2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Yaa çok üzüldüm inşallah olmaz oyle bisey canım Allah yar ve yardımcınız olsun. Üzülme sakin

Canım çok üzgünüm..
Ama böyle durumlarda ben bir doktora daha gitme taraftarıyım, bir doktora daha gözükme imkanın var mı?

Ahhh canımm sakın hiç kalkma hatta annen falan gelse yanına bol bol dua edicem inşallah bebeğine bişey olmaz sıkı sıkı sana tutunur

Umarım öyle kötü bir şey olmaz bende dua edicem sizin için Allah yardımcınız olsun

İnşallah bu süreci bebeğinizle sağlıkla atlatırsınız dualarım sizinle birkaç doktora daha danışsanız mı acaba belki başka önerileri olur. Çook geçmiş olsun güzel haberlerinizi duymak dileğiyle

Allah yardımcın olsun bol şifa diliyorum inşallah hiç birşey olmaz

Ben de bugün beklemediğim bir durumla karşılaştım. Üzülme diyemem, çok endişelisindir, eminim. Dinlen bol bol.
Moralimizi yüksek tutalım elimizden geldiğince. Senin için de dua edeceğim.
Herkes alsın kucağına sağlıkla diye.
İlaçların şifa olsun

Rabbim yardımcınız olsun bebeğini sana bağışlasın inşallah.
Allahım tüm gebelerimizi ve bebeklerini korusun

Canım çok üzgünüm..
Ama böyle durumlarda ben bir doktora daha gitme taraftarıyım, bir doktora daha gözükme imkanın var mı?
Bacım özele gidiyorum doktorumda başından beri takipçim hatta bana o korkma yanindayim dedi yani bilemiyorum baska nereye gidebilirim

Allah sanada banada tum gebelere de saglik sihhat versin saglicakla kucaklarimiza alalim

Allah yardımcınız olsun inşallah atlatırsınız umarım çok geçmiş olsun dualarım sizinle

Çok geçmiş olsun inşallah bebeğinizi sağlıkla sıhhatle kucağınıza almak nasip olur Rahim ağzı uzunluğunuz kaç mm biliyor musunuz??

Kizlar doktorunuz sizden kan tahlili felan istiyormu her gittiğimde Bir tahlil yaptırıyorum
Simdi de bunları istedi
Anti hcv
Anti rubella igg
Anti hiv
Serbest t 4
Daha bir sürü var şimdi onların sonuçlarını bekliyroum insallah guxel cikar

İnşallah vaktinde sağlıcakla kucağınıza alırsınız yavrunuzu Eğer doktorunuz perinatolog değilse mutlaka bir perinatoloğa gitmenizi tavsiye ediyorum ben de

Allah yardımcın olsun canim insallah bir 4 hafta daha bekler hiç kalkma yat bir arkadasimda öyle dediler 4-5 hafta kadar durdu yinede sonra doğdu
Rabbimden umut kesilmez ramazan ayı hürmetine bebeğine saglikli uzun ömür versin

Hiç istemedi canm daha keseyi gördüğümüzde yaptırdım bn bu yazdıgın testleri o kadar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…