2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Aynen bizim oralar öyle daha geç soğuyor tam 3 ayliga falan gelir herhalde. Bende ilk Manisa da olucam sonra hataya gelicem iki yerde de aynı olur diye düşünüyorum
Tulum falan alırız
Evet benzer sıcaklıkları bencede tulum bende çok beğeniyorum bakalım alttan çıtçıtlılar çok pratik oluyor

Ya cok tesekkur ederim icimi yazmissin rabbim bebegini sana bagislasin
Ah bak olabilir bende bir ara alismistim gobegi icime cekmeye kilo aldigim zamanlar
Ah Kuzum valla bende oyle ilk 3 ay gecince rahatlamistim ama rdvular uzamaya baslayinca stres yapmaya basladim ve tek ben boyleyim zannettikce daha kotu oluyorum ilk kez bir ay bekliycem baya uzun geldi
Bisey demedi alttan bakayım bi daha net görünüyor dedi galiba bebeğin suyuna baktı bi sorun görünmüyor şimdilik dedi. Dünden beri de gelmedi valla inşallah devamı gelmez
Insallah gelmez cicegim ya korkma doktor bisey demediyse bende normal akinti zannetmistim

Insallah canim değişik biseydi geldiğini bile hissetmiyordum

Kızlar vücudunuzda tüylenme artışı var mı ben sarışınım tüy sorunum hiç yoktu ama hamilelikten beri cılız tüyler kapladı karnımı Almakta istemiyorum sertleşirse siyahlaşırsa diye korkuyorum bunlar dökülüyor mu acaba sonradan

Arkadaşlar benim gibi 40 yasinda olan yada yakın olup ikili test yaptıran var mı?? Risk durumunuz nasıl çıktı??

Cok sukur
Bende kan sekeri yuksek ve demir eksik cikti gerisi normal ilac verdi de cok kullanamiyorum insallah sorunsuz ilerler
Benimde demir çok düşük çıktı 5. Haftada canım kendine çok dikkat et kahvaltı yaparken yanında çay vs içme, ilacı da portakal suyuyla alirsan daha iyi oluyormuş
Şeker için maalesef hepimiz tehlikedeyiz aslında ister şimdi çıksın ister 2 ay sonra dikkat etmemiz lazım inşallah sorunsuz ilerlesin hepimizin gebeliği

Ah ah cayi tum cikartmam gerek sanirim sekersiz caya alismak zor oldu caysiz kahvalti da zor oluyor
Ay o demir ilacinin tadi berbat portakal suyuyla deneyim bugun
Ah Kuzum insallah ya sekersiz bugun 8 gun oldu baya zor ama mecburuz insallah daha guzel gitsin hersey sag salim kavusalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…