Ah bu KaynanalarYa bugun kvdemlere gittim
Dedi bebek hala duruyormu acmayinca birsey oldu sandim
Ay sok oldum bir anda boyle sorulurmu niye durmasin dedim ama zaten herseyden korkar oldum icime bir korku dustu yeminle saat sayiyorum
Beylikduzu çok.uzak.bana ben fatihde oturuyorumHayır canım salı gününe randevum var gosterirse öğreneceğiz yoksa on gün sonra kontrol de artık
Beylikdüzü medilife hastanesi öneririm canim uzak değilse güzel hastane
Doktorlar daha iyi bilir ama en az 20 olması gerekir diye biliyorumBir de 3 hafta sonrasına detaylı ultrason için bi prf. E yönlendirdi doktorum
beni.Çıkınca aklıma geldi 19 haftalık olcam erken değil mi? Sizlere bir şey söylediler mi?
Bence değiştir canim acil.birsey olsa nasil ulaşacaksınızBen 250 lira veriyorum. Bazen ilgileniyor bazen ilgilenmiyor gibi ama çok kalmadım hiç içerde. Ama özellikle dışarda pek ilgilenmiyorum sanirim. Bi kere ilaç sormak için mesaj attım 3 gün sonra cevap verdi. Ama o sırada Takip ediyorum sürekli story falan paylaşıyor. Aynı özen kesinlikle dışarda da olmalı. Ben şimdi memleketime gidicem 2 3 ay oradayım belki doğumu bile orda yapabilirim o yüzden burda başka doktor bakmadım artık, ama sen bi araştır istersen belli olmaz belki aklına yatan birini bulursun?
Yerine de doktor bulamadım ki, sürekli de burda olamıycam sanırım kafam karışık. Bi kere normal doğum yapacak hastasına bisey olursa aramayın whatsapptan yazın acilse hemen dönerim ben zaten vs. Demişti. Garip gelmişti yaniBence değiştir canim acil.birsey olsa nasil ulaşacaksınız
Ben doktora mesaj atıyorum onda bile beni ara yoğunluktan mesajları geç görüyorum diyor
Bu nasıl bir üslup ya insanlar çok degisikYa bugun kvdemlere gittim
Ay sok oldum bir anda boyle sorulurmu niye durmasin dedim ama zaten herseyden korkar oldum icime bir korku dustu yeminle saat sayiyorum
Bu kadar özele gitme çabamız neden özel ilgilensinler diye o kadar para bayılıyoruzYerine de doktor bulamadım ki, sürekli de burda olamıycam sanırım kafam karışık. Bi kere normal doğum yapacak hastasına bisey olursa aramayın whatsapptan yazın acilse hemen dönerim ben zaten vs. Demişti. Garip gelmişti yani
Dimi zaten ilgi görmek için gidiyoruz, ya acil bisey olduğunda mesajı nasıl göreceksin ki? Bilemedim bana garip gelmişti. Hadi tamam sürekli saçma sapan arayan olur hak veririm de ben bi mesaj attım 3 gün sonra döndü rahatsız etmemek için acele olmadığı için arka arkaya da yazmadım tabi. Kadını çözemiyorum bi iyi ilgileniyor gibi bi değil gibiBu kadar özele gitme çabamız neden özel ilgilensinler diye o kadar para bayılıyoruz
Benim doktorum tup bebek doktorum doğum yaptırmıyor 12 haftaya kadar takip.edip.birakiyor
Simdi bende doktor qriyorum doktorların içinde doktorsuz kaldım valla
Tövbe bismillah o nasıl soru beeeYa bugun kvdemlere gittim
Doktorum 3 tane doktor önerdi ama hepsi de özel yeri var hastane doktorlari değiller sadece doğum için hastaneye gidiyorlar o yuzden kararsizimDimi zaten ilgi görmek için gidiyoruz, ya acil bisey olduğunda mesajı nasıl göreceksin ki? Bilemedim bana garip gelmişti. Hadi tamam sürekli saçma sapan arayan olur hak veririm de ben bi mesaj attım 3 gün sonra döndü rahatsız etmemek için acele olmadığı için arka arkaya da yazmadım tabi. Kadını çözemiyorum bi iyi ilgileniyor gibi bi değil gibi
İnşallah sizde içinize sinen bi doktor bulursunuz, tüp bebek doktoru yönlendirmiyor mu acaba?
Nerede oturuyorsunYerine de doktor bulamadım ki, sürekli de burda olamıycam sanırım kafam karışık. Bi kere normal doğum yapacak hastasına bisey olursa aramayın whatsapptan yazın acilse hemen dönerim ben zaten vs. Demişti. Garip gelmişti yani
Bu nasıl bir üslup ya insanlar çok degisik
Aman takmiyorum onlari sadece sozleri urpertiyorTövbe bismillah o nasıl soru beee
Ayy kesinlikle deme ben cok pismanim dedigim icin esime dedim tutamadi agziniAh bu Kaynanalarbenimde ilk gebeliğim düşükle sonuçlandı diye bunda hala haber vermedik böyle kafam daha rahat,soru soran yok ilkinde hic bulantım olmamasına rağmen her gün arayıp bulantin var mı diye soruyordu bende demiştim yok ama sora sora getirecen az kaldı
Ben sırf bu yüzden erkek doktor seçtim ya ne bileyim kadın doktorlar gel gitli oluyor biraz. 3 gün sonra cevap vermek nedir yaa sürekli devam etmeyecek olsan bile değiştir bence canım aldığı paranın karşılığını verecek birine geç. Ben sırf bu ilgisizlik olaylarından yıllardır gittiğim doktoru değiştirdim baktım yaşınız genç çocuğunuz olur bilmemne kafasında değiştiriverdim valla her şey yaşla değil sonuçta ki tüp bebek yaptık normal olmadı yaniii onla devam etsek herhalde hala uğraşıyorduk çocuk içinDimi zaten ilgi görmek için gidiyoruz, ya acil bisey olduğunda mesajı nasıl göreceksin ki? Bilemedim bana garip gelmişti. Hadi tamam sürekli saçma sapan arayan olur hak veririm de ben bi mesaj attım 3 gün sonra döndü rahatsız etmemek için acele olmadığı için arka arkaya da yazmadım tabi. Kadını çözemiyorum bi iyi ilgileniyor gibi bi değil gibi
İnşallah sizde içinize sinen bi doktor bulursunuz, tüp bebek doktoru yönlendirmiyor mu acaba?
Hadi ya hayırlısı diyorum artık korkudan cinsiyeti merakla bekleyip tahminler ediyorduk şuan korkudan endişeden sağlıklı olsunda diye dua ediyoruzArkadaşımın işyerinde bi kanaması oldu bi anda pantolon kıpkırmızı oldu ama sonra devamı gelmedi. Yine çok yakın 2 arkadaşımda da oldu aynı sen gibi omlarında bi anda kanayıp durdu sağlıkla doğurdular üçüde erkek
Ay takma sen onun konuşmasını canım,konuşması konuşma değil çünkü.Agzindan iki hayır duası çıkacağına..Neyse biz kendimizi pozitifte tutalımAyy kesinlikle deme ben cok pismanim dedigim icin esime dedim tutamadi agzini
Bende ilk dusuk yaptim gecen diyor buna sahip cik bari kendine bak
dedim Allah verirse olacak napim
Kvde degil kuma
Zaten boyle konustugu icin az gitmek icin surunuyorumAy takma sen onun konuşmasını canım,konuşması konuşma değil çünkü.Agzindan iki hayır duası çıkacağına..Neyse biz kendimizi pozitifte tutalım
Canm bndede durum aynı merak etmekızlar hiç bulantım olmadı iştahım açıldı yaklaşık 1 aydır tartılmıyodum bugün tartıldım 1 kg vermişim bu normalmiki yediklerim nereye gidiyo benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?