeş gibi olanları
Kesinlikle bende aslında beraber büyüdük dairelerimiz karşılıklıydı ama sonra herkes koptu samimiyet kalmadı malesef

Reactions: Zzy
2. Doğum da doktor 3 cm açılman var diyince eve gider gitmez çömeldim hergun başladım yer silmeye o geldi şimdi aklıma. yine de 5 6 gün sonra gelmişti

Arkadaşlar benim gibi 40 yasinda olan yada yakın olup ikili test yaptıran var mı?? Risk durumunuz nasıl çıktı??
Ben !
Perşembe alacağım sonucu. Haber veririm. Riskli çıkar %100 benimki. o yüzden Fetal DNA da yaptırdım. Önemli olan bence ölçümler bizim yaş grubu için. Sonuçtan çok.

Kızlar günaydın, Demir hapı beni mahvetti sanırım ya kabız oldum bazen kanama oluyor ama rahimden değil çok şükür.
İnsan endişe ediyor tabi böyle olunca da.

Dün 13. Hafta kontrolünden sonra tam kan sayımı vermiştim değerlerim referans değer aralığında çıkmış çok şükür.
TSH 0,088’di 1,24 olmuş 25 mg lik ilaç kullanıyorum. Soran arkadaşlar vardı bu tsh konusunu doktor aynı şekilde devam dedi.

Bebeklerimizi hissetmeye başlasak yahu insan korkuyor böyle haber almayınca

Bugün tam 14+0 oldum. Bu günler bile hayal gibiydi şükürler olsun? Sizler nasılsınız?

Bugün akşam D&R’a gidip kendime bir kitap e-Bebek’e gidip bebeğim için ufak bir şey almak istiyorum.

Korkumdan daha bir çöp bile alamadım ama bizim elimizde olan bir şey yok kendim ve bebeğim için bunu yapmak istedim. Belki böyle daha iyi hissederim

Bende Tsh baktırıcam yarın canm. En son 2.05 Di
2.5 un altında olması istendiği için gebelikte sürekli takip gerektiriyor. İlk gebelgmde de yukselınce ilaç başlayıp düşünce ilaç brakmstık doguma kadar bu sekılde takip edildi. 1 2 gun içinde baktrmam gerekiyor benimde.

Evet artık zaman geçse ve hareketlerini hissetsem diye dua ediyorum. Dr a gidince içim rahatlıyor hersey normal gorunuyor ama henuz bsey hıssedemedgmz için insan surekli olumsuzluklar dusuneblyor bu hep boyle gdyo doğuma kadar zaten. Kucagmıza alınca rahatlicaz Allahın iznyle

Lierac mustela dan daha büyük yani aslında daha uyguna geliyor bi bakımdan bi de doktorlar da tavsiye ediyormuş okuduğum kadarıyla tanıdık bi eczacı var iki gün sonra gelecek fiyatı o zaman konuşuruz uygun bişiler yaparız dedi bakalım ona da dönebilirim. Bi gün o ya da mustela bi gün kakao ya da hindistan cevizi yağı diye karar kıldım. Allah pişman etmesin

Ben ortalama ayda bir gidiyorum canım, 3 ay bitti 3 kere bakıldı işte :)

Evet 2,5 altında olması gayet yeterli sen kaç Mglik ilaç kullanıyorsun peki?

O hepimizde var galiba doktora gidince bir kaç gün rahatım ben de ama sonra yine kaygı başlıyor, bilmiyorum kayıp yaşamasam yine bu şekilde kaygı düzeyim yüksek olur muydu ama işte. Allaha emanet ediyoruz bebeklerimizi ne yapalım.

Yani içerde çok büyük bir çalışma var gün be gün büyüyorlar ama insanı hiç rahatsız etmiyor bu durum, hissetmiyoruz bile baksana bu da Allah’ın bir hikmeti

Doktorum bana 50 mg vermişti doguma kadar kullanıcaksın dedi bidaha test istememişti siz kaçlık kullanıyorsunuz

25 mg kullanıyordum bende canım.

Malesef o kaygılar hep oluyo herkeste sanırım ılkınde benmde surekli kanama ve erken dogum riski vardı. Aksıne masallah bunda Bi problem yok ama kaygılarım daha fazla. Bugunler de geçecek insallah

Evet Allahın mucizesi işte, içinde küçücük birsey olusuyo sırasıyla ve muntazam bir şekilde. Ne kadar şükretsek az.

Rabbim hepimize saglıklı doğumlar nasip etsin

1 hafta sonra sonuç çıkıyor o zaman gel bakalım dedi takvime göre 13+3 olacak cinsiyete tam bisey demedi ya o yüzden frenliyorum kendimi
Haha ben de pembe yelek aldım çok hoşuma gittiiii. Cerenin dediği gibi olmadı evde giydiririm dedim

Çok zor gerçekten Allah yardımcın olsun ama geçecek bu günlerde geçecek inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…