2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
çok güzeller Allah kullanmayı da nasip etsin top geçen hepsiburadada indirimdeydi alasım geldi ama onu almaya bile korktum bişi olur diye korkuyorum sonra bi toğa bakıp saatlerce ağlayabilcek insanım ben
Amin inşallah Allah korusun ama top olsa da olmasa da saatlerce ağlarız. Pozitif düşünmeye çalışıyorum ben de olabildiğince, güzel günlerde kullanmayı nasip etsin insallah diyerek, elimden başkası gelmiyor

aynen elimizden gelen bişi yok dua etmekten başka inşallah sağlıkla kucaklarımıza alırız

Ay onu nasıl yapıyorlar ilk defa duydum
Evet uzaninca hareketleniyor falan diyorlar onu bende okumuştum da ilk haftalarda iste insan merak ediyor

Amiin Allah razı olsun canım benim
Evet bibs aldım ama silikon olanından dayanamadım rengi pek güzel gelmişti yeğenim avent tutmuştu, onlardan da almayı düşünüyorum gerçekten kaliteli. Deniycez artık ben bunu gözüme hoş gelince aldim birde emzik bazen rahatlık oluyor evet ama tam aklı ermeden de biraktirmak lazım yoksa çok fena bağımlı oluyorlar

Doktor agrim ma cevap yazmis ilac al dinlen gecmezse mail at diye
Bende bulantilarim dan tut bas donmesine kadar ne bulduysam yazdim rdvu versin diye insallah verir erkenden

evet rengi çok güzelaynen bende bıraktıramamaktan kokruyorum eşimin yeğeni 4 yaşına kadar emziği bırakmadı

Doktor agrim ma cevap yazmis ilac al dinlen gecmezse mail at diye
Bende bulantilarim dan tut bas donmesine kadar ne bulduysam yazdim rdvu versin diye insallah verir erkenden
Kasık ağrıların devam mı ediyor canım? Benimde devam, acaba diyorum bi idrar tahlili falan mı yapılsa acaba enfeksiyon mu var

evet rengi çok güzelaynen bende bıraktıramamaktan kokruyorum eşimin yeğeni 4 yaşına kadar emziği bırakmadı
Benim yeğen de emiyor işte 3 buçuk yaşında bırakamayanlardan biri de benim annem emzigi keserken hatirliyorum artik düsün sabaha kadar saçlarını yolmuşum emzik yok diye 2 yaşta biraktirmak lazım sanırım önce belki gündüzleri vermeyerek sonra tamamen

Kuzum 14. Haftadayim calisirken kasik karin ve bel agrisi basliyor ben tahlil verdim bu ay temizdi
Çalışırken normal olabilir belki ağır mı iş peki yoksa oturuyor musun sürekli. Magnezyum da iyi geliyor diyorlar aslında acilde bana doktor onu vermişti 1 2 gün kullandım sonra doktora sorup kullanacaktım unuttum

aynen demekki geç kalındığında kesin zor oluyo

Benim doktor da magnezyum ic dedi ona soracaktim Hangisi olur diye unuttum
Genelde hep oturarak calisiyorum bazen unutup hizli is yapiyorum korkuyorum direk

Merhaba o turuncu müslin tulumu nerden aldınız?? Çok hoşuma gitti ben de kızıma almak istedim
Merhaba dün e bebek mağazasından aldım ama İnternet sitesinde de var bedenler kalmayabiliyor özellikle turuncu da yoktu, bende 9 ay denk getirdim bi tane yqza giyer diye. Insallah bulursunuz hemencecik giysin kuzular havalar sıcak olunca

Ay teşekkür ederm bakayım hemen bizim kız Ağustos sonunda doğacak yenidoğan bedeni bile giyebilir izmirdeyiz sağlıkla sıhhatle giydirmek nasip olsun inşallah hepimize

Ay teşekkür ederm bakayım hemen bizim kız Ağustos sonunda doğacak yenidoğan bedeni bile giyebilir izmirdeyiz sağlıkla sıhhatle giydirmek nasip olsun inşallah hepimize
Evett doğru giyilebilir İzmir sıcak oluyor zaten amiin insallahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…