Olsun canım yine de masraf ediyorsun alışıyorsun zor ya valla2 takım var onları giydirememde gene içine giydiririm zıbınları çoraplarıbirde battaniye örüyorum hayırlısı artık nasipte ne varsa
Ben bi tane kız tulumu aldım canım, gerisi ortak renklerYa
Valla bende insülin direnci varmış tatlı konusunda ödüm kopuyor ama pekmezli hurmalı fit tarifler de çikolatanın yerini tutmuyor ki be
Ben de evde lavaşın üstüne kaşar Mısır biber bir şeyler atıp pizza yapıyorum kızlar deneyebilirsiniz harika oluyor. Hem çok şişirmiyor hem de fast food yeme isteğini alıyor. Tavsiye ederim.
Bol su içtikten sonra vücut atıyor zaten zararlı şeyleri.
Dilos6342 ya Pempiş şeyler alınmış. Valla ben korkumdan hiçbir şey alamadım ama korkunun ecele faydası yok bugün gidip hem kitap hem de ufak bir kıyafet alıp şu korkularımı yenmek istiyorum
Ben pek anlamam da senin ultrason resmin daha netKızlarDilos6342 cinsiyet tahmini ile ilgili değişikliği yazınca bende bi tereddütte kaldım. Bize de 12+5. de resimlerdeki yerlere zoom yaparak erkek demişti. @- Janna - ne diyorsun bu erkek görüntüsü mü
Benim de ağrıyan kısmi atıyorumBana da dün bugün başladı canım özellikle koltuktan kalkarken oluyor. Popom mu büyüyor ne
Aha o işaretli kısım ve ortasındaki kemik ağrısından ölüyordum. Böyle yumruk gibi bi Bölge ağrıyordu. 2-3 hafta oldu herhalde solgar ın kalsiyum magnezyum tabletini kullanıyorum ağrım sıffırBenim de ağrıyan kısmi atıyorumkuyruk sokumu değilde bel ile kalça arasında kalan bı kısım araştırdım adı sakroiliak eklem hamilelik ağrıması için bir sebepmis
Valla bende anlamadım canım arada 4 5 gün var şaşkınım bi daha gel dedi yine değişirse yok artık diyicemyok artık benim bile kafam karıştı şaşırdım erkekmi şimdi kesin hani yuvarlak kese kızdı btün teoriler yalan oldu bende benimki herhalde erkek diyodum dahada meraklandım şimdi
Doktor klasik decavit vermişti onda kalsiyum magnezyum hepsi var ama hafta içi gidince sorayım bakayım özellikle agridigini soyliyim ekstra bişey verir mi ne onericekAha o işaretli kısım ve ortasındaki kemik ağrısından ölüyordum. Böyle yumruk gibi bi Bölge ağrıyordu. 2-3 hafta oldu herhalde solgar ın kalsiyum magnezyum tabletini kullanıyorum ağrım sıffırbir de kasıktan dize doğru vururdu ağrılar, diz kapaklarımın arkası hele of. Geçti gitti hepsi..
Benim kayınvalideme eşim söyledi bebeğimiz olacağını (11yıl sonra ilk bebeğimiz olacak). Beni ne aradı ne sordu. Kandilde aradığımızda öylesine sordu. Sanki umurunda değil gibi, varsa yoksa büyük oğlu ve torunları.Keşke benim de arkadaşım olsaydı bunları söyleyen. İnanın engeller geçerdim. Kayınvalide olunca ha diyince çıkaramıyosun da hayatından. Zaten yeterince hassas bir süreç bir de insanların sürekli olarak olumsuz konuşmasına dayanılmıyor gerçekten.
Ben geçen sene almıştım, düşük yaptığım için kullanamamıştım ama sağlam ve gayet güzel. Nasipse bu bebekte kullanacağım1 nisanda bime bebiş ürünleri geliyomuş ben küveti almayı düşünüyorum kullananınız var mı ya da çevresinde kullanan
Benim ki de %95dedi hatta yanındaki diğer doktor ben bunu %100 derim dedi bizde artık erkek diyoruz ama insan böyle değişiyor diyince bi düşünmüyor değilYaa öyle deme kız valla bir sürü şey aldım ya ismini bile seçtik oğluşum diye seviyoruz hep değişirse kahrolurum bu saatten sonraBenim doktorumda böyle bi görüntüde kesinlikle değişmez cinsiyet %95 erkek dedi hatta yok yok kesin erkek deyip güldü sanmıyorum ben değişeceğini ya bizimkiler baya erkek adam ahahahha seninkide değişmez gör bak
Aman uzak olsunlar. Vallahi daha iyi aramasın sormasın boşver.Benim kayınvalideme eşim söyledi bebeğimiz olacağını (11yıl sonra ilk bebeğimiz olacak). Beni ne aradı ne sordu. Kandilde aradığımızda öylesine sordu. Sanki umurunda değil gibi, varsa yoksa büyük oğlu ve torunları.Bazı kayınvalideleri anlamak zor. Geçmişe gittiklerinde kayınvalidelerinin onlara yaptıklarını gözyaşıyla anlatırken, şimdi aynı şeyleri kendilerinin yapması çok ilginç. Hiç ders çıkarmıyorlar, empati sıfır.
Benim etrafımdaki herkes kızın olacak oyle hissediyorum diyolar bakalım benim ne olucakValla bende anlamadım canım arada 4 5 gün var şaşkınım bi daha gel dedi yine değişirse yok artık diyicem
Hepsi yalan oldu
Benimde 11yil sonra bebeğim olucak kayinvalide gelini ve kızıyla gezmelerdeBenim kayınvalideme eşim söyledi bebeğimiz olacağını (11yıl sonra ilk bebeğimiz olacak). Beni ne aradı ne sordu. Kandilde aradığımızda öylesine sordu. Sanki umurunda değil gibi, varsa yoksa büyük oğlu ve torunları.Bazı kayınvalideleri anlamak zor. Geçmişe gittiklerinde kayınvalidelerinin onlara yaptıklarını gözyaşıyla anlatırken, şimdi aynı şeyleri kendilerinin yapması çok ilginç. Hiç ders çıkarmıyorlar, empati sıfır.
Yeni çekilmiş usg var mıBenim etrafımdaki herkes kızın olacak oyle hissediyorum diyolar bakalım benim ne olucak
Neyse ben hemen cinsiyet sormayayim 16.haftayi bekleyeyim
Sende erken öğrenmişsin canim doktor bana şimdi belli olmaz daha var dediBenim ki de %95dedi hatta yanındaki diğer doktor ben bunu %100 derim dedi bizde artık erkek diyoruz ama insan böyle değişiyor diyince bi düşünmüyor değil
Hiç takmayın gelseler de bi dert. Benimkiler de gelmediler gelmediler şimdi cinsiyet belli olunca . Aramışlar kızım seni Merak ettik gelipte sana bakalım diyoruz kalcaz demeye aramış.Benimde 11yil sonra bebeğim olucak kayinvalide gelini ve kızıyla gezmelerde
Benim düşük tehlikem var evden çıkamıyorum kadin bir kere ziyarete gelemedi
Bir de dusuncesizde tatil de durum paylasiyolar habire Allah akıl versin bunlara
Var ama belli olmuyor fazla net değilYeni çekilmiş usg var mı
Rabbim hayırlı göz aydınlığı evlatlar nasip etsin inşallahVar ama belli olmuyor fazla net değil
2 hafta sonra tekrar kontrol var onu atarim buraya
Yok ya artık sildim onu o yuzden gelmesi bile bana yükHiç takmayın gelseler de bi dert. Benimkiler de gelmediler gelmediler şimdi cinsiyet belli olunca . Aramışlar kızım seni Merak ettik gelipte sana bakalım diyoruz kalcaz demeye aramış.
Sizi çok iyi anlıyorum. Ben de tüp bebekle gebe kaldım. Transfer den sonra bile beni ağlatıp kanamamın olmasına sebep oldular. O kadar zor geçti sürecim kanama kusma aklına ne gelirse. Aylardır tık yoktu. Şimdi bebek erkek olunca isim koymak için yanaşmaya kalkıyorlar. Yüzüme çocuğun olmuyor diye ne laflar saydılar. Sorun bende olmamasına rağmen. Üzülme Allahtan korkmayanlar için değmiyor. Biz evlatlarımızı düşünelim . Çok bekledik . Çok şükür nasip etti rabbimYok ya artık sildim onu o yuzden gelmesi bile bana yük
11 sene bebeksiz bu düşüncesiz insanların içinde neler duydum ne durumlara düştüm çocuksuz olmanın yüze vurulması tercih edilmemek aklına ne gelirse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?