2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Doğru söylüyorsunuz aslında Rabbim bizlere bağışlasın evlatlarımızi ama anne yüreği işte stres yapmadan duramiyorsun. Sağlıkla gelsin minikler inşallah buyuyup gelişiyordur.

merhaba kızlar uzun süredir buralarda yoktum. kabızlıkla ilgili şikayetim olduğunu yazmıştım. sabahları kefir ve kuru kayısı içerek bir de acı biber turşusu tüketerek çözdüm bu işi. sıkıntısı olan varsa deneyebilir.

Günaydııın kızlar
İlk defa geçtiğimiz hafta doktora gitmedim merak merak üstüne :)

12. Haftayı atlattığım İçin bir tık rahatlama geldi yalan yok ama elimden gelse iki güne bir gidip göreceğim yahu öyle bir istek ve heyecan

ben de şimdi 17 haftalık gebelikte neler olur yazılarını okuyorum da. bebeğinizin tekmeleri net bir şekilde hissedilir yazıyor. Ben hissetmedim henüz.bundan sonra daha çok dikkat edicem var mı kıpırtı diye
Canım o 2-3. Gebeliklerde olmasın. 24.haftaya kadar hissedilmeme durumu bile olabiliyormuş Kağan Kocatepe’de dinledim ben.
17. Hafta daha çok ufak.

ben de şimdi 17 haftalık gebelikte neler olur yazılarını okuyorum da. bebeğinizin tekmeleri net bir şekilde hissedilir yazıyor. Ben hissetmedim henüz.bundan sonra daha çok dikkat edicem var mı kıpırtı diye
3. Benim ama o kadar net hissetmiyorum ben

Evet zamanda hiç geçmiyor sanki canım ben en son 12. Haftada gittim 14 bitecek nerdeyse ve daha 2 haftam var meraktan çıldırmak üzereyim çok uzun geldi sende alıştır şimdiden kendini malesef 1 ayda çağırıyorlar artık beni Bi görseydik cıbışlarımızı nasılda büyümüşlerdir kurban olduklarım

3. Benim ama o kadar net hissetmiyorum ben
ben de ilk gebelikte , 22-23. Haftayı falan geçmiştim, tekmeleri hissetmek için. Zaten ilk gebelikler de biraz daha geç hissediliyor deniyor.Bağırsak ve Gaz haraketleri ile karıştırılıyor genelde.

Bir şey soracağım , doğumlarınızı normal yolla mı yaptınız? Hep ikinci daha kolay oluyor diyorlar, ilkinden , doğru mu acaba diye , deneyiminizi merak etmiştim.

Kan sulandiricınızı ihmal etmeyin.insallah saglikla kavusursunuz

Göbegimin 4/5 cm asagisinda minik bir balon patladi sanki ama internetten baktım cok erken 14/15 .haftada hissetmeyiz herherlde

Evet canım 2 side normal oldu. Ve dediğin gibi 2. Daha kolay oldu. Ilkinde hastanede tuttu doktor o yüzden biraz sıkıntı çektim diyorum ama bilmem tabi. Ama ikinci de hafid adet samcim vardı sabah namaza kalktım kıldım baktım hafif ama düzenli ağrı hastaneye gittik. Dediler 8 cm açılma var ama bende şancı yok. Doğurcan her an diyorlar hayır diyorum. Hazırladılar suni şancı verdiler hemen doğru yarim saat sürmedi hiç bisey. Inşallah 3. De öyle olur diyorum. Hepimizin inşallah. Benim öyle bo ayrimim yok normal sezeryan diye ama doğumdan sonra çok koşturmam gerekti o yüzden iyi ki normal dedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…