2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Kızlar günaydın herkese bugün 19+2yim karnım sanki yırtılcak gibi sertleşiyor çok yersinizde patlıcak gibi olursunuz ya öyle yürümeyi bile engelliyor bazen.sizlerdede oluyormu
Benim de öyle kuzucum hatta bazen fena ağrıyor kasıklarım, korkuyorum ama normal heralde geriliyor sonuçta içerde büyüyen minik insancıklar var

Allah kolaylıklar versin canım işiniz rast gitsin inşallah. Ne güzel em azından sorunun tespit edildi. Buna da şükür. Bizim grupta var mı bilmiyorum ama ağustos annelerinde var sanırım serklaji olan. Sağlık al kucağına inşallah

Allah kolaylıklar versin canım işiniz rast gitsin inşallah. Ne güzel em azından sorunun tespit edildi. Buna da şükür. Bizim grupta var mı bilmiyorum ama ağustos annelerinde var sanırım serklaji olan. Sağlık al kucağına inşallah

Kizlar merhaba gene sacma bir konuyla Geldim ben ama
Arabada boya varmis ben ilk bilmiyordum biraz o kokuya Maruz kaldim zaten hissettigimde camlari actim maske felan taktim eve gelene kadar
Ama suan icim icimi yiyor sizce bebekler etkilenirmi

Ben de hala hissetmiyorum tam olarak Anlamıyorum belki de.
Yürümek iyi

Çok geçmiş olsun insallah sıkıntısız kolayca anlatırsınız bu süreci dualarim sizinle

Merhaba, evet, memnun kaldım. Standart paketti. Sonucum tahminimden erken çıktı, tavsiye ediyorumm

Aa geçmiş olsun şimdiden.

Çok geçmiş olsun. Erkenden farkedilmiş neyseki. Allah yardımcınız olsun. Ben de dua edeceğim sizin için
Forumda bu konuda açılmış başlık da var. Sonraki süreçle alakalı kafanıza takılan bir şey olursa bir göz atın derim. Allah’ın izniyle sağlıkla kolaylıkla alırsınız bebeğinizi kucağınıza

Arkadaşlar 22haftalikken su bitmesinden bir kaybim olmuştu bugün yoğun akinti beraberinde pembe kanama görünce doktora gittik.bebek iyi suyu iyi ama alttan muayene olunca yoğun kanama görüldü doktor muhtemelen erken doğum olacak nişan gelmiş dedi.birsuru igne ilacla eve yolladi.pazartesiye kadar yataktan kalkmak yasak dedi.beklemekten başka çarem yok doğarsa yaşamaz zaten daha küçük.dualariniza ihtiyacim var arkadaşlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…