Yaa ne güzel hayırlı sonuçlar inşallahBenimde cikmks bende salı günü gideceğim
Allah razı olsun sizdenİçinizi ferah tutun Allah ın izniyle hiç bir sorun çıkmayacak
- Janna - canım sen bana kız dedin çoğu kişi kız dedi doktor da ilk salı günü kıza benziyor gibi demişti ama bana bugün pipi resmi verdi, Allah aşkına sende bak kafam karıştı cidden
Bu saatten sonra pek dönmez gibi dedi sonra da baktı bi iyice erkek bu erkek dedi.
Muayene zamanın geçmeden bi daha gelirsin bi daha bakarız dedi
Ekliyorum buraya fotoyu daha doğrusu anlayan herkes benim kafam karıştı..
Park yatak kullanmadim ama komsumda vardi nobilya besikten daha küçüktü.benimki mobilya beşikti 5yasina kdr kullandim oglumda sonra komsuma verdim smdi geri alacagm nasipse bu bebegimde kullanacagimbyani ömürlük oluyor mobilya ben yeri olan herkese tavsiye ediyorumOrası öyle ama bizde hazır imkan varken fiyatlar da yükselmeden alalım dedik. Kiracıyız ama uzun süre burada otururuz gibi. Fotoğraf ekliyorum şöyle bir tane büyüyen beşik beğendim 2900 tl. Park yataklar da1500 -2000 civarı. Park yatak kaç yaşına kadar kullanılıyor acaba biliyor musunuz?
Kuzum fotoğraftan anlamadım ama iki gün önce gittiğim bir doktor da bana kız geliyor demişti, sonra kendi doktoruma gidince baya pipiyi ben de gördüm yani yüzde yüz erkek dedi- Janna - canım sen bana kız dedin çoğu kişi kız dedi doktor da ilk salı günü kıza benziyor gibi demişti ama bana bugün pipi resmi verdi, Allah aşkına sende bak kafam karıştı cidden
Bu saatten sonra pek dönmez gibi dedi sonra da baktı bi iyice erkek bu erkek dedi.
Eşim de diyor ki ekranda doktor işaretledi pipiyi ben o kısmı görmedim şaşkınlıktanKuzum fotoğraftan anlamadım ama iki gün önce gittiğim bir doktor da bana kız geliyor demişti, sonra kendi doktoruma gidince baya pipiyi ben de gördüm yani yüzde yüz erkek dedi
Bizim hikayeye dönmüş seninki de.
Erkek olunca net söyleyebiliyor doktorlar pipiyi gördüyseniz daha değişmez gibi sanki. Sağlıkla gelsin paşalar
Diloşum erkek bildiğin pipi- Janna - canım sen bana kız dedin çoğu kişi kız dedi doktor da ilk salı günü kıza benziyor gibi demişti ama bana bugün pipi resmi verdi, Allah aşkına sende bak kafam karıştı cidden
- Janna - canım sen bana kız dedin çoğu kişi kız dedi doktor da ilk salı günü kıza benziyor gibi demişti ama bana bugün pipi resmi verdi, Allah aşkına sende bak kafam karıştı cidden
Bugün tam olarak kaç kaçsın sen?Eşim de diyor ki ekranda doktor işaretledi pipiyi ben o kısmı görmedim şaşkınlıktansalı günü yine aynı doktor kız gibi demişti, bugünde böyle diyince şaşırdım kordon mu dedim hatta kafam karıştı açıkçası ama
Sabah sabah cok sevindim gerçektenDünürümm
Yok kuzum keşke videoya alsaydım dedim bi arkadan boyunu ölçtügü var bi de buCanım ben resimde net iki bacak arasında göremedim o kordon olmasın ya? Birde daha 13.haftadasın bu haftalarda kordonları cok karıştırıyor doktorlar. 2 hafta daha bekle emin olmak icin. Yandan fotoğrafı var mı bebeğinin? Gerçekten soktaym
Renklerini ona göre almıştı galiba bnde korkmaya başladımBugün tam olarak kaç kaçsın sen?
15. Haftadan önce söylenenlere itibar etmeyin diyot Kağan Kocatepe de işte biz sabırsısız hemen öğrenmek istiyoruz doğal olarak :)
Sen bir de bir şeyler almıştın değil mi
Bugün 13+0 aslında bebis 13+5 çıktı valla benimde kafam karıştı gerçekten. Memlekete gidecektim gitmeden bi daha gel bakalım ama değişmez bu saatten sonra falan dediBugün tam olarak kaç kaçsın sen?
15. Haftadan önce söylenenlere itibar etmeyin diyot Kağan Kocatepe de işte biz sabırsısız hemen öğrenmek istiyoruz doğal olarak :)
Sen bir de bir şeyler almıştın değil mi
Erkek çıkar diye miSabah sabah cok sevindim gerçektenama bi yandanda korkular sardı beni
Ben sana demedim miiiiii. Bekliyordum açıkçası- Janna - canım sen bana kız dedin çoğu kişi kız dedi doktor da ilk salı günü kıza benziyor gibi demişti ama bana bugün pipi resmi verdi, Allah aşkına sende bak kafam karıştı cidden
Memlekete gidicem haftaya, oradaki bildigim doktorda asla 16dan önce söylemiyor kadın. Hakikaten kafam karıştı beklemede durayım bari onları bende çok okudum ya öyle çıkarsa demiştim bak olduHappymom da falan cok okuyorum bu haftalarda erkek denilmis detaylıda kız cıkıyor bebekler anneler soka giriyorbenim doktorum 13.haftada asla tahmin yapmadı mesela cünkü yanılırım ne kadar net olsa da sasırtıcı bi sekilde kordon cıkabiliyor demisti. Bana 15.haftayı bekledi %100 söylemek icin. He belki erkektir orasını bilmem ama bende %100 bir kesinliği yok bu haftalarda canım Dilos6342
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?