2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Ciddimisiniz ahhh insallah darisi başımıza

Teşekkür ederim inşallah 20 mm olmuş
Ben Prof dr Sefa Kelekçi’ye gidiyorum kendisi çok iyi bir perinatolog. Bence bir görünün derim. Serklaj illa gerekliyse de özelde yaptırmanızı tavsiye ederim tabi imkanınız varsa. Umarım herşey yolunda gider

Cok guzel cikmis ya
Genelde belli olmayinca kız derler.ama
16. Haftam da erkek dedi bi daha ki muayenede kesin derim dedi. Bugün de göremedi. Baş ölçümüne göre erkek dedi bunu ilk defa duydum. Ama göremiyorum cinsiyeti dedi. Hayirkisi artık. Ben sadece kendimi biliyorum ağırlasicam bi an önce herşeyi alıp kenara koymak istiyorum o yüzden öğrensem diyorum. Ama neyse iyi olsun da artık ni şekilde halledilir

pecan hatibulut kızlar bugün aldığınız haberlere çok üzgünüm Rabbim bebeklerinizi sizlere bağışlasın inşallah çok geçmiş olsun acil şifalar diliyorum inşallah sağlığınıza kavusursunuz tez zaman da dualarım sizinle

Allah size bağışlasın bebeğinizi size de şifa versin. İnşallah korktuğunuz gibi olmaz bol bol dua edelim inşallah

Dün gün boyu süren bir alt karın ağrısı ile acile gittim. İdrarda hafif enfeksiyon görüldü ve ultrason kontrolünde 2 hafta önce 5.5 cm ölçülen miyom 8 cm ve dejenere hale gelmiş o da sancı yaparmış, şimdi istirahat halindeyim ve dayanamayacagim noktada parol alıyorum. Pandemi süresince eve kapanmıştık, üç haftalığına çok sevdiğimiz bir yere geldik ve tatilin ortasinda ağrılar içinde kaldım. Süreçte beni neler bekliyor bilmiyorum ama inşallah bebeğime sağlıkla kavusabilirim

Yaa çok geçmiş olsun süreç gerçekten zor ve stresli inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız

Kızlar akıntılarınız ne renkte benimki hafif sarı yeşilimsi gibi int baktım amniyon sıvısıda bu renkte oluyormuş korktum açıkcası bembeyaz bir akıntım yok malesef

pecan hatibulut dualarım sizinle inşallah bebeklerinizi zamanında sağlıkla kucağınıza alırsınız

Ben de bugün artan su gibi akıntım için acile gittim. Orda bi test yaptılar akıntıya ve amniyon sıvısı olmadığını söyledi doktor. Vajinal muayene yaptı çok fazla beyaz akıntım olduğunu söyledi fitil yazdı inşallah geçer beni bıktırdı bu akıntı işi.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…