Evet ya aynı şekilde. Para da ödüyoruz yani az buz da değil insan bi özen bekliyor. Bilemiyorum. Muayene süresi dışında memnunum aslında hastaneden de hocadan da ama özen istiyorum biraz
Ben 250 lira veriyorum. Bazen ilgileniyor bazen ilgilenmiyor gibi ama çok kalmadım hiç içerde. Ama özellikle dışarda pek ilgilenmiyorum sanirim. Bi kere ilaç sormak için mesaj attım 3 gün sonra cevap verdi. Ama o sırada Takip ediyorum sürekli story falan paylaşıyor. Aynı özen kesinlikle dışarda da olmalı. Ben şimdi memleketime gidicem 2 3 ay oradayım belki doğumu bile orda yapabilirim o yüzden burda başka doktor bakmadım artık, ama sen bi araştır istersen belli olmaz belki aklına yatan birini bulursun?
Teşekkür ederimm D vitamini genelde veriyorlar benimki vermeyince bende şaşırdım işte. Bi de takviye edici gıda gibi bir şey vermiş şimdi eşim getirdi de . Neyse vardır bir bildği
Takviye olarak reGenesis var bi. Onda da işte her türlü vitamin varmış balık tuketmiyorsan bunu yazayım dedi omega falan da var. Aslında kullanmanız lazım bebis bizden tüketiyor çünkü d vitaminini sağlık ocağı bile soruyor bu arada
Takviye olarak reGenesis var bi. Onda da işte her türlü vitamin varmış balık tuketmiyorsan bunu yazayım dedi omega falan da var. Aslında kullanmanız lazım bebis bizden tüketiyor çünkü d vitaminini sağlık ocağı bile soruyor bu arada
Kizlar doktorum re genesis yazdi 15 gundur kullaniyorum sadece icinde d vitamini yok.ocean d3 k2 damlayi 2/3 gunde bir 1 damla iciyorum normalde d vitaminim hep dusuk cikar benim
Kizlar doktorum re genesis yazdi 15 gundur kullaniyorum sadece icinde d vitamini yok.ocean d3 k2 damlayi 2/3 gunde bir 1 damla iciyorum normalde d vitaminim hep dusuk cikar benim
3 damla kac mg benimki 1000 oldugu icin aralikli kulaaniyorum doktirum d vitamini yazmadi bana daha henuz gerekli gormedi sanirim d vitaminimede bakmadi.3 aydir kullaniyorum ben.
Nasil bir yan etki yasadiniz ben sadece söylemesi ayip dıskım siyah sanirim bu ilactan.iştahimı acmadı benim mide bulantim gecince normale dönmeye basladim normal yemeğe başladım yani
Nasil bir yan etki yasadiniz ben sadece söylemesi ayip dıskım siyah sanirim bu ilactan.iştahimı acmadı benim mide bulantim gecince normale dönmeye basladim normal yemeğe başladım yani
Ben devlette muayene oldum. Hiç bir yorum yapmadı , Negatif Fetal DNA sonucunu bile gösterdim.amniyosentez istemiyorum, diye kağıt imzalattı karşılığındaz Tek dert oymuş gibi. Beni aşıyor , dedi. Kanama alanı yok değil mi, bitmiş değil mi , diyorum ( 12 gün oldu ) Fitile devam etmem gerekir mi , diye soruyorum.
Cevap, ben bi şey diyemem, perinatalog görsün diyor. Yahu sen doktor değil misin?
Ben de öyle yaptım , Perinatoloji den aldım, size de tavsiyem o yönde.
Ben kan tahlilleri için devletten randevu aldım gittim. Bana ikili testi sordu. Almıştım onu da verdim. Negatif Fetal DNA sonucunu da verdim. Hiç bir yorumda bulunmadı Bana diyor ki istersen haftaya üçlü test yaptırabilirsin niye yaptırdın Fetal DNA diyor, Yaşımdan dolayı dedim ikili test yüksek çıkacaktı , dedim .
ne alakası var , diyor doktor. Ben başka bir dünyada yaşıyorum sanırım.
Benim gibi canınızı sıkacakmışsınız, iyi ki yaptırmamışsınız.
3 damla kac mg benimki 1000 oldugu icin aralikli kulaaniyorum doktirum d vitamini yazmadi bana daha henuz gerekli gormedi sanirim d vitaminimede bakmadi.3 aydir kullaniyorum ben.
150 bin yazıyor günlük üç damla ondan önce dahiliye doktoru da D colefor yazmıştı ilaç o 20.000lik haftada bir kullan demişti. Böyle diyince benimde kafam karisti bak
Kızlar kuzenim adetin 2 gün gecikmesiyle test yaptı pozitif cıktı kan testinde beta hcg 1540 çıkmış.neden bu kadar yüksek ikiz olma ihtimali varmı anlamış degiliz bilgisi olan varmı bu konuda