2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Gözün aydın canim oğlusun hayirla gelsin

Kizlar besik konusunda herkes fikrini söyleyebilir mi
Özellikle tecrübesi olanlar
Kafam çok karışık kiracıyim bebeğime özel oda yok malesef nasil.birsey alacağımı bilemiyorum

İyi akşamlar.iki tane cocugum var ikisine de park yatak aldık.2 buçuk yaşına kadar kullandık.cok memnun kaldık.tasıma vs sorun olmadı.bir de internet her zaman daha uygun oluyor mağazadan.ilk cocuguma magazadan ikincisine internetten aldık daha uygun oldu.park yatak da sünger özelliği daha önemli ona dikkat edilmeli diye düşünüyorum.bebeğin rahatı için süngerin malzemesi kalınlığı vs özellikle bakılmalı

Çatlak oluşmaması için de mustela catlak öncesi krem kullandım.5.ayımda sürmeye başladım göbeğime ve bacaklarıma.hiç catlagım olmadı iki hamileliğimde de şükür.150 ml su anda 300 TL civarı.doguma kadar 2 tüp yetmişti.su anki hamileliğimde göbeğim daha erken büyüdü bu nedenle 4.ayımda kullanmaya başalayacağım.düşünenler için tavsiye etmek istedim.mustelanın göğüs ucu kremini de dogumdan bir ay önce kullanmaya başladım göğüs ucumda da hiç bir çatlak vs kanama olmadı.cünkü dogumdan sonra emzirme sürecinde göğüs ucu yaraları nedeniyle zorlanan cok kişi duymustum.benimki naçizane deneyimlerimi paylaşmak.

Kizlar besik konusunda herkes fikrini söyleyebilir mi
Özellikle tecrübesi olanlar
Kafam çok karışık kiracıyim bebeğime özel oda yok malesef nasil.birsey alacağımı bilemiyorum
Bence kesinlikle park yatak alın, uzun süreli kullanım, bi yere giderken taşıma kolaylığı vs açısından çok ideal. Özel oda yoksa zaten hiç boşa masraf yapmayın derim ben. Benim evde odam olmasına rağmen ilk etapta park yatak alacağım.

Ben oda yapacağım ama montessori yatak alacağım. Yatağına geçene kadar kullanması için park yatak alacağım. Eşimin de benim de aileler uzakta hem taşıma açısından da daha mantıklı olduğunu düşünüyorum.

Kızlar Günaydın ikili testim çıkmış anlayan varmı?

Eklentiler

• A3564CAA-87B6-46CD-BE10-2AF079CE0AA2.webp
    19,3 KB · Görüntüleme: 99
Benim doktorumun söylediğine göre paap a değeri 3.5 un altında oldu mu sorun yok demişti. Ense kalınlığı demekmiş o değer. Umarım yanlış bir şey söylemişimdir böyle hatırlıyorum çünkü. Bir de o testte 3 renkli bir grafik var yeşil, sarı , kırmızı ona da bakabilirsiniz

Az önce tablodan bahsetmiştim ya kendi sonucumun bir ekran görüntüsünü almaya çalıştım onu atacağım şimdi . En altta sarı yeşil ve kırmızının hangi anlama geldiğini söylüyor

Eklentiler

• IMG_20220326_074023.webp
    40 KB · Görüntüleme: 84
Yaa çok teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…