ne güzel bi doğum şekli darısı bize inşallah.epizyotomi var mıydı 2. deEvet canım 2 side normal oldu. Ve dediğin gibi 2. Daha kolay oldu. Ilkinde hastanede tuttu doktor o yüzden biraz sıkıntı çektim diyorum ama bilmem tabi. Ama ikinci de hafid adet samcim vardı sabah namaza kalktım kıldım baktım hafif ama düzenli ağrı hastaneye gittik. Dediler 8 cm açılma var ama bende şancı yok. Doğurcan her an diyorlar hayır diyorum. Hazırladılar suni şancı verdiler hemen doğru yarim saat sürmedi hiç bisey. Inşallah 3. De öyle olur diyorum. Hepimizin inşallah. Benim öyle bo ayrimim yok normal sezeryan diye ama doğumdan sonra çok koşturmam gerekti o yüzden iyi ki normal dedim.
Amin inşallah hepimiz kolayca kucağımiza alırız. Keşik atmadi ama yırtıldı o da dikti kaç dikiş bilmiyorum dane güzel bi doğum şekli darısı bize inşallah.epizyotomi var mıydı 2. de
Tabii tabii, bebekler karar veriyor nasıl geleceğine, her şeyin hayırlısı hepimiz için.Evet canım 2 side normal oldu. Ve dediğin gibi 2. Daha kolay oldu. Ilkinde hastanede tuttu doktor o yüzden biraz sıkıntı çektim diyorum ama bilmem tabi. Ama ikinci de hafid adet samcim vardı sabah namaza kalktım kıldım baktım hafif ama düzenli ağrı hastaneye gittik. Dediler 8 cm açılma var ama bende şancı yok. Doğurcan her an diyorlar hayır diyorum. Hazırladılar suni şancı verdiler hemen doğru yarim saat sürmedi hiç bisey. Inşallah 3. De öyle olur diyorum. Hepimizin inşallah. Benim öyle bo ayrimim yok normal sezeryan diye ama doğumdan sonra çok koşturmam gerekti o yüzden iyi ki normal dedim.
Çok teşekkürler güzel dilekleriniz içinKan sulandiricınızı ihmal etmeyin.insallah saglikla kavusursunuz
yoo gayette hissedebilirsin simdiden, her kiside farklidir bu ama bahsettigin yer, yani gobegin 4/6 cm altinda minicik bi baloncuk patlamasi/cizme tarzi bisey hissediyosan ayagi/bacagi/kolu olabiliyor..asiri tatli bir his!Göbegimin 4/5 cm asagisinda minik bir balon patladi sanki ama internetten baktım cok erken 14/15 .haftada hissetmeyiz herherlde
goguste krem kullanmayi hic sevememistim ben yaa..bebis memeyi emecegi zaman o krem agzina gelecek, yikamayi unutucam diye suremiyordum haha..Çatlaklarla ilgili kremler hakkında konuşulmuş. Bende araştırdım bio oil natural alıp kullanmaya başlamaya düşünüyorumfiyatlar da almış başını gitmiş liarac çok pahalı göğüs ucu da sanki kuruyor benim küçük deriler görüyorum dökülen üzerinde. cildim yağlı olmasına rağmen kupkuru oluyor. O yüzden göğüs için susam yağı ve doğuma yaklaştığım günlerde ve doğumda da lansinoh kullanmayı düşünüyorum bu kremden çok memnun kalan var göğüs kalkanıyla birlikte kullanılması tavsiye ediliyor bilginize
Ben daha önce iki gebelik daha yaşadım ikisindede 5-6aya kdr bulantilardan kurtulamamistim bu sefer cok dua ettim sehir disindaym yalnızım işim gücüm var tek basina yapacak güç ver Allahim diye cok dua ettm cok sukur o gunler gecmek bilmedi ama bu sefer erken kurtuldmÇok çabuk anlatmışsın canim
Benimde bitti sayılırdı gecen hafta hicbirseyim yoktu ama bu hafta tekrar basladi
Merhaba canım kızlar cinsiyet nub a göre cinsiyet tahmini yapabilir misiniz6+2 de basladı benimde pembe sekilde. Sonra bi hafta geldiği de oldu 2 hafta gelmediğide. Ama totalde 12.haftaya kadar geldi. Ondan sonra kesildi hiç gelmedi. Korkmayın bebek sağlıklıysa her şey yolunda gider. Benım doktorumda düsük tehlikesi olabilir demişti o haftada igne vurulup yatmıştım ama hiçbiri çözüm değil. Bebek sağlıklıysa her türlü seninle kalıyor
Merhaba, sizi onceki konulardan takip etmiştim bir sorum var ama sanırım sizinle aynı durumu yaşadım. Ben de 21-22.gün yumurtlama gördüm gebe kaldım suan uygulamaya göre 7 haftalık ama doktora göre 6 haftalık. Keseyi gördük haftaya kalp atışı icin gidicez. Ama sorum şu ki bu hafta olayı hiç bir zaman tutmayacak degil mi ? Sizin de öyle olmustu sanırım geç döllenmeden dolayı. Sizi de bir hafta geriden mi geliyor herhangi bir sorun yaşadınız mi? Doktor adet tarihinizi düzeltti mi ? Ve kalp atışını da 1 hafta geç ki duymuştunuz ?Günaydın kızlar güzel haberler alacağımız mutlu bir hafta olsun inşallah var mı doktora gidecekler cinsiyet öğrenecekler
Darısı bana olsun o zaman aminCanim benim 11.haftada tamamen geçmişti hicbirsey kalmadi çok şükür bulantida yemek kokusuna hassasiyette bitti
Erkek olabilirMerhaba canım kızlar cinsiyet nub a göre cinsiyet tahmini yapabilir misiniz
AminErkek olabilir
Anne sütü mucizevi bir şey tabi de bu çatlaklar oluşursa ilk etapta çok zorlanıp kanarsa bebişi emzirme sorunu yaşamamak için hamilelikte sürmeyi düşünüyorum ben. Bir de bu krem yıkanmayan kremmiş bebeğin çiziklerine yüzüne de sürülüp iyi geliyormuşgoguste krem kullanmayi hic sevememistim ben yaa..bebis memeyi emecegi zaman o krem agzina gelecek, yikamayi unutucam diye suremiyordum haha..
goguslerim acidiginda biraz ucunu sikip kendi sutumu gogus ucuna surup azcik acikta birakiyordum. iyi geliyordu bana..ayrica bebisin yanaklarinda kizarikliklar minik sivilceler veya kendini cizdigi yerleri olacak, oralarada sutumden suruyordum, en harika krem..
simdiden kokusuna hasretim, bikac gundur asiri icim isiniyor bebise, midemde kelebekler ucusuyo..sanki yeni idrak etmeye basliyorum.
haftasonu oglum ve esimle kucuk bi kacamak yaptik, parisi gezdik. bebegime ilk kiyafetini paristen aldimcinsiyetini bilmedigimiz icin beyaz sirin mi sirin bir yenidogan takimi..ah kalbim!
saglikla kavusalim insallah hepimizde!
Ilk çocuğunuz mu bilmiyorum ama göğüs yarası o kadar kötü ki Yanı bana göre zor dayandım hatta dayanamayacagimi düşünmüştümk yani. O yüzden bence de kullanmak em iyisi. Çünkü yara olunca hiç bi şekilde iyikesmiyo sanırım önceden tedbir almakAnne sütü mucizevi bir şey tabi de bu çatlaklar oluşursa ilk etapta çok zorlanıp kanarsa bebişi emzirme sorunu yaşamamak için hamilelikte sürmeyi düşünüyorum ben. Bir de bu krem yıkanmayan kremmiş bebeğin çiziklerine yüzüne de sürülüp iyi geliyormuşYani yıkamadan emzirilebilmesi güzel. doğumdan sonra gelen süt ile yine sürülebilir tabi.
Evet ilk çocuğum olucak ama böyle şeyleri çok araştırıyorum dediğiniz gibi oluşursa kurtulmak zor yine acı çekilecek bende amacım oluşmadan engellemek için hazırlık yapmaya karar verdim vücudumunda baya kuruduğunu görünce tedbir almak gerektiğini düşünüyorumIlk çocuğunuz mu bilmiyorum ama göğüs yarası o kadar kötü ki Yanı bana göre zor dayandım hatta dayanamayacagimi düşünmüştümk yani. O yüzden bence de kullanmak em iyisi. Çünkü yara olunca hiç bi şekilde iyikesmiyo sanırım önceden tedbir almak
Benim adet tarihime gore 4 gün geriden geliyor doktorun dedigi haftaya gore düzelttim uygdan sonraki haftalarda ultrasonda doktorun dedigi gibi cikti hep şu an günü gününe tutuyor.alttan muayenede 2/3 gun buyuk cikar dedi doktor.ben o haftalarda alttan hic muayene olmadim doktorumda istemedi.Merhaba, sizi onceki konulardan takip etmiştim bir sorum var ama sanırım sizinle aynı durumu yaşadım. Ben de 21-22.gün yumurtlama gördüm gebe kaldım suan uygulamaya göre 7 haftalık ama doktora göre 6 haftalık. Keseyi gördük haftaya kalp atışı icin gidicez. Ama sorum şu ki bu hafta olayı hiç bir zaman tutmayacak degil mi ? Sizin de öyle olmustu sanırım geç döllenmeden dolayı. Sizi de bir hafta geriden mi geliyor herhangi bir sorun yaşadınız mi? Doktor adet tarihinizi düzeltti mi ? Ve kalp atışını da 1 hafta geç ki duymuştunuz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?