Ekledim canım sağlıkla gelsin kizcenYaş 33 2. Gebelik sat:2 Ocak cinsiyet kız
haha, ilk sorunu gorunce bi tebessum ettim, karnim su anda 5/6 aylik hamile karni gibi cunku! asiri buyudu, cok hizla ilerliyoruz. Ayrica soyledigin iki uc gundur bendede var, bebegi hissetmiyorum, buda biraz korkutmustu beni sukur bugun gordum ve rahatladim. Olumlu kalmak zorundayiz, gunler gecmez baska turlu..Kizlar ya degisik bir soru sorcam ama nasil soracagimi bilmiyorum
Karnimi rahat birakirsam biraz buyudugunu hissediyorum ama farkinda olmasam hep sanki sikiyormusum gibi geliyor
Sizde de oluyormuumarim anlatabilmisimdir
Birde Kizlar artik hic bir belirti olmadigi icin hamilelikte kaygi basliyor bende
Iyimi hersey yolunda mi
Agrim yok neden var neden gibi birsuru
Herkes cinsiyet merak ediyor ben etmiyorum neddn
Ya hep kotu sey olacak hissi var artik bas edemiyorum
9 ay dayanabilirim insallah
Sizde de boylemi aceba
Çok tatlı yaaBunlarda benim biriktiklerimBazıları gebe kalmadan önce alınmıştı. Sağlıkla gelsin minikler
Oh cok sukur yalniz saniyordum kendimihaha, ilk sorunu gorunce bi tebessum ettim, karnim su anda 5/6 aylik hamile karni gibi cunku! asiri buyudu, cok hizla ilerliyoruz. Ayrica soyledigin iki uc gundur bendede var, bebegi hissetmiyorum, buda biraz korkutmustu beni sukur bugun gordum ve rahatladim. Olumlu kalmak zorundayiz, gunler gecmez baska turlu..
Amin inşallahÇok tatlı yaagiydirmek nasip olsun inşallah kesinleştiginde bende almak istiyorum artık
Bende aldım gerçi görünce insan dayanamıyorAmin inşallahKesinlesmese de almaya çalıştım indirim gördükce dayanamadım
Kabizlik.icin incir zeytinyağı kürünü tavsiye ederimKızlar günaydın, Demir hapı beni mahvetti sanırım ya kabız oldum bazen kanama oluyor ama rahimden değil çok şükür.
İnsan endişe ediyor tabi böyle olunca da.
Dün 13. Hafta kontrolünden sonra tam kan sayımı vermiştim değerlerim referans değer aralığında çıkmış çok şükür.
TSH 0,088’di 1,24 olmuş 25 mg lik ilaç kullanıyorum. Soran arkadaşlar vardı bu tsh konusunu doktor aynı şekilde devam dedi.
Bebeklerimizi hissetmeye başlasak yahu insan korkuyor böyle haber almayınca
Bugün tam 14+0 oldum. Bu günler bile hayal gibiydi şükürler olsun? Sizler nasılsınız?
Bebegin kendini göstermemistir belkiBugun randevum vardi, cok sukur bebegim iyi, hersey yolunda. El salladi filan, asiri mutlu oldum! Basindan popoya 9 cm olmus, guzel buyuyor sukur. Ben ise koca karnima ragmen gecen aydan bu ara yarim kilo vermisim, bunada asiri sevindim
hersey yolunda gorunuyor, daim olsun hepimiz icinde insallah. cinsiyet tahmininde bulunamiyorum, biraz daha bekleyelim dedi doktorum maalesef..sorun degil beklerim bebegin iyi oldugunu bilmek bana oyle yetti ki. ama ben beklemeyip notr renklerde birkac sey ismarliicam bugun artik
Benimki cok hareketsizdi bu hafta normal mi acaba o kadar çikolata falan da yedim amaSimdi doktordan geldim bebeğim 12+5 günlük
Bugun bayag şov yaptı annesine bacak sallayıp.duruyordu
Cinsiyeti için henüz erkenmis bir sonraki kontrolde insallah
Ben progestqnin hap olaninj vajinal kullanıyorumMerhaba arkadaşlar uzun süredir bulantılardan yazamadım. Dün gece 3 te bi uyandım wc için pijamamda ıslaklık baktım kanla akıntı gibi açık renk bi kırmızılık çok korktum. Çok yoğun değildi ama ıslaktı pijama iç çamşırı baya. Acile gittik baktılar kanama alanı görünmedi çok şükür sanırım durduğu için. Doktor bebek yerleşirken genişleme olabilir ondan olabilir dedi. İnşalah biley olmaz dimiProgestan fitil verdi. Bunu kullanan çok kişi vardı burda ama tam olarak nasıl kullandınız zor oluyor mu? Uzanarak ayna karşısında mı yapayım
Normal canim biraz nazlilar canlari isteyince hqeeketleniyolar hareket edince video çekeyim.dedim daha da hareket etmedi :))Benimki cok hareketsizdi bu hafta normal mi acaba o kadar çikolata falan da yedim ama
10. Haftanın sonunda hareketliydi gördüm 11. Haftada hareketsizdi son anda çok hareketlenmeye başladı döndü falan baya, 12. Haftada da işte dün hareketsizdi doktor falan öksür dedi karnimi oynattı falan bi öyle tekme attıNormal canim biraz nazlilar canlari isteyince hqeeketleniyolar hareket edince video çekeyim.dedim daha da hareket etmedi :))
ya buradaki kontrollerde alttan bakiyor doktor, yani daha yakin nasil olabilir bilemiyorum haha..ustelik yandan, altindan, bayagi bakti yinede tahmin uretmek istemedi. ama olsun heyecanli kalsin bakalim haha..Bebegin kendini göstermemistir belki
Saglikli olsunlarda hareketlerini görünce insan çok heyecanlaniyo
Ya simdi bide soyle bir durum var, bebisler biz hareketliyken cogunlukla uyuyorlar. Ama nezaman ki biz dinlenme moduna gecip oturuyor/uzaniyoruz, uyaniyorlar. Ozellikle ilerleyen aylarda farkedeceksiniz bunu zaten.10. Haftanın sonunda hareketliydi gördüm 11. Haftada hareketsizdi son anda çok hareketlenmeye başladı döndü falan baya, 12. Haftada da işte dün hareketsizdi doktor falan öksür dedi karnimi oynattı falan bi öyle tekme attıanlamadim valla insallah normaldir
ayy nasıl güzeller Allah kullanmayıda nasip etin inşallahBende aldım gerçi görünce insan dayanamıyorkıyafet hiç almamıştım sadece kıza benziyor diyince ortak bieeyler almaya çalıştım
çok güzeller Allah kullanmayı da nasip etsinBunlarda benim biriktiklerimBazıları gebe kalmadan önce alınmıştı. Sağlıkla gelsin minikler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?