2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Allah allah bana Bunları verdi Olmadı ben bi sorar ekstradan d vitamini alırım suya ekmeğe damlatılanlardan
Himm tek başına d vitamini yok sizde o zaman. Bu ilaç doktorun bana verdiği takviye gibi içinde hepsinden var. Benim değerlerim düşük çıkınca ilk dahiliye doktoru verdi d vit sonra kadın doğum doktoru verdi 11. Haftada

Ben de bu hastanenin hijyen ve bakımını seviyorum bir de doktorum hakkında doğumda ilgili diye duydum. Çok muallaktayım o yüzden. Biraz daha ilgili olsa hiç bi yere gitmem başka da işte bilmiyorum. Sen de sağlıkla yap doğumunu canım. Orda da bi doktorda sabit kal araştırıp doğumda seni bilen biri olması iyi olur

Orda tanıdığımız bi doktor var yıllardır çokta ilgilidir, bakalım nasip olursa ona gideceğim. Benim gittiğime de ilgili diyorlar ama pek bilemiyorum sen bilirsin belki defne hastanesinde Raziye hanım.
İnşallah gönlüne yattığı gibi olur

Bende gyno olan demir ilacını kullanıyorum sabah denedim akşam denedim ya mide bulantısı yaptı ya ishal. Decavit de kullanıyorum o da buşantı yapıyor. İştahım da azaldı doktor devam ederse bırak dedi bakalım bugün tekrar içicem

Kapsülleri daha cok seviyorum bn hap kötü ne kadar süre kullanocaksn acaba
Yarin insallah unutmazsam sorcam aceba kendim mi alsam direk kapsul magnezyumda almam gerek
Of doktor da garip hem calisiyorum hem mide ilaci yaziyor onun yan etkisi uyumak geliyor hep demir vitamini basli basina felaket ilac bana yaramiyor sanirim

Arkadaşımın işyerinde bi kanaması oldu bi anda pantolon kıpkırmızı oldu ama sonra devamı gelmedi. Yine çok yakın 2 arkadaşımda da oldu aynı sen gibi omlarında bi anda kanayıp durdu sağlıkla doğurdular üçüde erkek

Yarin insallah unutmazsam sorcam aceba kendim mi alsam direk kapsul magnezyumda almam gerek
Of doktor da garip hem calisiyorum hem mide ilaci yaziyor onun yan etkisi uyumak geliyor hep demir vitamini basli basina felaket ilac bana yaramiyor sanirim
Bünyeden bünyeye değişiyor canm bitince bidaha kullanmıcaksan idare et azcık

Ya bugun kvdemlere gittim
Dedi bebek hala duruyormu acmayinca birsey oldu sandim
Ay sok oldum bir anda boyle sorulurmu niye durmasin dedim ama zaten herseyden korkar oldum icime bir korku dustu yeminle saat sayiyorum
Öylede sorulmazki ya bn olsam lafı soktuydum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…