2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Ah geçmiş olsun en korktuğum şeylerden biri genetik olarak dişler sağlam değil bizde de. Bi sorun çıkarsa naparim diyordum, çok çok geçmiş olsun tekrardan. Bebis iyidir umarim
Çok teşekkür ederim. Genetik sorun varsa mutlaka kontrollü olun her an bir sıkıntı oluşabiliyor benimde sapasağlamdı bir anda kırıldı mesela. Bebeğimiz iyi şükür bugün kontrolümüz vardı. fotoğrafta ekliyorum eli yanağında poz verdi bugün miniğim
Kuzum Kağan Kocatepe’nin 15. Hafta gebelik videosunu izlesene orda bu harflerim anlamları vardı hep. 1.74 olamaz çok küçük çünkü şimdi bile 8 cm civarı bizimkiler :)
Olabilir başka bir ölçü demekki o izleyeyim akşama bende

Eklentiler

• 7E856C4C-97AF-4261-A93E-BBF094D2F3DF.webp
    17,5 KB · Görüntüleme: 66
Gözünüz aydın bende baya vitamin var ya vinalac, d3 sprey, neptune omega 3, sıdefer demir hapı ve bugünde kalsiyum magnezyum eklendi 5 çeşit ilaç oldu resmen yaşlılar gibi ilaç torbasıyla geziyorum
Haha yakın olsak ilaç ikramı da yapardık birbirimize bananemler öyle yapıyordu
Çok teşekkür ederimm içinde hepsi varmış baya da pahalı bişi 350 tl 30 kapsülü decavit verir diye düşünmüştüm ama neyse faydalı olsun da miniğime

Bir de 3 hafta sonrasına detaylı ultrason için bi prf. E yönlendirdi doktorum
beni.Çıkınca aklıma geldi 19 haftalık olcam erken değil mi? Sizlere bir şey söylediler mi?

Oyy kuzu düşünüyor gibi çıkmış neyi düşünüyorsun fındık daha
Aklımda bulunsun bi de bol bol kalsiyum tüketmek lazim bebisler bizden kullaniyor artık

Maşallah gözünüz aydın doktor folik asiti 11. Haftada biraktirdi reGenesis verdi ama ben 1 yıldır folik asit kullanıyordum zaten. Birde d vit ve demir ilacı verdi

Canım sen hataydasin dimi? Bende burdayım Raziye hanıma gidiyorum 10dk bile sürmüyor

Oyy kuzu düşünüyor gibi çıkmış neyi düşünüyorsun fındık daha
Aklımda bulunsun bi de bol bol kalsiyum tüketmek lazim bebisler bizden kullaniyor artık
Daha şimdiden neye dertleniyorsa iyi bakıyoruz işte daha ne olsun evet yumurta,peynir,süt,yoğurt tüketimi önemli. Hergünde tüketiyorum aslında olacağı varsa oluyor sanırım yaa

Hahah bu gıda takviyeleri pahalı yaa birde zam gelmiş hepsine eskiden daha ucuza alıyordum. İnternetede güvenemiyorum eskiden bir şey almıştım sahte çıkmıştı hep eczaneden alıyorum artık neyse iyi gelsinde bebişlere gerisi önemli değil

Daha şimdiden neye dertleniyorsa iyi bakıyoruz işte daha ne olsun evet yumurta,peynir,süt,yoğurt tüketimi önemli. Hergünde tüketiyorum aslında olacağı varsa oluyor sanırım yaa
Bende çok tüketiyorum ama bebişlere yetmiyor herhalde, daha da fazla tüketmek lazım herhalde

Hayır canım memleketim ora ama Batmandayım ben Normali bu mu acaba? Belki de ilerleyen zamanlar da uzayacaktır muayene. Off çok muallaktayım
Sorma o konuda bende çok düşünüyorum doktor da kalabalık aceleyle cikiyormusum gibi geliyor. Zaten biri içerde muayene olurken diğer hasta sekreterin orda bekliyor. Bence biraz doktorun boşluğuna da bağlı, boş olunca tabi rahat rahat bakar doktorda
İnsan böyle olunca da aceleden soracaklarini unutuyor

Birsuru değer var anlamadım ki kombine riskim düşük yaş riskim yüksek diğer bişey daha var o da yükseğe yakın cikmis

Evet ya aynı şekilde. Para da ödüyoruz yani az buz da değil insan bi özen bekliyor. Bilemiyorum. Muayene süresi dışında memnunum aslında hastaneden de hocadan da ama özen istiyorum biraz

Maşallah gözünüz aydın doktor folik asiti 11. Haftada biraktirdi reGenesis verdi ama ben 1 yıldır folik asit kullanıyordum zaten. Birde d vit ve demir ilacı verdi
Teşekkür ederimm D vitamini genelde veriyorlar benimki vermeyince bende şaşırdım işte. Bi de takviye edici gıda gibi bir şey vermiş şimdi eşim getirdi de . Neyse vardır bir bildği

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…