2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
- Janna - canım sen bana kız dedin çoğu kişi kız dedi doktor da ilk salı günü kıza benziyor gibi demişti ama bana bugün pipi resmi verdi, Allah aşkına sende bak kafam karıştı cidden
Bu saatten sonra pek dönmez gibi dedi sonra da baktı bi iyice erkek bu erkek dedi.
Muayene zamanın geçmeden bi daha gelirsin bi daha bakarız dedi
Ekliyorum buraya fotoyu daha doğrusu anlayan herkes benim kafam karıştı..

Eklentiler

• 20220326_103310.webp
    22,6 KB · Görüntüleme: 97
Park yatak kullanmadim ama komsumda vardi nobilya besikten daha küçüktü.benimki mobilya beşikti 5yasina kdr kullandim oglumda sonra komsuma verdim smdi geri alacagm nasipse bu bebegimde kullanacagimbyani ömürlük oluyor mobilya ben yeri olan herkese tavsiye ediyorum

Kuzum fotoğraftan anlamadım ama iki gün önce gittiğim bir doktor da bana kız geliyor demişti, sonra kendi doktoruma gidince baya pipiyi ben de gördüm yani yüzde yüz erkek dedi
Bizim hikayeye dönmüş seninki de.

Erkek olunca net söyleyebiliyor doktorlar pipiyi gördüyseniz daha değişmez gibi sanki. Sağlıkla gelsin paşalar

Eşim de diyor ki ekranda doktor işaretledi pipiyi ben o kısmı görmedim şaşkınlıktan salı günü yine aynı doktor kız gibi demişti, bugünde böyle diyince şaşırdım kordon mu dedim hatta kafam karıştı açıkçası ama

Diloşum erkek bildiğin pipi

Canım ben resimde net iki bacak arasında göremedim o kordon olmasın ya? Birde daha 13.haftadasın bu haftalarda kordonları cok karıştırıyor doktorlar. 2 hafta daha bekle emin olmak icin. Yandan fotoğrafı var mı bebeğinin? Gerçekten soktaym

Bugün tam olarak kaç kaçsın sen?

15. Haftadan önce söylenenlere itibar etmeyin diyot Kağan Kocatepe de işte biz sabırsısız hemen öğrenmek istiyoruz doğal olarak :)

Sen bir de bir şeyler almıştın değil mi

Yok kuzum keşke videoya alsaydım dedim bi arkadan boyunu ölçtügü var bi de bu
Ama 2 gün önce renkli verilmişti acilde onu da ekleyeyim
Valla anlamadım çok net konuştu doktor erkek bu erkek dedi en son da

Eklentiler

• 20220325_004013.webp
    34,5 KB · Görüntüleme: 102
Happymom da falan cok okuyorum bu haftalarda erkek denilmis detaylıda kız cıkıyor bebekler anneler soka giriyor benim doktorum 13.haftada asla tahmin yapmadı mesela cünkü yanılırım ne kadar net olsa da sasırtıcı bi sekilde kordon cıkabiliyor demisti. Bana 15.haftayı bekledi %100 söylemek icin. He belki erkektir orasını bilmem ama bende %100 bir kesinliği yok bu haftalarda canım Dilos6342

Renklerini ona göre almıştı galiba bnde korkmaya başladım erkek derse bunları nasıl giydirebilirim

Eklentiler

• IMG_20220312_115509.webp
    80,2 KB · Görüntüleme: 89
Bugün 13+0 aslında bebis 13+5 çıktı valla benimde kafam karıştı gerçekten. Memlekete gidecektim gitmeden bi daha gel bakalım ama değişmez bu saatten sonra falan dedi
Evet müslin tulum almistim

Ben sana demedim miiiiii. Bekliyordum açıkçası

Memlekete gidicem haftaya, oradaki bildigim doktorda asla 16dan önce söylemiyor kadın. Hakikaten kafam karıştı beklemede durayım bari onları bende çok okudum ya öyle çıkarsa demiştim bak oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…