Aminnnnn siz de insallah sag salim sonuna kadar gidip kucaginiza alirsiniz uzulmeyin cogu gebelikte kanama görülüyor dinlenin agir kaldirmayin bisey itmeyin ama fullde yatmayinRabbim yardimcimiz olsun sağlıcakla kucağınıza alırsınız umarımbende başıma gelince çok korktum kesenin arkasında kanama alanı gördü 2 gündür de aralıklı çok olmasada lekelenmen var dinleniyorum Çarşamba gidecegim inşallah kalp atışını duyarsam rahatlayacagim
Ayni haftadayiz bu ara geceleri surekli kasik agrisi bacak agrisi varMerhaba hamileliğiniz nasıl geçiyorhenüz cinsiyet öğrenmedim 16 ncı haftamda üçlü tarama testi ile söyler diye düşünüyorum doktorum. Bu hafta biraz değişik geçiyor karnım akşam üstü bu saatlerden çok sertleşip geriliyor ayakda duramıyorum .bacak arası hafif ağrımda var . Gerçi bacak arasımda mı bu ağrı özel bölge kısmındanmı geliyor ağrı tam kestiremiyorum. Sizde durumlar nasıl. Bu haftada karnı sertleşen kasılan varmı
Bende 12. Haftada başladı kanamam sonra kahveye döndü üç hafta bi tek tuvalete kalktım 15. Haftada geçti gitti şükürMerhaba size birşey danışmak istedim 6+3 haftada hafif pembe lekelenme başladı doktora gittim düşük tehlikesi var dedi iğne yaptı progestan başladı dinlen dedi sizin lekelenmeleriniz ne kadar sürdü bende 2 gündür var çok korkuyorum henüz küçük dedi kalp atışını duymadım merak içerisindeyim
Özele gittim ama küçük henüz kalp atışını duyamayiz Çarşamba randevum vardı zaten tekrar bakalım dedi dua edicez elden gelen birşey yok malesefİnşallah. Nasipten öte yol yok. Genelde benim doktorumun sürekli söylediği şey bebek sağlıklı ise gebelik devam eder sadece bolbol istirahat ve ilaçlar ile yola devam. Ama sağlıksız bir gebelik ise ne yaparsak yapalım kaybederiz demişti. Rabbim herkese sağlıklı kolay gebelikler nasip Etsin.
Bu arada Devlet hastanesine mi gittiniz siz? Lekelenme olunca ben özel hastane aciline gitmiştim doğumhanelerindeki cihaz iyiydi o sebeple 6+2 de kalbini duyabilmiştik. Yarınkisi gün devlet hastanesine gittim kan uyuşmazlığı iğnesi yaptırmaya, doğumhanedeki ultrasonda Bebeği bile görmediler.. Baktılar mı size ?
Olmaz mıKızlar kalçamın arkası kuyruk dokunun ağrıyor sanki var mı sizde böyle bi şey?
Çok teşekkürler benimde kese arkasında dedi bakalım carsamba ne diyecek kanama alanı için 9 mm di inşallah büyümez bebeğimde sağlıcakla gelişirBende 12. Haftada başladı kanamam sonra kahveye döndü üç hafta bi tek tuvalete kalktım 15. Haftada geçti gitti şükürüç haftada atlattım bnm kese altındaydı kanama alanım ondandı hani dinlenmeyince geçmedi ve bol bol dua ettim inşallah bi daha olmaz sizde öyle yapın dinlenin bol bol bsy yapmayın yormayın dua edin bol bol Allah kucagımıza almayı nasip etsin inşallah
Belli olmaz ki o zaman. Kapalı bacakları sonuçta. Bana da 16. Haftamday pipi resmi verdiği halde yine de 1 ay sonra kesin derim dedi. Bem erkek demiyorum kimseye. Doktor belli değil dedi diyorum. Erkek olup çok geç öğrenenler de oluyor. Rabbim gönlünüze göre versin.Kızlar cinsiyet öğrenebiliriz mi 15 haftalık Ken bacakları kapalı göremiyorum dedi doktor herkes o zaman kız kesin diyor 17 haftam da gideceğim cuma günü ama meraktan çatlıyorum zaten bir kızım var çok bambaşka bir duygu kız çocuk gerçekten çok özel ama bir daha çocuk düşünmediğim için erkek olsun istemiyor değilim
Benimde ikinci hamileliğim ilki ikizdi şuan 2.5 yaşındalar . İkizlerin hamileliğinde bu kadar erken yaşamayınca endişe etmedim değil. Yinede içimü rahatlattınız inşallah büyüdüğü içindir. İkizlerde 20 li haftalarda başlamıştı magnezyum kullandırmıştı doktorumBenim uc hamileligimde de aynı sekilde bu agrilar oluyor. Cok şükür sıkıntılı bir durum degil dinlenince geciyor. Bebek büyüdüğü icin oluyor ve kaslardan oluyor
Aynen özellikle akşam üstü yemekden önce felan bende kilo almadım henüz . İnşallah normaldir diyelim daha doktor kontrolümede var.Benim.karnimda çok geriliyor çatlayacak zannediyorum kilomu aldım diyorum ama aynı kilodayim
Demekki bu haftalarda normal ikizlerim 2.5 yaşında bu ikinci hamilelğim ikizlerimde bu kadar erken başlamamıştı o yüzden şaşkınım açıkçası emin olamamıştım normalmi diye.Ayni haftadayiz bu ara geceleri surekli kasik agrisi bacak agrisi var
Karnimda cidden dedigin gibi oluyor cok yorulursam bel agrisi basliyor
Bnmde o kdrdı galiba dinlendikçe geçti gitti üç haftada inşallah geçer gider herkesin Allah yardmcmz olsun içini karartmaÇok teşekkürler benimde kese arkasında dedi bakalım carsamba ne diyecek kanama alanı için 9 mm di inşallah büyümez bebeğimde sağlıcakla gelişirsende sağlıcakla alırsın kucağına bebeğini canım. Rabbim yardimcimiz olsun bizlere bağışlasın evlatlarımızi
Ah ilginc Peki ikizlerinde karnin cabuk buyumusmuydu agri bundan oldugu icinDemekki bu haftalarda normal ikizlerim 2.5 yaşında bu ikinci hamilelğim ikizlerimde bu kadar erken başlamamıştı o yüzden şaşkınım açıkçası emin olamamıştım normalmi diye.
Merhaba, kaşıntı varsa mantar olabilir,bazı antibiyotik grupları mantar yapabiliyor malesef bence kontrole gitmelisinizKızlar benimde sarı akıntım var baya koyundarı bugün sabahtn beri ve kasıntı öyle böyle değil enfeksiyon mu var acaba en son doktor idrrda baktı bakteri var dedi ama antibiyotik verdi acaba hapın etkisi olabilir mi basına gelen var mı
Benim 1 gun kirmizi kan oldu bitti. Kan sulandirici baslayinca gecti çok ilginctir.ignede oldum pruluton.önceki gebeligimde 1 haftadan fazla surdu arada minik kan ve pihti gelmisti o bebek düştü.sagliksiz gebelikse vucut atmaya calisiyor ne yaparsan yap hayirlısı olsun.saglikliysa yasiyor.pihtilasma probleminiz var mi bende vardi.Canım 6+3 haftalık açık pembe lekelenme başladı senin ne kadar sürdü lekelenmen 2 gündür var bende doktor düşük riski var dedi iğne yaptırdı progestan başladı dinlen dedi merak içerisindeyim
Slm canım bulantın gecti mi tamamenBen 16haftaligim hala kahverengi lekelenmem geliyor hemde her gun ilk zamanlar pembeydi sonra kanama oldu şimdi kahverengi lekelenme.sabah aksam fitil kullaniyorum yormuyorum vücudumu ama mecbur işimi gücümü yapiyorum yalnizim gurbetteyim cunku bol dua ediyorum elimden baska bsy gelmiyor
Çok teşekkür ederim böyle iyi sonuçları görünce insan rahatlıyorBnmde o kdrdı galiba dinlendikçe geçti gitti üç haftada inşallah geçer gider herkesin Allah yardmcmz olsun içini karartma
Var canım 1 haftadır yani lekelenme başlamadan önce başlamıştım zaten oskapar kullanıyorum. 1. Gebeliğim düşük 2. Çok şükür 3.5 yaşında kızım var 9 ay kan sulandırıcı kullandım. Şimdi 3. Hamileliğim Rabbim sağlıkla nasip etsinBenim 1 gun kirmizi kan oldu bitti. Kan sulandirici baslayinca gecti çok ilginctir.ignede oldum pruluton.önceki gebeligimde 1 haftadan fazla surdu arada minik kan ve pihti gelmisti o bebek düştü.sagliksiz gebelikse vucut atmaya calisiyor ne yaparsan yap hayirlısı olsun.saglikliysa yasiyor.pihtilasma probleminiz var mi bende vardi.
6+2 de basladı benimde pembe sekilde. Sonra bi hafta geldiği de oldu 2 hafta gelmediğide. Ama totalde 12.haftaya kadar geldi. Ondan sonra kesildi hiç gelmedi. Korkmayın bebek sağlıklıysa her şey yolunda gider. Benım doktorumda düsük tehlikesi olabilir demişti o haftada igne vurulup yatmıştım ama hiçbiri çözüm değil. Bebek sağlıklıysa her türlü seninle kalıyorMerhaba size birşey danışmak istedim 6+3 haftada hafif pembe lekelenme başladı doktora gittim düşük tehlikesi var dedi iğne yaptı progestan başladı dinlen dedi sizin lekelenmeleriniz ne kadar sürdü bende 2 gündür var çok korkuyorum henüz küçük dedi kalp atışını duymadım merak içerisindeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?