10 dk yı bulmadı hiç bizimki. Hastaneye mi kliniğe mi gidiyorsun?Bilmiyorum ki canım ben her gittiğimde neredeyse 20-25 dk kalıyorum
Çok teşekkür ederim. Genetik sorun varsa mutlaka kontrollü olun her an bir sıkıntı oluşabiliyor benimde sapasağlamdı bir anda kırıldı mesela. Bebeğimiz iyi şükür bugün kontrolümüz vardı.Ah geçmiş olsun en korktuğum şeylerden biri genetik olarak dişler sağlam değil bizde de. Bi sorun çıkarsa naparim diyordum, çok çok geçmiş olsun tekrardan. Bebis iyidir umarim
Olabilir başka bir ölçü demekki oKuzum Kağan Kocatepe’nin 15. Hafta gebelik videosunu izlesene orda bu harflerim anlamları vardı hep. 1.74 olamaz çok küçük çünkü şimdi bile 8 cm civarı bizimkiler :)
Haha yakın olsak ilaç ikramı da yapardık birbirimizeGözünüz aydınbende baya vitamin var ya vinalac, d3 sprey, neptune omega 3, sıdefer demir hapı ve bugünde kalsiyum magnezyum eklendi 5 çeşit ilaç oldu resmen yaşlılar gibi ilaç torbasıyla geziyorum
Hastaneye gidiyorum. Sorun olmayınca uzun tutmuyordur belki endişe etmeyin10 dk yı bulmadı hiç bizimki. Hastaneye mi kliniğe mi gidiyorsun?
Çok şükür ama ilk gebelik olunca meraklanıyor özeniyor insanHastaneye gidiyorum. Sorun olmayınca uzun tutmuyordur belki endişe etmeyin
Evet benim de öyle ilk bebeğim olcak inşallahÇok şükür ama ilk gebelik olunca meraklanıyor özeniyor insan
Oyy kuzu düşünüyor gibi çıkmış neyi düşünüyorsun fındık dahaÇok teşekkür ederim. Genetik sorun varsa mutlaka kontrollü olun her an bir sıkıntı oluşabiliyor benimde sapasağlamdı bir anda kırıldı mesela. Bebeğimiz iyi şükür bugün kontrolümüz vardı.fotoğrafta ekliyorum eli yanağında poz verdi bugün miniğim
Olabilir başka bir ölçü demekki oizleyeyim akşama bende
Maşallah gözünüz aydınMerhaba herkese, bugün bizim de kontrolümüz vardı her şey yolunda şükür
Cinsiyeti zarfla aldık akşam minik bi partiyle öğreneceğizfolik asit bitti omegrav diye bi multivitamine başladık. İçinde her vitaminden varmış .sizler hangi vitaminleri kullanıyorsunuz
Canım sen hataydasin dimi? Bende burdayım Raziye hanıma gidiyorum 10dk bile sürmüyorKızlar sizin kontroller kaç dk sürüyor? Doktor uzun uzun açıklıyor mu her şeyi? Uzun süredir gittiğim doktorum var yani gebelikten önce de gidiyordum. Ama kontroller 5 dk dan uzun sürmüyor. Kalp atışına bakıyor boyunu ölçüyor bi sorun yok diyip bitiriyor. Sizinkiler nasıl geçiyor normali bu mudur yani?
Daha şimdiden neye dertleniyorsa iyi bakıyoruz işte daha ne olsunOyy kuzu düşünüyor gibi çıkmış neyi düşünüyorsun fındık daha
Aklımda bulunsun bi de bol bol kalsiyum tüketmek lazim bebisler bizden kullaniyor artık
HahahHaha yakın olsak ilaç ikramı da yapardık birbirimizebananemler öyle yapıyordu
Çok teşekkür ederimmiçinde hepsi varmış baya da pahalı bişi 350 tl 30 kapsülü decavit verir diye düşünmüştüm ama neyse faydalı olsun da miniğime
Hayır canım memleketim ora ama Batmandayım benCanım sen hataydasin dimi? Bende burdayım Raziye hanıma gidiyorum 10dk bile sürmüyor
Bende çok tüketiyorum ama bebişlere yetmiyor herhalde, daha da fazla tüketmek lazım herhaldeDaha şimdiden neye dertleniyorsa iyi bakıyoruz işte daha ne olsunevet yumurta,peynir,süt,yoğurt tüketimi önemli. Hergünde tüketiyorum aslında olacağı varsa oluyor sanırım yaa
Sorma o konuda bende çok düşünüyorum doktor da kalabalık aceleyle cikiyormusum gibi geliyor. Zaten biri içerde muayene olurken diğer hasta sekreterin orda bekliyor. Bence biraz doktorun boşluğuna da bağlı, boş olunca tabi rahat rahat bakar doktordaHayır canım memleketim ora ama Batmandayım benNormali bu mu acaba? Belki de ilerleyen zamanlar da uzayacaktır muayene. Off çok muallaktayım
Adi ne ilacinSabah aç karnına içiyorum bn daha yan etkisi görmedim
Birsuru değer var anlamadım kiSelam , sonucu yazarım demiştim. Cut off değerinin altında çıkmış sonuç. Randevuyu beklerken yazayım dedim.” Düşük risk” çıkmış , ben de şaşırdım. YaştaN dolayı tavan yapar sanıyordum. Doktor farklı bir şey derse yazarım yine. Size de hayırlı haberler dilerim.
Evet ya aynı şekilde. Para da ödüyoruz yani az buz da değil insan bi özen bekliyor. Bilemiyorum. Muayene süresi dışında memnunum aslında hastaneden de hocadan da ama özen istiyorum birazSorma o konuda bende çok düşünüyorum doktor da kalabalık aceleyle cikiyormusum gibi geliyor. Zaten biri içerde muayene olurken diğer hasta sekreterin orda bekliyor. Bence biraz doktorun boşluğuna da bağlı, boş olunca tabi rahat rahat bakar doktorda
İnsan böyle olunca da aceleden soracaklarini unutuyor
Sanırım bende miktarları artıracağım artıkBende çok tüketiyorum ama bebişlere yetmiyor herhalde, daha da fazla tüketmek lazım herhalde
Teşekkür ederimmMaşallah gözünüz aydındoktor folik asiti 11. Haftada biraktirdi reGenesis verdi ama ben 1 yıldır folik asit kullanıyordum zaten. Birde d vit ve demir ilacı verdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?