Ama sana da oğlan demişti ya ilkten kaldı diyorsun o yüzden almamissindir. Bende hiç bisey olmadıgi icinAhahhah ben hiç bişey almadım alaşım gelmedi bu olayları duydukca ikinciye gideyim doktora öyle almaya başladım artıkgene değişirse oğluna saklarsin olsun canım
bende biberon almıcam ihtiyaö olursa alırım diye düşünüyorumBizim ben düşürüyordummuhakkak düşüp kiriliyo ben biberon işini sonraya bırakmayı düşünüyorum ilki emmemişti kullanmıştım ama 2. De hiç biberonla ihtiyacım olmadı. 3. De emer herhalde diyorum ama. Ihtiyaç olursa almayı düşünüyorum
Benimde çevremdekiler övdü artan sütleri onunla verdiklerinde bebek meme reddi yaşamıyormuş o yüzden biberonu sırf bulunsun diye alacağım mama takviyeside kullansak kaşık biberonla veririm diye düşünüyorum. Cam biberonu ben kesin kırarım birde kolik aparatı aventte uymuyor. Diğer markalarında başlıkları avent kadar övülmedikleri için avent antikolik plastik biberon alacağım.Kaşık biberonla ilgili hiç bilgim yok desem yeridir
Canım nasıl gidiyorAy ne oluyor bu grupta erkek bebeklerim neredeyse yarısı kıza döndü çok şaşkınım
Hayırla ve sağlıkla gelsin bebişlerimiz güzel anneler
Hiç görmedim o yeşil aparatı ya ama öyle bişi bulabilirsek süpermiş
Artık kaldırdılar sanırım, o yeşil aparat ayrı satılıyor ama onlarda cam biberona olmuyormuş. Bak resimlerini ekleyeyim.
Önceden hem cam olup hem içinde bu aparat vardı ablam kullanıyordu gaz sıkıntısı falan olmamıştı. Şuan sadece plastik olanda var bu aparat ve ayrı satılsa da cam biberona olmuyormuş
Gecmis olsun progestani ben daha hic kesmedim ne kananama ne lekelenmem var.kan sulandirici kullaniyor musunuzMerhaba arkadaşlar 15+6 günlüğüz. Cumartesi ve pazar günü kahverengi küçük lekelenmelerim oldu. Ayakta kalmıştım alışveriş misafir falan o yüzden diye düşündük geçer diye. Dün gece yarısı wc gittiğimde kahverengilik biraz çoğaldı peçeteye sürdüğümde lekelenmeden fazla geldi biraz sıvı gibi. Korktuk ve acile gittik. Baktılar bebek iyi kanama alanı yok dedi progestan fitil önceden bir kere yarım kutu kullanmıştım(1 ay önce) diğer yarısı kullan dedi doktor. Bu hafta da böyle olması normal mi sizce? şuan da küçük arada bi lekelenme vardoktorum da ateşin kötü kokulu akıntın olursa haber et dedi.
Erkek canimCinsiyet belli mi canim
Merhaba hangi modelini kullanıyorsunuz araştırdığımda göre bayağı yüksek fiyatları. Memnun kalırmıyım acaba bilemedimBen daha önce yazmıştım, ama tekrar yazayım, konu canlanmışken. Dr Browns , bu kolik bebeklere uygun aparatlıdan almıştım cam olandan. Hem küçük boy - hem büyük boy. Sağlıklı olsun tutkusu yüzünden.
Ama bir hafta içinde, sıkma yerlerinden kırıldı , böyle cam parçaları geldi elime. Belki çok sıktım bilmiyorum. Sonuçta güvenli değildi
Medela süt sağma makinasının içinden , Medela Calma, başlık hediye çıkmıştı. Süper bir biberon. Sağdığım sütleri hep onunla verdim. Bir kere bile gaz problemi yaşamadık. ( Gark sesini duymadan hiç yatırmadım ayrıca ) Eğer bebek çekmezse, süt akmıyor bu biberondan. Ödül veren biberon. O yüzden çekmeden damlatma , bebeği tembelliğe alıştırma gibi bir durumu yok. Tabii bu işler deneme ile en doğrusunu buluyor insan , yine isterseniz cam ile başlayın.Belki siz memnun kalırsınız
Canım hiç yokCanım nasıl gidiyorvar mı bir kıpırtılar falan bende sürekli dinliyorum ama yok hiç malesef. Alt karnım arada sert arada yumuşak karnımda sadece akşamları çıkıyor yemek ve sudan kaynaklı
Ben Regenesis max kullanıyorum canım, burada kullanan başka arkadaşlar da vardı. Doktoruna danışabilirsin.Merhaba kizlar imom yerine kullanabailecegizmiz baska takviye edici gida var mi kullandiginiz veya bilidiginiz
Cok teşekkur ederim canım ne zamndır arastiyordum oyle yaparimBen Regenesis max kullanıyorum canım, burada kullanan başka arkadaşlar da vardı. Doktoruna danışabilirsin.
Olsun canisi ablan gene saklasın bu erkek ise ikinci kız olur onda kullanırsınAma sana da oğlan demişti ya ilkten kaldı diyorsun o yüzden almamissindir. Bende hiç bisey olmadıgi icinablamda toplamış eşyaları kız olsaydı yaşamıştın diyor çokta giyilmedigi için o gezmelik eşyalar tertemiz duruyor
Burda bir çok kişinin değişince insan acaba diyor ondan öyle gelmiştir canım Rabbim gönlünden geçeni nasip etsinBiberon almayı düşünmüyorum ama emzik konusunda kararsizim. Acaba alsam alışsa mi diyorum gerçi diğer ikisi alışmamıştı. Buna alıştırmak istiyorum doğduğundan emin olduğum da tekrar meme isterse emzik veririm diyorum ama sonra çok alışırsa nasıl biraktiririm diyorum. Tabi artık kendi belirleyecek. Bizim cinsiyet noldu ama merak etmeye başladım. Haftaya çarşamba ayrıntılı bakıcam demişti. Burda ayrıca ayrıntılı ultrason diye bisey yok herhalde. Kızlar babası dışarı cikarken öpmeden gondermiyo gelince de bi karşılama. Inşallah 3. De kız olur diyo babası da bakalım erkek mi kesin yoksa değişti mideğişti mi derken cinsiyet değişmez de doğru mi gordu yanlış mi bakalım
Bakarlar canim bende hem devlete hem özele gidiyorum o tür şeyleri devlette yaptırıyorum ozeldeki doktora da gösteriyorum gebelik takibi diye git senİyi geceler Hanımlar bir şey sormak istiyorum. Ben normalde özel hastaneye gidiyorum. ama sigorta detaylı ultrasonu karşılamıyor fiyatını sorduğumda ise 800-1000 TL arasında bir fiyat söylediler. Bsna da çok geldi bu. Ankara Etlik kadın doğumdan randevu almıştım daha sonra iptal edip şehir hastanesinden gebe polikliniğine aldım. Randevuya gittiğimde beni ilgili bölüme yönlendirirler değil mi. Başka bir hastanenin takipli hastasıyım diye bakmamazlık yaparlar mı. Bilmediğim için soruyorum kusura bakmayın
Hayırlısı olsun canım sağlıkla gelsin oğlusun ekliyorum listeyeErkek canim
14 te erkek demistii
Bugun perinatologda erkek dedi
Çok teşekkür ederimBakarlar canim bende hem devlete hem özele gidiyorum o tür şeyleri devlette yaptırıyorum ozeldeki doktora da gösteriyorum gebelik takibi diye git sen
İnşallah canım bende 21 inde normal doktora gideceğim heralde Mayıs'a verirler detaylı için de çoğu arkadaşımız Mayıs için almış randevularınıÇok teşekkür ederimumarım detaylı için uygun tarihe randevu verirler
16+2 yim karnımin ön kısminda su icinde balik geciyo gibi bir şey hissediyorumCanım hiç yok
Akşamları şöyle tişörtümü sıyırıp açıyorum göbeğimi bi 2-3 dk bakıyorum ama damar atması oluyor böyle normal zamanda da olan bir şey.
Bir de ben geçen bir şey öğrendim, benim son doktor kontrolümde doktor ‘plesanta rahmin ön duvarında’ diye not düşmüş.
Böyle olunca da karın, yağ dokusu, plesanta ve bebek şeklinde sıralanıyormuş, imzada bile yazıyor ama bence çok erken. Öyle olunca tabi hissetmesi daha da geç olabiliyormuş Kağan Kocatepe’nin videosu var. Yeni doğum yapan bir arkadaşıma sordum 20. Haftada hissetmiş o ilk kez. Bu detayı ona söyleyince amma da çok şey biliyorsun dedi Bana
Karın olayı bende de öyle; evet bir karın var ama sabah mesela çok fazla değil dediğin gibi su ve yemek yedikçe şişiyor. Hani ben söylemesem anlamazlar şuan hamile olduğumu.
Cuma günü kontrolüm var heyecanla bekliyorum
Senin mide yanman ne durumda elma iyi geldi mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?