Benim de öyle kuzucum hatta bazen fena ağrıyor kasıklarım, korkuyorum ama normal heralde geriliyor sonuçta içerde büyüyen minik insancıklar varKızlar günaydın herkesebugün 19+2yim karnım sanki yırtılcak gibi sertleşiyor çok yersinizde patlıcak gibi olursunuz ya öyle yürümeyi bile engelliyor bazen.sizlerdede oluyormu
Sanki bıcak saplıyorlarmış gibi agrıyor sag kasıgım.neler ediyorlar annelerineBenim de öyle kuzucum hatta bazen fena ağrıyor kasıklarım, korkuyorum ama normal heralde geriliyor sonuçta içerde büyüyen minik insancıklar var
Ben de hala hissetmiyorum tam olarakKuzular bana bildirim gelmemiş hiç niye böyle oluyor anlamadım♀
Ben hala hiçbir şey hissetmiyorum :) merakla bekliyorum ilk tekmemi.
Ben de dün kabızlık problemi yaşadığım İçin afedersin yine makattan kan gelme olayı yaşadım. Doktorumla konuşacağım bu konuyu, Demir ilacı bana iyi gelmedi tuvalete çıkabiliyorum ama eskisi gibi rahat rahat değil. Gebelikte hemoroid oluyormuş sanırım ona yakalandım kafam ona takıldı. Onun haricinde biraz yürüdüm öğle arası rahimde batmalar hissettim.
Yürümek iyi mi kötü mü anlamadım ki.
Hayır, etkilenmezKizlar merhaba gene sacma bir konuyla Geldim ben ama
Arabada boya varmis ben ilk bilmiyordum biraz o kokuya Maruz kaldim zaten hissettigimde camlari actim maske felan taktim eve gelene kadar
Ama suan icim icimi yiyor sizce bebekler etkilenirmi
Çok geçmiş olsun insallah sıkıntısız kolayca anlatırsınız bu süreci dualarim sizinleSelam herkese , ben perinatolojide muayene oldum bugün devlet hastanesinde. Hafif kanama şikayetiyle gittim. Önce karından baktı bebek iyi dedi , ama vajinal muayene de etmek istedi. Sonuç serklaj atılması gerekiyor , rahim ağzı uzunluğum kısaymış/ kısalmış … tabii benim hat koptu dinlerken.
Yaşımdan mı diye sordum , hayır dedi.
İlk normal doğumum vaktinde olduğu için , doğuştan da değilmiş. İlk doğum sırasında komplikasyon olmuştur dedi ( Erken doğum öyküm olmadığı için)
Herhangi bir kötü senaryo olmadan işlemin yapılması önemliymiş.
Nasipse yarın ya da bir sonraki gün ameliyathanenin durumuna göre beni alacak işleme. Anestezi için gerekli işlemleri yaptırdım.
Hiç böyle bir deneyimi olan oldu mu etrafınızda?
Perinatolojiye gide gele , riskli gebelik oldu sanki.
Bir de operasyon için iplik yokmuş hastanede , iplik almak gerekiyormuş, yeğenim de onu almaya gitti
Benim için ve yapılacak işlemin, işe yaraması için dua edin lütfen
Ay maşallah bebiste büyük ama nasıl göstermedi daha pek nazlı çıkmış ❤Buda benim uzaylı.maalesef cinsiyet kesinleşmedi cinsiyetini göremiyorum dedi doktor. Alışveriş yapamicam 1 ay daha
Poposu dönüktü göremedi uğraştı falan ama.Ay maşallah bebiste büyük ama nasıl göstermedi daha pek nazlı çıkmış ❤
Bi dahaki kontrol diğer aya mi olsun biraz ortak renkler ve kıyafetlerden alabilirsinPoposu dönüktü göremedi uğraştı falan ama.
Merhaba, evet, memnun kaldım. Standart paketti. Sonucum tahminimden erken çıktı, tavsiye ediyorummGentan dan memnun kaldınız mı acaba? Dna testi için lab araştırıyorum. İstanbulda yaşıyorum. Gentanı buldum. Telefonda çok ilgili güvenilirler. Siz premium için mi bu fiyatı almıştınız yoksa standart paket mi? Bana da tavsiye eder misiniz?
Bakayım artık battaniye falan alırım. Neyse hayırlısı artık. Kendisi iyiymiş o yeter.Bi dahaki kontrol diğer aya mi olsun biraz ortak renkler ve kıyafetlerden alabilirsin
Aynen kendisi iyi olsundaBakayım artık battaniye falan alırım. Neyse hayırlısı artık. Kendisi iyiymiş o yeter.
Aa geçmiş olsun şimdiden.Selam herkese , ben perinatolojide muayene oldum bugün devlet hastanesinde. Hafif kanama şikayetiyle gittim. Önce karından baktı bebek iyi dedi , ama vajinal muayene de etmek istedi. Sonuç serklaj atılması gerekiyor , rahim ağzı uzunluğum kısaymış/ kısalmış … tabii benim hat koptu dinlerken.
İlk normal doğumum vaktinde olduğu için , doğuştan da değilmiş. İlk doğum sırasında komplikasyon olmuştur dedi ( Erken doğum öyküm olmadığı için)
Nasipse yarın ya da bir sonraki gün ameliyathanenin durumuna göre beni alacak işleme. Anestezi için gerekli işlemleri yaptırdım.
Bir de operasyon için iplik yokmuş hastanede , iplik almak gerekiyormuş, yeğenim de onu almaya gitti
Çok geçmiş olsun. Erkenden farkedilmiş neyseki. Allah yardımcınız olsun. Ben de dua edeceğim sizin içinSelam herkese , ben perinatolojide muayene oldum bugün devlet hastanesinde. Hafif kanama şikayetiyle gittim. Önce karından baktı bebek iyi dedi , ama vajinal muayene de etmek istedi. Sonuç serklaj atılması gerekiyor , rahim ağzı uzunluğum kısaymış/ kısalmış … tabii benim hat koptu dinlerken.
Ay cok tesekkur ederimHayır, etkilenmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?