2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Ee ye anlamadım hamileliğinde burger king,cips,çikolata ,starbucks kalorili icecekler icen tek anne ben miyim ahdjsjjs hergün yapmasam bile haftada 1-2 iciyorum yiyorum yani bu kadar da kısıtlamaya gerek yok
Ya

Valla bende insülin direnci varmış tatlı konusunda ödüm kopuyor ama pekmezli hurmalı fit tarifler de çikolatanın yerini tutmuyor ki be

Ben de evde lavaşın üstüne kaşar Mısır biber bir şeyler atıp pizza yapıyorum kızlar deneyebilirsiniz harika oluyor. Hem çok şişirmiyor hem de fast food yeme isteğini alıyor. Tavsiye ederim.

Bol su içtikten sonra vücut atıyor zaten zararlı şeyleri.

Dilos6342 ya Pempiş şeyler alınmış. Valla ben korkumdan hiçbir şey alamadım ama korkunun ecele faydası yok bugün gidip hem kitap hem de ufak bir kıyafet alıp şu korkularımı yenmek istiyorum

Yazdım ama görmedin galina canım. Hastene çıkışını nerden aldin
Canım alıntı diye gelmedi hiç.trendyoldan sipariş vermişti annem.satıcının ismini atayım hemen bakım.alablrsn pamuk gibi kumaşı çok kaliteli

Reactions: Zzy
yok artık benim bile kafam karıştı şaşırdım erkekmi şimdi kesin hani yuvarlak kese kızdı btün teoriler yalan oldu bende benimki herhalde erkek diyodum dahada meraklandım şimdi

Kızlar kalçamın arkası kuyruk dokunun ağrıyor sanki var mı sizde böyle bi şey?
Bennnnnnnnn neredeyse 9.haftadan bu yana o ağrıyı çekiyorum canim normal de son aylar da olur o ağrı ama erken başladı poponun birleştiği kısım sanki şekli değişiyor gibi geliyor bana

Oğlan anaları kız anaları e bebekte indirim var bunları aldım hemen oğluşuma 1 yaş aldım yaza giydiririm

Eklentiler

• Screenshot_20220326-120456_ebebek.webp
    25,2 KB · Görüntüleme: 85
  • Screenshot_20220326-115346_ebebek.webp
    22,7 KB · Görüntüleme: 73
  • Screenshot_20220326-120501_ebebek.webp
    22,8 KB · Görüntüleme: 76
Kızlar kalçamın arkası kuyruk dokunun ağrıyor sanki var mı sizde böyle bi şey?
Benimde kalçam ve yan kısımlara doğru ağrım var canım ya bide dünden beri rahmim kasığım sancılı yürüdükçe falan baya hissediliyor sakin kalmaya çalışıyorum normaldir diye..

Bennnnnnnnn neredeyse 9.haftadan bu yana o ağrıyı çekiyorum canim normal de son aylar da olur o ağrı ama erken başladı poponun birleştiği kısım sanki şekli değişiyor gibi geliyor bana
Bana da dün bugün başladı canım özellikle koltuktan kalkarken oluyor. Popom mu büyüyor ne

Bana da dün bugün başladı canım özellikle koltuktan kalkarken oluyor. Popom mu büyüyor ne
Bak açıklamasında bu yazıyor canim magnezyum iyi geliyor ağrılara bide mümkünse bol bol süt yoğurt peynir

Eklentiler

• IMG_20220326_123211.webp
    46 KB · Görüntüleme: 77
Kızlar Dilos6342 cinsiyet tahmini ile ilgili değişikliği yazınca bende bi tereddütte kaldım. Bize de 12+5. de resimlerdeki yerlere zoom yaparak erkek demişti. - Janna - ne diyorsun bu erkek görüntüsü mü

Eklentiler

• 0EC1E255-4767-4FFD-B0A1-E9174CDC20A9.webp
    9,1 KB · Görüntüleme: 84
  • 0852E743-AC01-42FA-AEF0-1F5E8B476438.webp
    14,9 KB · Görüntüleme: 79
Listede bebişlerin isimleridemi girilse acabaa biz ismimizide buldukta teyzesii KEREM koyucaz oğluşumuzun adını (Tabi sana kalmış canım uzun iş dersen kalsın)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…