- 22 Aralık 2021
- 320
- 261
- 53
- 31
Bebeklerin anne memesine benzediği için ençok sevdiği biberonmuş reddetmiyolarmış genelde ama kırılması çok kafamı karıştırdı en kötü bi denemek için alınır kırılırsa plastiğe geçilebilirbi arkadaşımdanda duymuştum aynısını bebek daha 7 aylıktı 3 kere aynı biberondan almış kıtılmış hep çocuk atmış parasını geçtim tehlikelide geldi bana ama yinede sen bilirsin
aynen öyle yapabilirsin mantıklı belkide kırılmaz bebek atmaz her bebek aynı değilBebeklerin anne memesine benzediği için ençok sevdiği biberonmuş reddetmiyolarmış genelde ama kırılması çok kafamı karıştırdı en kötü bi denemek için alınır kırılırsa plastiğe geçilebilir
Banada bir kız ismi bulunEgemen bence
Dr browns markasının kolik bebeklere özel cam biberonu var. Dr. Browns Dr.Browns 9 oz/270 ml Geniş Ağız Cam Biberon DB 91700 FiyatıAblam kullaniyordu canım memnundu. Hatta cam içinde gaz yapmaması için yeşil aparat var ya ondan vardı şuan bende bakınıyorum hiç bi yerde bulamadım. Sadece plastik olanların içinde var
Ahhh bızde kiza hasret sağlıkla gelsin miniğin canimKızlar cinsiyetimizi öğrendik bizBir kız daha katılıyor aramıza. Çok değişik duygulardayım. Herkes erkek demişti benim elimde hep erkek ayakkabılarına kıyafetlerine gidiyordu. Erkek ismi bile hazırdı. Kız olduğunu öğrenince hem şaşırdk hem sevindik. Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin gerçekten anne olduğumu bugün anladım tam manasıyla
Artık detaylı da öğrenirsin sanırım canim pozisyonda mi olmuyor neden göremiyorlarKızlar ben hala cinsiyeti öğrenemedim 15. Hafta da göstermedi 17.hafta da kıza benziyor dedi 19. Hafta da göstermiyor dedi yine 3 u de ayrı doktor bugün işte cinsiyeti söylediler mi dedi hayır dedim o zaman bende soylemiyim bakın hocam dedim hiç göstermiyor dedi
Cinsiyet belli mi canimBenimde kontrolum vardi bugun normal dedi doktor banada canımm
Ben 1 aydir kullaniyorum vitamin tarzinda bisi
Duzenli soda icmeye zorluycam kendimi sende icmiyorsan dikkat et buna canim
Allah'ım sen konuyu biliyorsun AminKızlar bende bugün cinsiyetini öğrendim doktorum 13.haftada erkeğe benziyor demişti hatta buradaki arkadaşlarda hep erkek dediler bugün kız çıktı çok şaşkınız hemde mutluyuzDeğişmez artık inşallah bişeyler alıcam çünkü maviss_34 canım benim kızımı da ekleyebilirsin
Bizim ben düşürüyordumaynen öyle yapabilirsin mantıklı belkide kırılmaz bebek atmaz her bebek aynı değil
Bugün herkes şaşırmış cinsiyetlere erkekler kıza dönmeye başlamışAy ne oluyor bu grupta erkek bebeklerim neredeyse yarısı kıza döndü çok şaşkınım
Hayırla ve sağlıkla gelsin bebişlerimiz güzel anneler
Bu aralar çok cinsiyet yanılmaları var yarın birdaha doktora mı gitsen belki seninki de kıza dönmüştürAllah'ım sen konuyu biliyorsun Aminyaaa o kadar şaşkınım ki o olmayan pipiyi nasıl görüyor doktorlar inşallah benim de döner hahaha
Görmemiştim tesekkur ederimDr browns markasının kolik bebeklere özel cam biberonu var. Dr. Browns Dr.Browns 9 oz/270 ml Geniş Ağız Cam Biberon DB 91700 Fiyatı
Çarşamba yada Perşembe gidicez canim cinsiyet partisi yapacaklar guyaa ama değişirse cidden supriz olur banaBugün herkes şaşırmış cinsiyetlere erkekler kıza dönmeye başlamış
Bu aralar çok cinsiyet yanılmaları var yarın birdaha doktora mı gitsen belki seninki de kıza dönmüştür
Artık kaldırdılar sanırım, o yeşil aparat ayrı satılıyor ama onlarda cam biberona olmuyormuş. Bak resimlerini ekleyeyim.Hiç görmedim o yeşil aparatı ya ama öyle bişi bulabilirsek süpermiş
Bize de doktor cinsiyet kartı verdi kazı kazan gibi kazıyorsun pembe mavi bebekler çıkıyor. Hangi renk bebek fazla çıkarsa cinsiyeti o. Biz öncesinde erkeğe benzetildiği için sonucu biliyormuş gibi kazıdık şok oldukÇarşamba yada Perşembe gidicez canim cinsiyet partisi yapacaklar guyaa ama değişirse cidden supriz olur bana
Bak bende erkek kıyafeti aldim dönerse napariz bilmemÇarşamba yada Perşembe gidicez canim cinsiyet partisi yapacaklar guyaa ama değişirse cidden supriz olur bana
Yaaaa ne kadar güzel demek direk söylemedi bildiğin size de supriz olmuş harika yaBize de doktor cinsiyet kartı verdi kazı kazan gibi kazıyorsun pembe mavi bebekler çıkıyor. Hangi renk bebek fazla çıkarsa cinsiyeti o. Biz öncesinde erkeğe benzetildiği için sonucu biliyormuş gibi kazıdık şok oldukKartlar karışmamıştır inşallah 2.şoku yaşamak istemem
Ahahhah ben hiç bişey almadım alaşım gelmedi bu olayları duydukca ikinciye gideyim doktora öyle almaya başladım artıkBak bende erkek kıyafeti aldim dönerse napariz bilmem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?