Bi 3. Doktora giderdim herhalde ben kızımda öle yapmıştım şahsenHerkese hayırlı akşamlar.sizlere bi sorum olacak.18 haftalık hamileyim.14.haftamda özelde gittiğim doktor erkek dedi cinsiyete ama kesin diyemem dedi.17+3 ken kan değerlerime baktırmak için ilk kez gittim devlet hastanesine.devlet hastanesindeki kız dedi doktor sadece baska yorum yapmadı.17+6 da ise kendi doktoruma rutin kontroller için gittim kesin erkek dedi.artık dün aksam bizde söyledik soranlara erkek diye.herkes soruyodu hala belli olmadı mi diye.ama gene de biri erkek biri de kız deyince alışveriş yapamıyorum bişey alamıyorum.içimde hep şüphe.kime güvenmeliyim
Geçen sene tedavide gördüm ama hamilelikle birlikte rozasea başa sardı dermoskin kullanıyordum bende birde sebamed deneyeyim teşekkür ederimSebamed hassas sabun her gün düzenli kullanımda ph dengeliyor, yağ ve kirden arındırıyor. Rozaseali olarak ben de kullanıyorum, cildimi yatistiriyor, denemek isterseniz diye yazmak istedim.
Merhaba Stok yapmanızı tavsiye etmem her bez her bebeğe uygun olmuyor .pişik yapabiliyor.deneme yanılmayla hangi markanın iyi geldiğini anlıyorsunuz .denemek istediğiniz bi marka varsa bir paket alabilirsiniz. Sleepy ile başlamıştım halen 2.5 yaşındalar devam ediyorum.tabi bu zamana kadar prima, molfix , goon, migrosun minies bezlerini denedim. Islak mendil yenidoğanıda güzeldi sleepynin ama ilk günlerde e bebekde satılan pamuk mendillerden ılık suda ıslatıp kullanmıştım direk ıslak mendil kullanamıyorsunuz.Kızlar bebiş hareketlerini hissetmeye ben 19+2 de başladım. Bugün 20 olduk şükür bi tık daha fazla hissediyor gibiyim. Başta bağırsak hareketleri zannettim ama sonradan ayırt ediliyor
Islak mendil ve bez hangi marka tercih etmeyi düşünüyorsunuz? Daha erken ama 6. Aydan itibaren biraz stok yapayım diyorum ben.
Rica ederim, ben de ilk üç ayda hormonlardan dolayı atak gecirdim.Sivilceler iltihap ve odemliydi, bir kısmı kendiliğinden geçti, ilk üç ay tamamlanınca bacoderm krem kullandım doktor önerisiyle, eğer aşırı bir hal alırsa kremle destekleyebilirsiniz.Geçen sene tedavide gördüm ama hamilelikle birlikte rozasea başa sardı dermoskin kullanıyordum bende birde sebamed deneyeyim teşekkür ederim
Alışveriş için Detaylı muayeneye az kalmış dahada netleşir. Bekleyin .14ncü haftada yanılma payı az da olsa oluyor ama 17den sonra değişme olasılılığı azalıyor.Herkese hayırlı akşamlar.sizlere bi sorum olacak.18 haftalık hamileyim.14.haftamda özelde gittiğim doktor erkek dedi cinsiyete ama kesin diyemem dedi.17+3 ken kan değerlerime baktırmak için ilk kez gittim devlet hastanesine.devlet hastanesindeki kız dedi doktor sadece baska yorum yapmadı.17+6 da ise kendi doktoruma rutin kontroller için gittim kesin erkek dedi.artık dün aksam bizde söyledik soranlara erkek diye.herkes soruyodu hala belli olmadı mi diye.ama gene de biri erkek biri de kız deyince alışveriş yapamıyorum bişey alamıyorum.içimde hep şüphe.kime güvenmeliyim
Erkektir büyük ihtimal, çünkü devlet hastanelerindeki makineler çok süper değil. Ama kesin bilgi için detaylı ultrason zamanını beklersen, iki hafta sonra o da sanırım, net belli olur. Hayırlı olsunHerkese hayırlı akşamlar.sizlere bi sorum olacak.18 haftalık hamileyim.14.haftamda özelde gittiğim doktor erkek dedi cinsiyete ama kesin diyemem dedi.17+3 ken kan değerlerime baktırmak için ilk kez gittim devlet hastanesine.devlet hastanesindeki kız dedi doktor sadece baska yorum yapmadı.17+6 da ise kendi doktoruma rutin kontroller için gittim kesin erkek dedi.artık dün aksam bizde söyledik soranlara erkek diye.herkes soruyodu hala belli olmadı mi diye.ama gene de biri erkek biri de kız deyince alışveriş yapamıyorum bişey alamıyorum.içimde hep şüphe.kime güvenmeliyim
Merhaba Stok yapmanızı tavsiye etmem her bez her bebeğe uygun olmuyor .pişik yapabiliyor.deneme yanılmayla hangi markanın iyi geldiğini anlıyorsunuz .denemek istediğiniz bi marka varsa bir paket alabilirsiniz. Sleepy ile başlamıştım halen 2.5 yaşındalar devam ediyorum.tabi bu zamana kadar prima, molfix , goon, migrosun minies bezlerini denedim. Islak mendil yenidoğanıda güzeldi sleepynin ama ilk günlerde e bebekde satılan pamuk mendillerden ılık suda ıslatıp kullanmıştım direk ıslak mendil kullanamıyorsunuz.
Bende hayatımda hiç bu kadar sivilce çıkarmadım ve benimde iltihaplı şişiyor harita gibi oldu yüzüm beneklerden.kontrole gidince bende soracağım artık doktoruma ne kadar temizlesemde hormonal azalmadı bir türlü umarım 9ay devam etmezRica ederim, ben de ilk üç ayda hormonlardan dolayı atak gecirdim.Sivilceler iltihap ve odemliydi, bir kısmı kendiliğinden geçti, ilk üç ay tamamlanınca bacoderm krem kullandım doktor önerisiyle, eğer aşırı bir hal alırsa kremle destekleyebilirsiniz.
Ay bende 15. De gittim bacakları kapalı göstermiyor dedi başka Bi doktor 17. Hafta da kıza benziyor dedi 19. Haftada cinsiyet söylendi mi yok dedim bende demiyim göremiyorum dedi bakın hocam dedim söylemedi gözükmüyor dedi 3 ude farklı hastane ve doktor ama bu kadar sakliyorsa kesin kız diyor herkesHerkese hayırlı akşamlar.sizlere bi sorum olacak.18 haftalık hamileyim.14.haftamda özelde gittiğim doktor erkek dedi cinsiyete ama kesin diyemem dedi.17+3 ken kan değerlerime baktırmak için ilk kez gittim devlet hastanesine.devlet hastanesindeki kız dedi doktor sadece baska yorum yapmadı.17+6 da ise kendi doktoruma rutin kontroller için gittim kesin erkek dedi.artık dün aksam bizde söyledik soranlara erkek diye.herkes soruyodu hala belli olmadı mi diye.ama gene de biri erkek biri de kız deyince alışveriş yapamıyorum bişey alamıyorum.içimde hep şüphe.kime güvenmeliyim
Hepsı cok guzel canım saglıklı gunlerde gıyer insallah bncede bundan sonra bnce 3_6 al derım bide 0_3 ay sadece alt alabılırsınBunlar var canım 2 takım 6 7 tane de zıbın. Aralarında çoğu yeni doğan 1 3 ay da var.
Bunlar yeterli diye düşündüm 10 takım falan oluyor
Evet çoğunlukla stok gereksiz yorumu aldım.Tecrübe işte her şey zamanla öğreneceğiz biz deMerhaba Stok yapmanızı tavsiye etmem her bez her bebeğe uygun olmuyor .pişik yapabiliyor.deneme yanılmayla hangi markanın iyi geldiğini anlıyorsunuz .denemek istediğiniz bi marka varsa bir paket alabilirsiniz. Sleepy ile başlamıştım halen 2.5 yaşındalar devam ediyorum.tabi bu zamana kadar prima, molfix , goon, migrosun minies bezlerini denedim. Islak mendil yenidoğanıda güzeldi sleepynin ama ilk günlerde e bebekde satılan pamuk mendillerden ılık suda ıslatıp kullanmıştım direk ıslak mendil kullanamıyorsunuz.
Umarım uzun sürmez, bence de fikir alın en azından mevcutlar sönerse belki tek tük devam eder. Benim şuan o durumdaBende hayatımda hiç bu kadar sivilce çıkarmadım ve benimde iltihaplı şişiyor harita gibi oldu yüzüm beneklerden.kontrole gidince bende soracağım artık doktoruma ne kadar temizlesemde hormonal azalmadı bir türlü umarım 9ay devam etmez
Değiştirebilirsin canim ben 30. Haftada değiştirdim bir sorun yaşamadım çok şükürkızlar kaçıncı haftaya kadar doktor değişririlebiliyo biliyomusunuz doktorumun nette yorumları falan çok iyi bende onlara bakıp seçtim ama üniversite hastanesinde özel muayenesine gidiyorum sanki normal muayene gibi en fazla 1 bçk dakka sürüyo muayene nosunu istedim bişi olursa sorarım diye veremem dedi en sonki muayenede ağrı kesici ne alabilriim saçlarımı boyayabilirmiyim diye sorcaktım odasına ilk girince şimdi sorma ben ultrasondan bakarken sor dedi yani adam bitsinde gitsin gözüyle bakıyo ama bende o kadar övülen bi doktor diye acaba ayrıntılı ultrason olana kadar devammı etsem diyorum sonrada aynı hastanede başka bi doktorla değiştirmeyi düşünüyorum böyle bişiyi yeni doktor kabul edermi ya da buna bişi demeden direk başka bi doktora randevu alabilirmiyim doktor değiştirmek istiyorum demeye gerek varmıdır bi bilginiz var mı böyle bişi yapan duydunuzmu?
yani herhalde bende yaşamam diye düşünüyorum sonuçta devletin hastanesi doktor seçme hakkımız vardır herhaldeDeğiştirebilirsin canim ben 30. Haftada değiştirdim bir sorun yaşamadım çok şükür
Olur olur canim bı bakmışsın ikinciye hamilesin Rabbim sağlık versin yeter kiAh kıyamam ama bu ekonomi de düşünüyorum da ikinci yok yani Allah yardımcımız olsun
Ohh all all canim guzel günlerde kullanmayı nasip etsin Rabbim sabrın sonu selamet Rabbim evlatlarımızı bizlere bağışlasınValla ben 10 yıl bekleyince hoşuma gideni alıyorm o an bütçem yettiğince ,nihayetinde görmemişin bi çocuğu olmuşe ebebek indirimini ben de kaçırdım ama olsun daha var doğuma kadar ne indirimler gelir inşallah
Aynennn canim doktora güven gerçekten çok önemli ya canını hatta canından canı emanet ediyoruzyani herhalde bende yaşamam diye düşünüyorum sonuçta devletin hastanesi doktor seçme hakkımız vardır herhaldeayy tam sana yazarken şimdi ilk tekmemi yedim galiba ağlayasım geldi
aynen ya valla hiç güvenemiyorum yani insan doğru düzgün soru bile sormaya müsade etmezmi ben mi yanlış düşünüyorum her doktormu bunun gibi bilmiyorum ama hem para ver hemde böyle muamele tuhafına gidiyo insanınAynennn canim doktora güven gerçekten çok önemli ya canını hatta canından canı emanet ediyoruzahh yerim daha çok teknesini yiyeceksin annesi maşallah kizceye
Ağlamak normal hormonlardandir, kafanıza birsey takmamaya çalışın, kendinizi oyalayacak şeyler bulun. Birsey olmamıştır hemen merak etmeyin. 18.hafta erken bende daha yeni yeni hissediyorum hareketlerini. Birkaç haftaya seninkide başlar inşallah :) içiniz rahat olsun...Kızlar bugün biraz üzüldüm hatta ağladım falan sonra daha çok üzüldüm acaba bebeğe bişey olmusmudur diye çok evham yaptım hiç bı hareket de histtemiyorum napsam ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?