Bendede bu agri var yaBenim de ağrıyan kısmi atıyorumkuyruk sokumu değilde bel ile kalça arasında kalan bı kısım araştırdım adı sakroiliak eklem hamilelik ağrıması için bir sebepmis
Aynen öyle ben de ondan çekiniyorum açıkçası. Olmadı aralıklı tutarım diye düşündüm. Bir de öyle bi şey ki Ramazan da Allah kolaylığını veriyor güzel geçiyor hepİlk günler denersin canım duruma göre karar verirsin sonuçta müsade varsahurda ve iftarda gerektiği kadar su içilmesi Lazım diye okumustum bir doulanin sayfasında ve sahurda ara ara yulaf yenirse bir sakıncası olmazmış bende denicem insaallah oğlumda tutmadim sonra kazası çok zor oluyor gerçekten 2 3 gün değil ki 1 ay az değil
Ben de var iki gündür..Kızlar kalçamın arkası kuyruk dokunun ağrıyor sanki var mı sizde böyle bi şey?
Çok teşekkür ederim ☺☺ kesinlikle bakicamBir araştırın isterseniz ama içerik olarak mutlaka buna yakın bulursunuz zaten sizdekiyle kıyaslama yaparsınız diye attım
Hangi kremi alırsanız alın mutlaka lierac catlak jeliyle destekleyin derim bide bol su icinKizlar çatlaklar için krem baktım mustela ninkini almayı düşünüyorum fakat biraz kafam karıştı bir çatlak kremi diye ürünü var bir çatlak öncesi bakım yağı veya kremi diye ürün var hangisini almak gerekiyor
Canım ben de eczaneden sipariş verdim onu gelmesini bekliyorum, eczacı baya anlattı. Gelince buraya atarım hangisi olduğunu.Kizlar çatlaklar için krem baktım mustela ninkini almayı düşünüyorum fakat biraz kafam karıştı bir çatlak kremi diye ürünü var bir çatlak öncesi bakım yağı veya kremi diye ürün var hangisini almak gerekiyor
Benim uc hamileligimde de aynı sekilde bu agrilar oluyor. Cok şükür sıkıntılı bir durum degil dinlenince geciyor. Bebek büyüdüğü icin oluyor ve kaslardan oluyorMerhaba hamileliğiniz nasıl geçiyorhenüz cinsiyet öğrenmedim 16 ncı haftamda üçlü tarama testi ile söyler diye düşünüyorum doktorum. Bu hafta biraz değişik geçiyor karnım akşam üstü bu saatlerden çok sertleşip geriliyor ayakda duramıyorum .bacak arası hafif ağrımda var . Gerçi bacak arasımda mı bu ağrı özel bölge kısmındanmı geliyor ağrı tam kestiremiyorum. Sizde durumlar nasıl. Bu haftada karnı sertleşen kasılan varmı
Benim.karnimda çok geriliyor çatlayacak zannediyorum kilomu aldım diyorum ama aynı kilodayimMerhaba hamileliğiniz nasıl geçiyorhenüz cinsiyet öğrenmedim 16 ncı haftamda üçlü tarama testi ile söyler diye düşünüyorum doktorum. Bu hafta biraz değişik geçiyor karnım akşam üstü bu saatlerden çok sertleşip geriliyor ayakda duramıyorum .bacak arası hafif ağrımda var . Gerçi bacak arasımda mı bu ağrı özel bölge kısmındanmı geliyor ağrı tam kestiremiyorum. Sizde durumlar nasıl. Bu haftada karnı sertleşen kasılan varmı
Merhaba size birşey danışmak istedim 6+3 haftada hafif pembe lekelenme başladı doktora gittim düşük tehlikesi var dedi iğne yaptı progestan başladı dinlen dedi sizin lekelenmeleriniz ne kadar sürdü bende 2 gündür var çok korkuyorum henüz küçük dedi kalp atışını duymadım merak içerisindeyimPed doldurcak kadar cok gelmiyorsa korkmayın yatın dinlenin. Doktorunuza da muhakkak haber verin. Progestana baslatması lazım.Ara ara pembe kanaması gelen tecrübeli bir gebe olaraktan nacizane tavsiyelerim:)
Canım 6+3 haftalık açık pembe lekelenme başladı senin ne kadar sürdü lekelenmen 2 gündür var bende doktor düşük riski var dedi iğne yaptırdı progestan başladı dinlen dedi merak içerisindeyimYok canım sildiğim zaman geliyor sadece . Onun disinda bir iki damla su gibi çok cok açik pembeye yakın
Ben 16haftaligim hala kahverengi lekelenmem geliyor hemde her gun ilk zamanlar pembeydi sonra kanama oldu şimdi kahverengi lekelenme.sabah aksam fitil kullaniyorum yormuyorum vücudumu ama mecbur işimi gücümü yapiyorum yalnizim gurbetteyim cunku bol dua ediyorum elimden baska bsy gelmiyorCanım 6+3 haftalık açık pembe lekelenme başladı senin ne kadar sürdü lekelenmen 2 gündür var bende doktor düşük riski var dedi iğne yaptırdı progestan başladı dinlen dedi merak içerisindeyim
Rabbim yardimcimiz olsun sağlıcakla kucağınıza alırsınız umarımBen 16haftaligim hala kahverengi lekelenmem geliyor hemde her gun ilk zamanlar pembeydi sonra kanama oldu şimdi kahverengi lekelenme.sabah aksam fitil kullaniyorum yormuyorum vücudumu ama mecbur işimi gücümü yapiyorum yalnizim gurbetteyim cunku bol dua ediyorum elimden baska bsy gelmiyor
Ben de 16+3 oldum ve hala kanama siyah kahverengi şeklinde devam ediyor. Sabah akşam pragestan fitil ve haftada 1 defa pruluton iğne yapıyorum. Hiç korkma. Allah büyüktür. Dualarla geçecek bu günler. Doğuma kadar kanaması olanlar bile var. Sağlıkla devam etsin inşallahCanım 6+3 haftalık açık pembe lekelenme başladı senin ne kadar sürdü lekelenmen 2 gündür var bende doktor düşük riski var dedi iğne yaptırdı progestan başladı dinlen dedi merak içerisindeyim
Rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsinBen de 16+3 oldum ve hala kanama siyah kahverengi şeklinde devam ediyor. Sabah akşam pragestan fitil ve haftada 1 defa pruluton iğne yapıyorum. Hiç korkma. Allah büyüktür. Dualarla geçecek bu günler. Doğuma kadar kanaması olanlar bile var. Sağlıkla devam etsin inşallah
Ben de arkanızdan gümbür gümbür geliyorum artık beraber yaşamaya alıştım. İlk kanama 6+2 deydi. Ara ara kanamalar ile aralıksız lekelenme devam ediyor. 12+1 bugün hafif azaldı lekelenme yoğunluğuBen de 16+3 oldum ve hala kanama siyah kahverengi şeklinde devam ediyor. Sabah akşam pragestan fitil ve haftada 1 defa pruluton iğne yapıyorum. Hiç korkma. Allah büyüktür. Dualarla geçecek bu günler. Doğuma kadar kanaması olanlar bile var. Sağlıkla devam etsin inşallah
İnşallah bende sizler gibi bebeğimin kalbini duyarım lekelenme devam etse de bebeklerimiz sağlıklı olsun daBen de arkanızdan gümbür gümbür geliyorum artık beraber yaşamaya alıştım. İlk kanama 6+2 deydi. Ara ara kanamalar ile aralıksız lekelenme devam ediyor. 12+1 bugün hafif azaldı lekelenme yoğunluğutek tesellim çocuğun geri kalmadan gelişmeye devam etmesi.. Allah herkese şifa versin
İnşallah. Nasipten öte yol yok. Genelde benim doktorumun sürekli söylediği şey bebek sağlıklı ise gebelik devam eder sadece bolbol istirahat ve ilaçlar ile yola devam. Ama sağlıksız bir gebelik ise ne yaparsak yapalım kaybederiz demişti. Rabbim herkese sağlıklı kolay gebelikler nasip Etsin.İnşallah bende sizler gibi bebeğimin kalbini duyarım lekelenme devam etse de bebeklerimiz sağlıklı olsun da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?