EvetHehe ikinci oğlun olacak değil mi
dün görümcemle biberon konusunu konuştuk onun iki tane çocuğu var o da avent cam set almış ikiside çok çabuk kıırlmış çocuklar düşürmüş lansinoh göğüs pompasıda almış hep onun biberonunu kullanmışlar iki çocuktada o biberondan kullanmışGünaydınlar kızlaar biberon olarak Philips avent 125 ml ve 250ml lik cam tercih etmeyi düşünüyorum ama çok deneyimsiz olduğum için sizlere danışmak istedim cam sağlıklı fakat ağır olurmu ne düşünüyorsunuz
Seninle aynıyız canımKontrolüm güzel geçti çok şükür arkadaşlar.. Oğlum büyümüş hatta 2 boyutluda babasına benzediğini bile anladık hiç anasına benzememişşş içim burukk o kadar taşı et babaya benzeUmudum belki biraz büyüdükçe bana döner İşin şakası orası tabiki çok şükür iyi sata göre 16+4 ama ultrasonda 17+1 çıktık 180 gram 16.5 cm olmuşuz doktor çok iyi gelişimi dedi kan verdik yarık dudak vs. İçin yarın çıkacakmış sonucumuz Hee bu arada hala erkek
Bulabilirsen burada da paylaş canım, işte masaya geçince düğmeyi pıt alıveriyorum :)Kızlar selamlar, yaz için hamile pantolonu aldınız mı? İş yerine giymek için kumaş ya da belki kanvas pantolon almam gerek. 16 haftalık olduk ve pantolonlarım yavaştan dar gelmeye başlıyor
YaaSeninle aynıyız canım
Her şeyin yolunda olmasına çok sevindim, bu haftalarda gelişim daha hızlı olacak artık sanırım böyle:)
Senin doktorun detaylı olarak baktı mı?
Benimki bana 17. Haftada detaylı bakacağız tekrar dedi organlarına?
Bulabilirsen burada da paylaş canım, işte masaya geçince düğmeyi pıt alıveriyorum :)
Elbise giyiyorum ben daha çok.
ellerine sağlık ne kadar marifetli bi annesinSelam kızlaar2 gündür bı hevesle dikiyorum ilk kez bebek kiyafeti diktim,hep kendime elbise filan dikmistim.Bunlar da ilk mashsullerim inşallah cinsiyette yanılma olmaz hahaha
Eki Görüntüle 3045145
Ablam kullaniyordu canım memnundu. Hatta cam içinde gaz yapmaması için yeşil aparat var ya ondan vardı şuan bende bakınıyorum hiç bi yerde bulamadım. Sadece plastik olanların içinde varGünaydınlar kızlaar biberon olarak Philips avent 125 ml ve 250ml lik cam tercih etmeyi düşünüyorum ama çok deneyimsiz olduğum için sizlere danışmak istedim cam sağlıklı fakat ağır olurmu ne düşünüyorsunuz
Ben ondan aldım öyle çok aşırı ağır değil bence zaten ilk aylar biz tutucaz bebeğe sıkıntı yaratmaz diye düşünüyorum..Günaydınlar kızlaar biberon olarak Philips avent 125 ml ve 250ml lik cam tercih etmeyi düşünüyorum ama çok deneyimsiz olduğum için sizlere danışmak istedim cam sağlıklı fakat ağır olurmu ne düşünüyorsunuz
olsun canım para olduktan sonra 2 günlük iş onları almak :) halledersiniz inşallahbiz bebege daha hicbi şey alamadık kızlar, önce biraz bekleyelim dedik sonra araya hastalıklar girdi derken besinci ay bitiyor ve bizde hiçbir şey yokbi kanguru beğendik onu alacağız. bebek arabası yatağı falan bakmaya yeni baslayacagiz. annem biraz bir seyler örüyor. bizim isler son dakikaya kalacak gibi hahaha.
Tatlış sordum ben doktora. Magnezyum yazdı iyi gelecektir dedi bel ve sırt ağrılarınaAyniyim bendee yaa maleseff
Parol icmekte gecici cozum oluyor sonra yine aynii
Benimde kontrolum vardi bugun normal dedi doktor banada canımmTatlış sordum ben doktora. Magnezyum yazdı iyi gelecektir dedi bel ve sırt ağrılarına
Evet cam daha sağlıklı ama ben hiç kullanamadım kullanışlı değil avent Dr brown lansinohun cam olmayanlarını öneririmGünaydınlar kızlaar biberon olarak Philips avent 125 ml ve 250ml lik cam tercih etmeyi düşünüyorum ama çok deneyimsiz olduğum için sizlere danışmak istedim cam sağlıklı fakat ağır olurmu ne düşünüyorsunuz
Masallah hamarat anneler bir başka:))Selam kızlaar2 gündür bı hevesle dikiyorum ilk kez bebek kiyafeti diktim,hep kendime elbise filan dikmistim.Bunlar da ilk mashsullerim inşallah cinsiyette yanılma olmaz hahaha
Eki Görüntüle 3045145
Kaşık biberonla ilgili hiç bilgim yok desem yeridirBende aynı markanın kolik biberonunu düşünüyorum yenidoğan için alacağım bulunsun diye onun dışında kaşık biberon aldım onu kullanmayı düşünüyorum meme reddi olmaması için
Hiç görmedim o yeşil aparatı ya ama öyle bişi bulabilirsek süpermişAblam kullaniyordu canım memnundu. Hatta cam içinde gaz yapmaması için yeşil aparat var ya ondan vardı şuan bende bakınıyorum hiç bi yerde bulamadım. Sadece plastik olanların içinde var
Yaa hemen kırılıyorsa kötüymüşdün görümcemle biberon konusunu konuştuk onun iki tane çocuğu var o da avent cam set almış ikiside çok çabuk kıırlmış çocuklar düşürmüş lansinoh göğüs pompasıda almış hep onun biberonunu kullanmışlar iki çocuktada o biberondan kullanmış
bi arkadaşımdanda duymuştum aynısını bebek daha 7 aylıktı 3 kere aynı biberondan almış kıtılmış hep çocuk atmış parasını geçtim tehlikelide geldi bana ama yinede sen bilirsinYaa hemen kırılıyorsa kötüymüş
hayırlı olsun inşallah sağlıkla doğsun minik kızınızKızlar cinsiyetimizi öğrendik bizBir kız daha katılıyor aramıza. Çok değişik duygulardayım. Herkes erkek demişti benim elimde hep erkek ayakkabılarına kıyafetlerine gidiyordu. Erkek ismi bile hazırdı. Kız olduğunu öğrenince hem şaşırdk hem sevindik. Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin gerçekten anne olduğumu bugün anladım tam manasıyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?