2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Insaallah gösterir kendini bebiş Benimde daha 2 hafta var zaman geçmek bilmiyor sanki

Reactions: Zzy
Ağlamayan bebek yapmışlar dimi
bazen istisnalar olabiliyor misal benim oğlum hiç ağlamazdi emer uyurdu hep gaz sorunu bir kez bile yaşamadık oyun halısına yatırırdım bütün işimi hallederdim disarda rahatla gezerdim çünkü saatlerce uyurdu bakalim bu nasıl olacak abisine benzese keşke ama pek ümidim yok çocuklardan biri farklı olabiliyor

Benimde 8.haftada kanamam gelmişti fitil olarak kullandım uzanarak koyuyordum aynaya bakmaya gerek yok anlıyorsun zaten içeri doğru itiyorsun kendi giriyor sonra yarım saat kadar uzanıyordum

Bazen oluyo canım. Normaldir herhalde. Burda her randevuda önce idrar alıyorlar. Bugün bide doktor altan numune aldı kanser taraması için. Bisey derdi diyorum akıntıya falan. Normal demek ki
Hep unutuyorum sormayi Tesekkur ederim canim doktora gidince beynim ucuyo

Reactions: Zzy
Ben progestqnin hap olaninj vajinal kullanıyorum
Vajinaya bıraktıktan sonra biraz yatıyorum ilaç geri gelmesin diye ama haptan dolayı akıntı çoğalıyor bazen de su gibi geliyor haberin olsun
Aynen bende aynısını kullanıyorum biraz akıntı oluyor. Günde 3 kere dimi sizde..

Canım ben 100 ile başlamıştım 25 e kadar düştü. Doktorun senin için en iyisini bilir tabi ama gebelikte kontrol altında tutulması gerekiyor o nedenle sen bir test daha ver naçizane önerim.
Sağlık ocagında test vereyim en iyisi sonucu atarm doktoruma
Merhaba, hamilelik seyrinde degisen hormonlara bağlı olarak TSH değeri değişiyor. Bu sebeple de ilaç doz ayarlamasi gerekli durumları gorebilmek için ayda bir test tekrarı önerilir. Bence kontrol olmanızda fayda var

Bende aldım gerçi görünce insan dayanamıyor kıyafet hiç almamıştım sadece kıza benziyor diyince ortak bieeyler almaya çalıştım
Diloş bunlar ne güzelmiş ben daha çöp almadım
Hevesleniyorum yahu
Kabizlik.icin incir zeytinyağı kürünü tavsiye ederim
Bana çok faydalı oldu peşinden sıcak su iç daha faydalı olur
Deneyeyim canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…