2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
dün görümcemle biberon konusunu konuştuk onun iki tane çocuğu var o da avent cam set almış ikiside çok çabuk kıırlmış çocuklar düşürmüş lansinoh göğüs pompasıda almış hep onun biberonunu kullanmışlar iki çocuktada o biberondan kullanmış

Seninle aynıyız canım
Her şeyin yolunda olmasına çok sevindim, bu haftalarda gelişim daha hızlı olacak artık sanırım böyle:)

Senin doktorun detaylı olarak baktı mı?
Benimki bana 17. Haftada detaylı bakacağız tekrar dedi organlarına?

Kızlar selamlar, yaz için hamile pantolonu aldınız mı? İş yerine giymek için kumaş ya da belki kanvas pantolon almam gerek. 16 haftalık olduk ve pantolonlarım yavaştan dar gelmeye başlıyor
Bulabilirsen burada da paylaş canım, işte masaya geçince düğmeyi pıt alıveriyorum :)
Elbise giyiyorum ben daha çok.

Yaa Sağol canım benim hızlıca büyüyorlar çok şükür Benimde 20.haftada çağırdı canım tekrar ama ayrıntılı bakıcam demedi bugün biraz inceledi beynini falan ayrıntılı ultrason için perinatolojiye yönlerdirdi 21 mayısa kadar

Ablam kullaniyordu canım memnundu. Hatta cam içinde gaz yapmaması için yeşil aparat var ya ondan vardı şuan bende bakınıyorum hiç bi yerde bulamadım. Sadece plastik olanların içinde var

Ben ondan aldım öyle çok aşırı ağır değil bence zaten ilk aylar biz tutucaz bebeğe sıkıntı yaratmaz diye düşünüyorum..

biz bebege daha hicbi şey alamadık kızlar, önce biraz bekleyelim dedik sonra araya hastalıklar girdi derken besinci ay bitiyor ve bizde hiçbir şey yok bi kanguru beğendik onu alacağız. bebek arabası yatağı falan bakmaya yeni baslayacagiz. annem biraz bir seyler örüyor. bizim isler son dakikaya kalacak gibi hahaha.

olsun canım para olduktan sonra 2 günlük iş onları almak :) halledersiniz inşallah

Kızlar cinsiyetimizi öğrendik biz Bir kız daha katılıyor aramıza. Çok değişik duygulardayım. Herkes erkek demişti benim elimde hep erkek ayakkabılarına kıyafetlerine gidiyordu. Erkek ismi bile hazırdı. Kız olduğunu öğrenince hem şaşırdk hem sevindik. Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin gerçekten anne olduğumu bugün anladım tam manasıyla

Evet cam daha sağlıklı ama ben hiç kullanamadım kullanışlı değil avent Dr brown lansinohun cam olmayanlarını öneririm

Kızlar ben hala cinsiyeti öğrenemedim 15. Hafta da göstermedi 17.hafta da kıza benziyor dedi 19. Hafta da göstermiyor dedi yine 3 u de ayrı doktor bugün işte cinsiyeti söylediler mi dedi hayır dedim o zaman bende soylemiyim bakın hocam dedim hiç göstermiyor dedi

Yaa hemen kırılıyorsa kötüymüş

hayırlı olsun inşallah sağlıkla doğsun minik kızınız aynı bizimki gibi olmuş nerdeyse herkes erkek diyodu kendimi o kadar erkeğe hazırlamıştımki kız olduğunu duyunca bende hem şaşırdım hemde çok sevindm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…