2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
bi arkadaşımdanda duymuştum aynısını bebek daha 7 aylıktı 3 kere aynı biberondan almış kıtılmış hep çocuk atmış parasını geçtim tehlikelide geldi bana ama yinede sen bilirsin
Bebeklerin anne memesine benzediği için ençok sevdiği biberonmuş reddetmiyolarmış genelde ama kırılması çok kafamı karıştırdı en kötü bi denemek için alınır kırılırsa plastiğe geçilebilir

aynen öyle yapabilirsin mantıklı belkide kırılmaz bebek atmaz her bebek aynı değil

Anee bebek cantasi almistim bugunde lohusa takımi aldim.hastane cikisi falan alicam önümuzdeki ay cantayi doldurucam yavaş yavaş , detayli ultrasonuda bir gecersek diger eşyaları almaya başlıcam inşallah

Ahhh bızde kiza hasret sağlıkla gelsin miniğin canim
Artık detaylı da öğrenirsin sanırım canim pozisyonda mi olmuyor neden göremiyorlar

Ay ne oluyor bu grupta erkek bebeklerim neredeyse yarısı kıza döndü çok şaşkınım
Hayırla ve sağlıkla gelsin bebişlerimiz güzel anneler

Allah'ım sen konuyu biliyorsun Amin yaaa o kadar şaşkınım ki o olmayan pipiyi nasıl görüyor doktorlar inşallah benim de döner hahaha

aynen öyle yapabilirsin mantıklı belkide kırılmaz bebek atmaz her bebek aynı değil
Bizim ben düşürüyordum muhakkak düşüp kiriliyo ben biberon işini sonraya bırakmayı düşünüyorum ilki emmemişti kullanmıştım ama 2. De hiç biberonla ihtiyacım olmadı. 3. De emer herhalde diyorum ama. Ihtiyaç olursa almayı düşünüyorum

Ay ne oluyor bu grupta erkek bebeklerim neredeyse yarısı kıza döndü çok şaşkınım
Hayırla ve sağlıkla gelsin bebişlerimiz güzel anneler
Bugün herkes şaşırmış cinsiyetlere erkekler kıza dönmeye başlamış
Allah'ım sen konuyu biliyorsun Amin yaaa o kadar şaşkınım ki o olmayan pipiyi nasıl görüyor doktorlar inşallah benim de döner hahaha
Bu aralar çok cinsiyet yanılmaları var yarın birdaha doktora mı gitsen belki seninki de kıza dönmüştür

Bugün herkes şaşırmış cinsiyetlere erkekler kıza dönmeye başlamış

Bu aralar çok cinsiyet yanılmaları var yarın birdaha doktora mı gitsen belki seninki de kıza dönmüştür
Çarşamba yada Perşembe gidicez canim cinsiyet partisi yapacaklar guyaa ama değişirse cidden supriz olur bana

Hiç görmedim o yeşil aparatı ya ama öyle bişi bulabilirsek süpermiş
Artık kaldırdılar sanırım, o yeşil aparat ayrı satılıyor ama onlarda cam biberona olmuyormuş. Bak resimlerini ekleyeyim.
Önceden hem cam olup hem içinde bu aparat vardı ablam kullanıyordu gaz sıkıntısı falan olmamıştı. Şuan sadece plastik olanda var bu aparat ve ayrı satılsa da cam biberona olmuyormuş

Eklentiler

• Screenshot_20220411-230523_Trendyol.webp
    18,9 KB · Görüntüleme: 55
  • Screenshot_20220411-230623_Trendyol.webp
    11,9 KB · Görüntüleme: 60
  • Screenshot_20220411-230634_Trendyol.webp
    22,3 KB · Görüntüleme: 55
Çarşamba yada Perşembe gidicez canim cinsiyet partisi yapacaklar guyaa ama değişirse cidden supriz olur bana
Bize de doktor cinsiyet kartı verdi kazı kazan gibi kazıyorsun pembe mavi bebekler çıkıyor. Hangi renk bebek fazla çıkarsa cinsiyeti o. Biz öncesinde erkeğe benzetildiği için sonucu biliyormuş gibi kazıdık şok olduk Kartlar karışmamıştır inşallah 2.şoku yaşamak istemem

Yaaaa ne kadar güzel demek direk söylemedi bildiğin size de supriz olmuş harika ya karışmıştır inşallah canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…