2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Ben bi tane kız tulumu aldım canım, gerisi ortak renkler

Bana da dün bugün başladı canım özellikle koltuktan kalkarken oluyor. Popom mu büyüyor ne
Benim de ağrıyan kısmi atıyorum kuyruk sokumu değilde bel ile kalça arasında kalan bı kısım araştırdım adı sakroiliak eklem hamilelik ağrıması için bir sebepmis

Eklentiler

• Screenshot_2022-03-21-15-13-00-81_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.webp
    19,7 KB · Görüntüleme: 48
  • IMG_20220326_142233.webp
    37,3 KB · Görüntüleme: 39
Benim de ağrıyan kısmi atıyorum kuyruk sokumu değilde bel ile kalça arasında kalan bı kısım araştırdım adı sakroiliak eklem hamilelik ağrıması için bir sebepmis
Aha o işaretli kısım ve ortasındaki kemik ağrısından ölüyordum. Böyle yumruk gibi bi Bölge ağrıyordu. 2-3 hafta oldu herhalde solgar ın kalsiyum magnezyum tabletini kullanıyorum ağrım sıffır bir de kasıktan dize doğru vururdu ağrılar, diz kapaklarımın arkası hele of. Geçti gitti hepsi..

yok artık benim bile kafam karıştı şaşırdım erkekmi şimdi kesin hani yuvarlak kese kızdı btün teoriler yalan oldu bende benimki herhalde erkek diyodum dahada meraklandım şimdi
Valla bende anlamadım canım arada 4 5 gün var şaşkınım bi daha gel dedi yine değişirse yok artık diyicem
Hepsi yalan oldu

Doktor klasik decavit vermişti onda kalsiyum magnezyum hepsi var ama hafta içi gidince sorayım bakayım özellikle agridigini soyliyim ekstra bişey verir mi ne onericek

Benim kayınvalideme eşim söyledi bebeğimiz olacağını (11yıl sonra ilk bebeğimiz olacak). Beni ne aradı ne sordu. Kandilde aradığımızda öylesine sordu. Sanki umurunda değil gibi, varsa yoksa büyük oğlu ve torunları. Bazı kayınvalideleri anlamak zor. Geçmişe gittiklerinde kayınvalidelerinin onlara yaptıklarını gözyaşıyla anlatırken, şimdi aynı şeyleri kendilerinin yapması çok ilginç. Hiç ders çıkarmıyorlar, empati sıfır.

Benim ki de %95dedi hatta yanındaki diğer doktor ben bunu %100 derim dedi bizde artık erkek diyoruz ama insan böyle değişiyor diyince bi düşünmüyor değil

Aman uzak olsunlar. Vallahi daha iyi aramasın sormasın boşver.

Benimde 11yil sonra bebeğim olucak kayinvalide gelini ve kızıyla gezmelerde
Benim düşük tehlikem var evden çıkamıyorum kadin bir kere ziyarete gelemedi
Bir de dusuncesizde tatil de durum paylasiyolar habire Allah akıl versin bunlara

Hiç takmayın gelseler de bi dert. Benimkiler de gelmediler gelmediler şimdi cinsiyet belli olunca . Aramışlar kızım seni Merak ettik gelipte sana bakalım diyoruz kalcaz demeye aramış.

Hiç takmayın gelseler de bi dert. Benimkiler de gelmediler gelmediler şimdi cinsiyet belli olunca . Aramışlar kızım seni Merak ettik gelipte sana bakalım diyoruz kalcaz demeye aramış.
Yok ya artık sildim onu o yuzden gelmesi bile bana yük
11 sene bebeksiz bu düşüncesiz insanların içinde neler duydum ne durumlara düştüm çocuksuz olmanın yüze vurulması tercih edilmemek aklına ne gelirse

Yok ya artık sildim onu o yuzden gelmesi bile bana yük
11 sene bebeksiz bu düşüncesiz insanların içinde neler duydum ne durumlara düştüm çocuksuz olmanın yüze vurulması tercih edilmemek aklına ne gelirse
Sizi çok iyi anlıyorum. Ben de tüp bebekle gebe kaldım. Transfer den sonra bile beni ağlatıp kanamamın olmasına sebep oldular. O kadar zor geçti sürecim kanama kusma aklına ne gelirse. Aylardır tık yoktu. Şimdi bebek erkek olunca isim koymak için yanaşmaya kalkıyorlar. Yüzüme çocuğun olmuyor diye ne laflar saydılar. Sorun bende olmamasına rağmen. Üzülme Allahtan korkmayanlar için değmiyor. Biz evlatlarımızı düşünelim . Çok bekledik . Çok şükür nasip etti rabbim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…