2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Bnde antalyadayım öyle kasıma kadar dondurucu soguk olmuyor pek aksamları serin oluyor.kalınından imcesine kadar alıcaaz artık

Benimde bebek haberi gelmeden herşeyim hazırdı. Kendim el örgüleri battaniyeler yapmıştım hstane çıkışları almıştım. Amigurumi oyuncaklar yapmıştım sadece sahibini bekliyordum
ne güzel bi bebek eksikmiş halamda duyduğu günden beri bi hazırlık içinde hiç çocuğu olmadı ondan galiba annemde yok o kadar heves

Ayy hadi gözün aydiin bana da bugün kıza benziyor dedi ama haftaya tekrar gidicem bakalım 13+3te
Senin bebiş cidden kıza benziyor canım ben de kıza benzettim sağ ol canım darısı başına artık heyecanlı bir bekleyiş oluyor böyle.. gönlüne göre olur umarım, hayırlı evlat olsunlar

Hala gibi hala benimki isimlerini bilmez
haha teyzeye anne yarısı derler ya benimkide öyle bi hala çoxuğu olmadığından galiba küçükkende benle çok ilgilenirdi annemden çok kıyafet oyuncak alırdı hatta bi ara ona da anne diyomuşum,

Reactions: Zzy
Merhaba ben ankaradayım ama test yaptırdığım firmanın merkezi İstanbul’da var Merve hanım çok ilgilendi 0505 500 50 50 Amerika’ya gitti adımı söyleyebilirsiniz ankaradan damla indirim yaparlar diye düşünüyorum

haha teyzeye anne yarısı derler ya benimkide öyle bi hala çoxuğu olmadığından galiba küçükkende benle çok ilgilenirdi annemden çok kıyafet oyuncak alırdı hatta bi ara ona da anne diyomuşum,
Maşallah ne güzel çok şanslısın bence. Bende isterdim çünkü annem gibi birini etrafımda.

Hala gibi hala benimki isimlerini bilmez
Ayy çok güldüm yorumunuza bizimkilerde öyle uzak şehirlerde kırkta yılda bir konuşuruzda amcalarım,dayılarım hayırlı olsun bile demedi. Kuzenlerimin bazıları hayırlı olsun desede onlarlada uzağız büyük ihtimal çocuklarımız birbirlerini tanımayacak bile

Bence kız

Evet aynen nedense bizim de öyle herkes birbirinden bi haber. O yüzden imrenirim hep kuzenleriyle kardeş gibi olanları

Öyle değil mi ama aşko ne desem tersi çıkıyor terazi dengesizliği olsa gerek kendiminkini de erkeğe benzettim bakalım o ne çıkacak yavrucagim
Senin bebişte belki terazi olur bende başak burcuyum 15 eylül bakalım bende başak burcu olsun istiyorum çocuğumun

Yarın inşallah cinsiyetini öğrenirim. Tabi önce hareketlerini iyi olduğunu duyayım da doktordan. 1 ay oldu uzun geldi baya. Eşim olmadan gidicem. Alabilirsem dönerken bi emzik veya başka bisey almayı düşünüyorum pembe veya mavi artık neyse cinsiyeti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…