- 17 Şubat 2020
- 10.722
- 28.213
- 598
Ilacimi bulup atim sana canimAç karnına içmeyi denesene canm blki farkeder.adı neydi snin ilacın
Himm tek başına d vitamini yok sizde o zaman. Bu ilaç doktorun bana verdiği takviye gibi içinde hepsinden var. Benim değerlerim düşük çıkınca ilk dahiliye doktoru verdi d vit sonra kadın doğum doktoru verdi 11. HaftadaAllah allah bana Bunları verdiOlmadı ben bi sorar ekstradan d vitamini alırım suya ekmeğe damlatılanlardan
Ben de bu hastanenin hijyen ve bakımını seviyorum bir de doktorum hakkında doğumda ilgili diye duydum. Çok muallaktayım o yüzden. Biraz daha ilgili olsa hiç bi yere gitmem başka da işte bilmiyorum. Sen de sağlıkla yap doğumunu canım. Orda da bi doktorda sabit kal araştırıp doğumda seni bilen biri olması iyi olurBen 250 lira veriyorum. Bazen ilgileniyor bazen ilgilenmiyor gibi ama çok kalmadım hiç içerde. Ama özellikle dışarda pek ilgilenmiyorum sanirim. Bi kere ilaç sormak için mesaj attım 3 gün sonra cevap verdi. Ama o sırada Takip ediyorum sürekli story falan paylaşıyor. Aynı özen kesinlikle dışarda da olmalı. Ben şimdi memleketime gidicem 2 3 ay oradayım belki doğumu bile orda yapabilirim o yüzden burda başka doktor bakmadım artık, ama sen bi araştır istersen belli olmaz belki aklına yatan birini bulursun?
Orda tanıdığımız bi doktor var yıllardır çokta ilgilidir, bakalım nasip olursa ona gideceğim. Benim gittiğime de ilgili diyorlar ama pek bilemiyorum sen bilirsin belki defne hastanesinde Raziye hanım.Ben de bu hastanenin hijyen ve bakımını seviyorum bir de doktorum hakkında doğumda ilgili diye duydum. Çok muallaktayım o yüzden. Biraz daha ilgili olsa hiç bi yere gitmem başka da işte bilmiyorum. Sen de sağlıkla yap doğumunu canım. Orda da bi doktorda sabit kal araştırıp doğumda seni bilen biri olması iyi olur
Ocean d3 sprey çok güzel tavsiye ederim benimde değerim çok düşüktü hemen bunu başlattılarAllah allah bana Bunları verdiOlmadı ben bi sorar ekstradan d vitamini alırım suya ekmeğe damlatılanlardan
Aç karnına içmeyi denesene canm blki farkeder.adı neydi snin ilacın
Buna bnzer demir ilaçlarını biliyorum bun tarz haplar etkiliyor insanıEki Görüntüle 3033761
Canim genel’olarak bu ama benimki kahverengi igrenc agzindan demir tadi gitmiyor insanin
Evet baktim da cogu yan etkilerini hissediyorum bunu icince ne cay ne sut hic bisey icemiyorum ama gene o tad var berbat biseyBuna bnzer demir ilaçlarını biliyorum bun tarz haplar etkiliyor insanı
Amiin sağlıkla alalım kucağımıza hepimiz inşallahhGeçmiş olsun sizede kolay değil o stres anlayabiliyorumevet kanamalarla doğuran çok kişi var ama çok zor bir stres sürekli kaybetme korkusuyla Allahım herkese güzel mutlu gebelik versin
Kapsülleri daha cok seviyorum bn hap kötüEvet baktim da cogu yan etkilerini hissediyorum bunu icince ne cay ne sut hic bisey icemiyorum ama gene o tad var berbat bisey
Yarin insallah unutmazsam sorcam aceba kendim mi alsam direk kapsul magnezyumda almam gerekKapsülleri daha cok seviyorum bn hap kötüne kadar süre kullanocaksn acaba
Arkadaşımın işyerinde bi kanaması oldu bi anda pantolon kıpkırmızı oldu ama sonra devamı gelmedi. Yine çok yakın 2 arkadaşımda da oldu aynı sen gibi omlarında bi anda kanayıp durdu sağlıkla doğurdular üçüde erkekDoktorum geçen hafta erkeğe benziyor dedi ama erken daha bişiy demeyeyim şimdilik demişti. Yarın gidicez bakalım tahmin edecek miValla bilemedim ki ben hiç duymadım öyle kanama olacağını bilmiyordum baya korktuk bi de uykudan uyanıp gece bi wc gireyim diye kalkınca uyku sersemi nolduğumu bilemedim ama inş dediğiniz gibidir çok saolun acildeki doktorda bu haftalarda karındaki genişleme ile alakalı olabiliyor diyince kanama alanı da gidince görülmedi demesi içimi rahatlattı. Benimki gece ıslaklıklık gibi gelmiş bitmiş kendi yani devam etmemiş demekki.
Ah ama doktor demisti yemek arasinda al yoksa mideni kramp girmis gibi yaparYemek arasında almak riskli, çünkü bazı yiyecek ve içecekler demir emilimini azaltıyor. Buna dikkat etmezseniz ilacın desteği eksik kalabilir.
Bünyeden bünyeye değişiyor canm bitince bidaha kullanmıcaksan idare et azcıkYarin insallah unutmazsam sorcam aceba kendim mi alsam direk kapsul magnezyumda almam gerek
Of doktor da gariphem calisiyorum hem mide ilaci yaziyor onun yan etkisi uyumak geliyor hep demir vitamini basli basina felaket ilac bana yaramiyor sanirim
Bunlari not edim tek tek soruyum insallah unutmam canim yaBünyeden bünyeye değişiyor canm bitince bidaha kullanmıcaksan idare et azcık
Stres yapma canm zaten yükümüz agırBunlari not edim tek tek soruyum insallah unutmam canim ya
Insallah da guzel gecerstresten olcem bu gidisle
Ya bugun kvdemlere gittimStres yapma canm zaten yükümüz agır
Benimki magnormMerhaba, magnezyum ilacının ismi nedir?
Öylede sorulmazki ya bn olsam lafı soktuydumYa bugun kvdemlere gittim
Dedi bebek hala duruyormu acmayinca birsey oldu sandim
Ay sok oldum bir anda boyle sorulurmu niye durmasin dedim ama zaten herseyden korkar oldum icime bir korku dustu yeminle saat sayiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?