2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Ya bugun kvdemlere gittim
Dedi bebek hala duruyormu acmayinca birsey oldu sandim
Ay sok oldum bir anda boyle sorulurmu niye durmasin dedim ama zaten herseyden korkar oldum icime bir korku dustu yeminle saat sayiyorum
Ah bu Kaynanalarbenimde ilk gebeliğim düşükle sonuçlandı diye bunda hala haber vermedikböyle kafam daha rahat,soru soran yok ilkinde hic bulantım olmamasına rağmen her gün arayıp bulantin var mı diye soruyordu bende demiştim yok ama sora sora getirecen az kaldı

kızlar hiç bulantım olmadı iştahım açıldı yaklaşık 1 aydır tartılmıyodum bugün tartıldım 1 kg vermişim bu normalmiki yediklerim nereye gidiyo benim

Bence değiştir canim acil.birsey olsa nasil ulaşacaksınız
Ben doktora mesaj atıyorum onda bile beni ara yoğunluktan mesajları geç görüyorum diyor

Bence değiştir canim acil.birsey olsa nasil ulaşacaksınız
Ben doktora mesaj atıyorum onda bile beni ara yoğunluktan mesajları geç görüyorum diyor
Yerine de doktor bulamadım ki, sürekli de burda olamıycam sanırım kafam karışık. Bi kere normal doğum yapacak hastasına bisey olursa aramayın whatsapptan yazın acilse hemen dönerim ben zaten vs. Demişti. Garip gelmişti yani

Bu kadar özele gitme çabamız neden özel ilgilensinler diye o kadar para bayılıyoruz
Benim doktorum tup bebek doktorum doğum yaptırmıyor 12 haftaya kadar takip.edip.birakiyor
Simdi bende doktor qriyorum doktorların içinde doktorsuz kaldım valla

Dimi zaten ilgi görmek için gidiyoruz, ya acil bisey olduğunda mesajı nasıl göreceksin ki? Bilemedim bana garip gelmişti. Hadi tamam sürekli saçma sapan arayan olur hak veririm de ben bi mesaj attım 3 gün sonra döndü rahatsız etmemek için acele olmadığı için arka arkaya da yazmadım tabi. Kadını çözemiyorum bi iyi ilgileniyor gibi bi değil gibi
İnşallah sizde içinize sinen bi doktor bulursunuz, tüp bebek doktoru yönlendirmiyor mu acaba?

Doktorum 3 tane doktor önerdi ama hepsi de özel yeri var hastane doktorlari değiller sadece doğum için hastaneye gidiyorlar o yuzden kararsizim

Ayy kesinlikle deme ben cok pismanim dedigim icin esime dedim tutamadi agzini
Bende ilk dusuk yaptim gecen diyor buna sahip cik bari kendine bak
dedim Allah verirse olacak napim
Kvde degil kuma

Ben sırf bu yüzden erkek doktor seçtim ya ne bileyim kadın doktorlar gel gitli oluyor biraz. 3 gün sonra cevap vermek nedir yaa sürekli devam etmeyecek olsan bile değiştir bence canım aldığı paranın karşılığını verecek birine geç. Ben sırf bu ilgisizlik olaylarından yıllardır gittiğim doktoru değiştirdim baktım yaşınız genç çocuğunuz olur bilmemne kafasında değiştiriverdim valla her şey yaşla değil sonuçta ki tüp bebek yaptık normal olmadı yaniii onla devam etsek herhalde hala uğraşıyorduk çocuk için

Hadi ya hayırlısı diyorum artık korkudan cinsiyeti merakla bekleyip tahminler ediyorduk şuan korkudan endişeden sağlıklı olsunda diye dua ediyoruz

Ayy kesinlikle deme ben cok pismanim dedigim icin esime dedim tutamadi agzini
Bende ilk dusuk yaptim gecen diyor buna sahip cik bari kendine bak
dedim Allah verirse olacak napim
Kvde degil kuma
Ay takma sen onun konuşmasını canım,konuşması konuşma değil çünkü.Agzindan iki hayır duası çıkacağına..Neyse biz kendimizi pozitifte tutalım

Ay takma sen onun konuşmasını canım,konuşması konuşma değil çünkü.Agzindan iki hayır duası çıkacağına..Neyse biz kendimizi pozitifte tutalım
Zaten boyle konustugu icin az gitmek icin surunuyorum ramazan geliyor insallah orda yiyelim diye tutturmaz benimki
Cok geriliyorum boyle negatif konusunca canim ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…