2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Bugün 13+0 aslında bebis 13+5 çıktı valla benimde kafam karıştı gerçekten. Memlekete gidecektim gitmeden bi daha gel bakalım ama değişmez bu saatten sonra falan dedi
Evet müslin tulum almistim
Kız benim doktor 13+4 te tahmın yapmadı kovaladı beni hatta esime erkek olabilir bile demiş . Bana söylememiş. Sonradan kız olunca işte bu yüzden söylemiyorum o haftalarda dedi. Sende lütfen kesin bir şey duyana kadar ne kız ne erkek kıyafeti falan alma

Memlekete gidicem haftaya, oradaki bildigim doktorda asla 16dan önce söylemiyor kadın. Hakikaten kafam karıştı beklemede durayım bari onları bende çok okudum ya öyle çıkarsa demiştim bak oldu
Kız dan erkeğe kolay kolay dönmüyor canım. Ama 11-13 haftalarda erkek denilen bebekler 16-20.haftalarda kıza döndüğü cok örnek var. Sen genede kafanı bulandırma ikiside olsa ilk cocuk hayırlı evlat olsun elinde sonunda net cinsiyetini öğreneceksin

Öyle yapayım bari canim ilk kız sonra erkek sonra yine kız olursa benim devreler yanar

13+6 mide bulantim 2 gundur cok az geciyo galiba.kizlar ben surekli fast food cips dondurma çikolata aseriyorum galiba bütun kötu seyler beni cagiriyor napicam.bana kiz dedi doktor ama benim hep aksam bulantim oldu o yuzden fetal dna yi bekliyorum.

Ee ye anlamadım hamileliğinde burger king,cips,çikolata ,starbucks kalorili icecekler icen tek anne ben miyim ahdjsjjs hergün yapmasam bile haftada 1-2 iciyorum yiyorum yani bu kadar da kısıtlamaya gerek yok

Sen kendini iki cinsiyete de nötrle şuanlık tam %100 ü duymadan hiçbir şey alıp bağ kurma
Öyle yapayım bari canim hatta gitmeden bi uğrayayım, sonra da memleketteki doktora gitmiş olucam zaten, bi de o bisey söylesin anca öyle
Ee ye anlamadım hamileliğinde burger king,cips,çikolata ,starbucks kalorili icecekler icen tek anne ben miyim ahdjsjjs hergün yapmasam bile haftada 1-2 iciyorum yiyorum yani bu kadar da kısıtlamaya gerek yok
Bende yiyorum bende kola dışında onu pek sevip içmem

Evett ama benim kafam gerçekten karıştı sonra bi de kız derse devreler yanar
Bana da pipi resmi verdi. 16. Haftamda ama yine de 20 nisan da kesin derim dedi. Bende hala erkek me değil mi bilemiyorum. Erkek değilse neden pipi resmi verdi o zaman diyorum düşün düşün. Başka doktora gitmek istiyorum ama burda öyle bisey olmuyormuş. Kesin diyemem dedi.

Bak 16. Haftada kesin diyemem demiş benim 13. Hafta. Birde 11. Haftada erkek olduğunu öğrenenler var dogru da çıkıyor hiç başka bisey denmeden o nasil oluyor anlamıyorum
En garantisi detaylı ultrason sanırım

Bak 16. Haftada kesin diyemem demiş benim 13. Hafta. Birde 11. Haftada erkek olduğunu öğrenenler var dogru da çıkıyor hiç başka bisey denmeden o nasil oluyor anlamıyorum
En garantisi detaylı ultrason sanırım
Bem olsam koştur koştur başka doktora giderdim. Çok merakliyimdirda eşim tutuyo beni. Bide doktor değiştirmek sıkıntı burda galiba. Yanı bi kerelik gidilse koşa koşa gidicem de işte. Memlekete ne zaman gidiyorsun orda görünürsün olmadı

Ayin 3ünde gidicem memlekete. Oradaki doktorda 16. Haftadan önce karışıklık olur diye kesinlikle söylemiyor. Gitmeden burdaki doktor tekrar gel demişti bi burdakine giderim sonra da memlekettekine artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…