2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Aynen öyle ben de ondan çekiniyorum açıkçası. Olmadı aralıklı tutarım diye düşündüm. Bir de öyle bi şey ki Ramazan da Allah kolaylığını veriyor güzel geçiyor hep

Kizlar çatlaklar için krem baktım mustela ninkini almayı düşünüyorum fakat biraz kafam karıştı bir çatlak kremi diye ürünü var bir çatlak öncesi bakım yağı veya kremi diye ürün var hangisini almak gerekiyor

Hangi kremi alırsanız alın mutlaka lierac catlak jeliyle destekleyin derim bide bol su icin

Canım ben de eczaneden sipariş verdim onu gelmesini bekliyorum, eczacı baya anlattı. Gelince buraya atarım hangisi olduğunu.
Testler verdi bana onu kullandığımda krem olarak bir dokusu vardı yağ değil. Sanırım bahsettiği çatlak kremi olarak geçen ürün.

Merhaba hamileliğiniz nasıl geçiyor henüz cinsiyet öğrenmedim 16 ncı haftamda üçlü tarama testi ile söyler diye düşünüyorum doktorum. Bu hafta biraz değişik geçiyor karnım akşam üstü bu saatlerden çok sertleşip geriliyor ayakda duramıyorum .bacak arası hafif ağrımda var . Gerçi bacak arasımda mı bu ağrı özel bölge kısmındanmı geliyor ağrı tam kestiremiyorum. Sizde durumlar nasıl. Bu haftada karnı sertleşen kasılan varmı

Benim uc hamileligimde de aynı sekilde bu agrilar oluyor. Cok şükür sıkıntılı bir durum degil dinlenince geciyor. Bebek büyüdüğü icin oluyor ve kaslardan oluyor

Benim.karnimda çok geriliyor çatlayacak zannediyorum kilomu aldım diyorum ama aynı kilodayim

Ped doldurcak kadar cok gelmiyorsa korkmayın yatın dinlenin. Doktorunuza da muhakkak haber verin. Progestana baslatması lazım.Ara ara pembe kanaması gelen tecrübeli bir gebe olaraktan nacizane tavsiyelerim:)
Merhaba size birşey danışmak istedim 6+3 haftada hafif pembe lekelenme başladı doktora gittim düşük tehlikesi var dedi iğne yaptı progestan başladı dinlen dedi sizin lekelenmeleriniz ne kadar sürdü bende 2 gündür var çok korkuyorum henüz küçük dedi kalp atışını duymadım merak içerisindeyim

Yok canım sildiğim zaman geliyor sadece . Onun disinda bir iki damla su gibi çok cok açik pembeye yakın
Canım 6+3 haftalık açık pembe lekelenme başladı senin ne kadar sürdü lekelenmen 2 gündür var bende doktor düşük riski var dedi iğne yaptırdı progestan başladı dinlen dedi merak içerisindeyim

Canım 6+3 haftalık açık pembe lekelenme başladı senin ne kadar sürdü lekelenmen 2 gündür var bende doktor düşük riski var dedi iğne yaptırdı progestan başladı dinlen dedi merak içerisindeyim
Ben 16haftaligim hala kahverengi lekelenmem geliyor hemde her gun ilk zamanlar pembeydi sonra kanama oldu şimdi kahverengi lekelenme.sabah aksam fitil kullaniyorum yormuyorum vücudumu ama mecbur işimi gücümü yapiyorum yalnizim gurbetteyim cunku bol dua ediyorum elimden baska bsy gelmiyor

Rabbim yardimcimiz olsun sağlıcakla kucağınıza alırsınız umarım bende başıma gelince çok korktum kesenin arkasında kanama alanı gördü 2 gündür de aralıklı çok olmasada lekelenmen var dinleniyorum Çarşamba gidecegim inşallah kalp atışını duyarsam rahatlayacagim

Ben de 16+3 oldum ve hala kanama siyah kahverengi şeklinde devam ediyor. Sabah akşam pragestan fitil ve haftada 1 defa pruluton iğne yapıyorum. Hiç korkma. Allah büyüktür. Dualarla geçecek bu günler. Doğuma kadar kanaması olanlar bile var. Sağlıkla devam etsin inşallah

Rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin insan başına gelince korkuyor canım. Bebeklerimiz iyi olsun da 9 ay sürse de razıyım o yeterki güzelce gelişsin ben henüz kalp atışını duymadım o yüzden de stres yaptım biraz

Ben de arkanızdan gümbür gümbür geliyorum artık beraber yaşamaya alıştım. İlk kanama 6+2 deydi. Ara ara kanamalar ile aralıksız lekelenme devam ediyor. 12+1 bugün hafif azaldı lekelenme yoğunluğu tek tesellim çocuğun geri kalmadan gelişmeye devam etmesi.. Allah herkese şifa versin

İnşallah bende sizler gibi bebeğimin kalbini duyarım lekelenme devam etse de bebeklerimiz sağlıklı olsun da

İnşallah bende sizler gibi bebeğimin kalbini duyarım lekelenme devam etse de bebeklerimiz sağlıklı olsun da
İnşallah. Nasipten öte yol yok. Genelde benim doktorumun sürekli söylediği şey bebek sağlıklı ise gebelik devam eder sadece bolbol istirahat ve ilaçlar ile yola devam. Ama sağlıksız bir gebelik ise ne yaparsak yapalım kaybederiz demişti. Rabbim herkese sağlıklı kolay gebelikler nasip Etsin.
Bu arada Devlet hastanesine mi gittiniz siz? Lekelenme olunca ben özel hastane aciline gitmiştim doğumhanelerindeki cihaz iyiydi o sebeple 6+2 de kalbini duyabilmiştik. Yarınkisi gün devlet hastanesine gittim kan uyuşmazlığı iğnesi yaptırmaya, doğumhanedeki ultrasonda Bebeği bile görmediler.. Baktılar mı size ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…