Genel olarak fiyatlar bu şekilde canim kaziklanmamissinSelamm. Evet, bazen bir seyler hissediyorum ama direkt bebek hareketleri diyemiyorum.
Can hastanesinden bu cumartesi detaylı ultrason için randevu aldım. 800 tl ücreti.
Pek araştirmadan direkt aldim randevuyu. Kazıklanmıyorum insallah
Ada hanımın halasından hediyeler
Yok canım ağır olmaz 125 ml temizliği de kolay oluyor ama sonrasında bebek buyudukce yetmiyor tabi 250 ml ile devam ediyorsunGünaydınlar kızlaar biberon olarak Philips avent 125 ml ve 250ml lik cam tercih etmeyi düşünüyorum ama çok deneyimsiz olduğum için sizlere danışmak istedim cam sağlıklı fakat ağır olurmu ne düşünüyorsunuz
Buna kesin bir yorum yapamıyorum. Sağlık olsun da zaman akip gidiyor. Bende uzuldum izin kalkmasina ama onumuze bakacağızmerhabalar eylül anneleri çalışanlar için pandemi nedeni ile 24 haftadan sonraki idari izin resmi gazete ile kaldırıldı çok moralim bozuldu resmen hayallerim yıkıldıyaz ayınada denk geliyor hereşy gevşetildi gelmezmi ki tekrar bu idari izin
Benim de kanamaya başladı hemşire iğneyi çıkarmadan biraz bekleyin dedi. Bir de artık kol bacak bölge değiştirerek yapın dediBir de oksapar karnımdan yaparken açıyor artık, hatta az evvel kanadı
Karnım sertleştikçe acı hissi olmaya başladı eskiden daha kolay vuruyordum gibi. Böyle olan var mı?
Ahhh çok heyecanlı güzel haberlerle gel canımBugun görüş ve cinsiyet ogrenme günümüz insallah guzel haberlerle doneriz
ben de seninle aynı durumdayım resmen hayallerim yıkıldımerhabalar eylül anneleri çalışanlar için pandemi nedeni ile 24 haftadan sonraki idari izin resmi gazete ile kaldırıldı çok moralim bozuldu resmen hayallerim yıkıldıyaz ayınada denk geliyor hereşy gevşetildi gelmezmi ki tekrar bu idari izin
Devlet hastanesinde yapılıyor detaylı ultrason canım ücretsizSelamm. Evet, bazen bir seyler hissediyorum ama direkt bebek hareketleri diyemiyorum.
Can hastanesinden bu cumartesi detaylı ultrason için randevu aldım. 800 tl ücreti.
Genelde 800-850 civarı zaten , geri dönüş yapanlardan öğrendiğim kadarıyla. ( Biri Trabzon’da yaptırmış 650 dedi ) ama İzmir de mümkün değil sanırım bu fiyatlar.Selamm. Evet, bazen bir seyler hissediyorum ama direkt bebek hareketleri diyemiyorum.
Bende aynı markanın kolik biberonunu düşünüyorum yenidoğan için alacağım bulunsun diye onun dışında kaşık biberon aldım onu kullanmayı düşünüyorum meme reddi olmaması içinGünaydınlar kızlaar biberon olarak Philips avent 125 ml ve 250ml lik cam tercih etmeyi düşünüyorum ama çok deneyimsiz olduğum için sizlere danışmak istedim cam sağlıklı fakat ağır olurmu ne düşünüyorsunuz
Doktorum banada alsancakta cenk gezer’i önerdi duydunuz mu hiç 14mayısta benimde randevum fiyat bilmiyorum ama.Selamm. Evet, bazen bir seyler hissediyorum ama direkt bebek hareketleri diyemiyorum.
Memnun kaldın mı Gentan’dan? Ben epey memnun kalmıştım. Hızlıca dönüs yapmislardi. Sizde cinsiyet ne?Genelde 800-850 civarı zaten , geri dönüş yapanlardan öğrendiğim kadarıyla. ( Biri Trabzon’da yaptırmış 650 dedi ) ama İzmir de mümkün değil sanırım bu fiyatlar.
Sordum çünkü iyi fiyatlar yakalıyorsun,senin vesilenle ben de Gentan da yaptırmıştım genetik testi.
830 TL - Ergün Öziz
850 TL - Yeşim Bülbül kafamda iki isim var. Benim daha üç hafta var nasipse.
Evet evet kaldım , söylenen süreden bile çabuk oldu.Benim de erkekMemnun kaldın mı Gentan’dan? Ben epey memnun kalmıştım. Hızlıca dönüs yapmislardi. Sizde cinsiyet ne?
Bu arada kızlar bize ilişkiyi yine yasakladı doktor plasenta rahimdeymiş hala yukarı çıkmamış o yüzden riske atmayalım dedi.. Bu arada boyu yanlış yazmışım 18.5 cm dedi normalmiş odaKontrolüm güzel geçti çok şükür arkadaşlar.. Oğlum büyümüş hatta 2 boyutluda babasına benzediğini bile anladık hiç anasına benzememişşş içim burukk o kadar taşı et babaya benzeUmudum belki biraz büyüdükçe bana döner İşin şakası orası tabiki çok şükür iyi sata göre 16+4 ama ultrasonda 17+1 çıktık 180 gram 16.5 cm olmuşuz doktor çok iyi gelişimi dedi kan verdik yarık dudak vs. İçin yarın çıkacakmış sonucumuz Hee bu arada hala erkek
Hehe ikinci oğlun olacak değil miEvet evet kaldım , söylenen süreden bile çabuk oldu.Benim de erkekO kadar bulantım olmuştu ve çirkinleşmiştim ki kız olduğundan çok emindim. Ama DNA testi neticede, hadi ilk gebeliğimden belki Y yakalamıştır bir ihtimal , ultrasonu da bekledim, kesin erkek.
bence 1 bçk yaşlarındayken en geç 2 yaşına kadar bıraktırılmalı ondan sonra daha zor olabilir eğer bunu severse emer sevmezse başka alıp denemicem ben zorlamıcam yani ama çene kaslaırnı geliştirdiğini bende duymuştum bence bi emzik alın severse sever ama dediğim gibi çokta büyümeden bıraktırılmalı sonrasında çene yapısınıda bozabiliyomuşÇok güzeller güle güle kullansın kuzu. Benim kafam emzik konusunda çok karışık. Bir iki arkadaş sakın alıştırma sonrası çok zor olur dedi. Diğer arkadaşta çene kasları gelişir ben verdim dedi. Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?