• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Stresin etkisi çok büyükmüş ben bunu serklaj öncesi deneyimledim. Normalde en fazla iki üç saatte bir bebegimi hissedebiliyorum ama o gün ameliyata kadar hiç bişey hissedemedim, üstelik sürekli dinlenme halindeydim. Sizi hissediyorlar, gece yatmadan ılık bır duş alıp, bir parça tatlı yiyip su için olumlu seyler hayal edip uykuya geçmek için rahatlayın, ben en çok bu şekilde hissediyordum ufak haftalarda
Stres icin her yolu denedim ama basaramadim maalesef
Ve bunun etrafimdan geldigini anladim yapmadigim sey kalmadi gecmiyor korkularim oyle baskinki kafamda yuzlerce senaryo donuyor doktora gitmemek icin zorluyorum kendimi ama gitsem bitecek bir gorsem sadece cok yoruluyorum bu durumdan da
Sadece haftaya psikolok randevusu buldum onunla duzelirse duzelecek yoksa cidden napcagimi bilemiyorum
Dediklerinizi yapcam insallah cok tesekkur ederim guzel bir gun olur umarim 🥲♥️

Stres icin her yolu denedim ama basaramadim maalesef
Ve bunun etrafimdan geldigini anladim yapmadigim sey kalmadi gecmiyor korkularim oyle baskinki kafamda yuzlerce senaryo donuyor doktora gitmemek icin zorluyorum kendimi ama gitsem bitecek bir gorsem sadece cok yoruluyorum bu durumdan da
Sadece haftaya psikolok randevusu buldum onunla duzelirse duzelecek yoksa cidden napcagimi bilemiyorum
Dediklerinizi yapcam insallah cok tesekkur ederim guzel bir gun olur umarim 🥲♥️
Emin olun hepimiz endişe duyuyoruz, bilinmez bir süreç aslında hep aynı çizgide gitmiyor malesef, endişenin dozu zarar verecek düzeydeyse buna da içtiğimiz su kadar önem vermeliyiz, güzel bir karar vermişsiniz, herkes farklı çabalar, fedakarlıklar gösteriyor inanın annelik rahme düştükleri an başlıyormuş. Ben inanıyorum biz iyi oldukça onlar daha da keyifleniyor☺️ Güzel bir gün olmasını kalpten dileyin, olumsuz herşeye kapatın kalbinizi

Bebeğin ayakları aşağıda olursa hareketler daha az hissedilirmiş canım mesela.

Yani tamamen o anki durulmakta ilgili olabilir. Bak T temmuzekim de bir kez hissettim dünden beri demiş ben de dün kendimi o kadar dinlememe rağmen hiç hissetmedim mesela, tatlı da yedim oysaki.

Ben de bazen endişeleniyorum ama elden ne gelir olacak olan olur zaten, bir arkadaşımız da demiş stres en büyük düşman diye galiba gerçekten öyle.

Bir de geçen gün happy momsda denk geldi amniyon sıvısı gün içinde hareketli olduğumuz İçin hareketli olduğu İçin bebek hareketlerini çok hissetmezmişiz, bebek içerde dönermiş. Ama amniyon sıvısı hareketsizlikle beraber gece durağanlaştığı için daha rahat hissedebilirmişiz.
Hoş ben onu da hissetmedim ama😂

Bu hissi yaşayan tek sen değilsin hepimiz endişe ediyoruz ama zamanın geçmesini bekliyoruz işte, bir kaç hafta sonra daha net anlayacağız inşallah🙏
Çok haklısın canım evham yapmamak lazım hamilelik zaten hep bir endişe. Bende arefeden beri hissetmiyorum işte gece çok hissederdim onu bile hissetmiyorum ama bekliyorum hissederim belki diye ☺️ Birde vajinama sızı girip çıkıyor üşüttüm mü diyorum havalar birden soğudu

Kızlar birkaç defadır akşam yemeklerinden sonra şeker ölçüyorum yüksek çıkıyor 180-195falan eskiden böyle sorunum yoktu sanırım bende gebelik şekeri var 🤦🏼‍♀️ Doktoruma soracağım ama siz neler yapıyorsunuz bende yemeklerden sonra aşırı halsizlik geliyor üstüme.
Merhaba ben de kendim ölçüyorum arada geçen gün hamburger ve patates kızartması yemiştim ve 2. Saat 170 olduğunu gördüm biraz panik oldum yürüyüş yapınca düştü, diyet önerdi doktorum ona başlayacağım ve yemeklerden sonra 15-20 dk yürümemi söyledi sanırım yüksek çıkarsa insülin kullanmamız gerekecek, bir de doktorum 1. Saat 140 üstüyse mutlaka yaz bana dedi siz de ona dikkat edersiniz, şeker biraz beni korkutuyo :( şeker ölçüm cihazınızın markası neydi

Merhaba ben de kendim ölçüyorum arada geçen gün hamburger ve patates kızartması yemiştim ve 2. Saat 170 olduğunu gördüm biraz panik oldum yürüyüş yapınca düştü, diyet önerdi doktorum ona başlayacağım ve yemeklerden sonra 15-20 dk yürümemi söyledi sanırım yüksek çıkarsa insülin kullanmamız gerekecek, bir de doktorum 1. Saat 140 üstüyse mutlaka yaz bana dedi siz de ona dikkat edersiniz, şeker biraz beni korkutuyo :KK43: şeker ölçüm cihazınızın markası neydi
Ben hafifte yesem oluyor biraz takipledimde şimdi tatlıyı kestim biraz düştü yine düşmüş hali 1. Saat 150. Açlıkta 100 geldi. Cihazım yok babamda var onunla ölçtük optima markası sanırım. Ayın 9unda randevum var konuşacağım bakalım bende üzüldüm açıkcası. Siz normaldede şeker hastası mısınız peki

Ben de contour plusla ölçüyorum şeker hastası değilim ama evde vardı arada takip ediyorum, bence kontrolünüze kadar şeker hamur işi patates pirinç uzak durun ekmeği tam buğday kullanın yürüyüş yapın yüksek olmasın diye, sizin gebelik öncesi şekeriniz var mıydı

Çok haklısın canım evham yapmamak lazım hamilelik zaten hep bir endişe. Bende arefeden beri hissetmiyorum işte gece çok hissederdim onu bile hissetmiyorum ama bekliyorum hissederim belki diye ☺️ Birde vajinama sızı girip çıkıyor üşüttüm mü diyorum havalar birden soğudu
Belki de bizim hareketli olduğumuz zamanlarda hareket ediyorlar ama hareketler şuan çok güçsüz olduğu için farketmiyoruz.

Biz aklımıza kötü şeyler getirmeyelim, kendimize zindan etmeyelim süreci diye motive etmeye çalışıyorum ben de kendimi🙏
Randevuna son 6❤️

Emin olun hepimiz endişe duyuyoruz, bilinmez bir süreç aslında hep aynı çizgide gitmiyor malesef, endişenin dozu zarar verecek düzeydeyse buna da içtiğimiz su kadar önem vermeliyiz, güzel bir karar vermişsiniz, herkes farklı çabalar, fedakarlıklar gösteriyor inanın annelik rahme düştükleri an başlıyormuş. Ben inanıyorum biz iyi oldukça onlar daha da keyifleniyor☺️ Güzel bir gün olmasını kalpten dileyin, olumsuz herşeye kapatın kalbinizi
Ne kadar tatli bir anlatim tarziniz var sizi dinlerken sakinliyorum sanki
Evet doktor da yazmis ona da oldugu gibi yazdim hissedip hissetmedigimden emin degilim cunki ben stres yapiyorum o yuzden sizi rahatsiz etmeyip randevu tarihimi beklerim dedim
Bebekler icin kendime ceki duzen vermeliyim cok tesekkur ederim ♥️

Ne kadar tatli bir anlatim tarziniz var sizi dinlerken sakinliyorum sanki
Evet doktor da yazmis ona da oldugu gibi yazdim hissedip hissetmedigimden emin degilim cunki ben stres yapiyorum o yuzden sizi rahatsiz etmeyip randevu tarihimi beklerim dedim
Bebekler icin kendime ceki duzen vermeliyim cok tesekkur ederim ♥️
Ya teşekkür ederim, aslında hepimizin burda olma amacı ortak duyguları yaşayan kişilerle bilgi alışverişi yapıp, yalniz olmadığımızı hissetme ihtiyacı duymak. Bazen bildiğimiz şeyleri başkalarından duyunca daha etkili oluyor ve uygulamaya daha hevesli oluyoruz. Bunun sebebi de beynin onay ihtiyacı, o da olunca ikna olup rahatlayabiliyoruz. O yüzden önce içini dinle, rahatlayamadigin her noktada paylaşmaya devam et.🌸

Kizlar hepinize hayırlı bayramlar malesef bayrama 20 lik.diş ağrısıyla.girdim damağım sisti çene hareket etmiyor hicbirsey yiyemiyorum az önce acile gittim dişin iltihap yaptigini soyledi antibiyotik verdi
Simdi doktoru aradim kullanmam uygunmus çok kötüyüm konuşmada bile zorluk yaşıyorum lütfen dua edin

Kizlar hepinize hayırlı bayramlar malesef bayrama 20 lik.diş ağrısıyla.girdim damağım sisti çene hareket etmiyor hicbirsey yiyemiyorum az önce acile gittim dişin iltihap yaptigini soyledi antibiyotik verdi
Simdi doktoru aradim kullanmam uygunmus çok kötüyüm konuşmada bile zorluk yaşıyorum lütfen dua edin
Çok geçmiş olsun dişler direk hassaslaşıyor hamilelikte zaten. Benimde bu hafta diş etlerimde fırçalarken kanamalar başladı

Çok geçmiş olsun tuzlu su gargara yapabilirsiniz ozellikle yemeklerden sonra, antiseptik özelliği vardır, iyi gelecektir. Suyu da bol icmeyi unutmayın bazı antibiyotikler vajinal mantara sebep olabiliyor.

Bütün ziyaretlerde hiçbir şey yemedim çikolata yemek için, yedim ve sonrasında hareketleri az da olsa hissedebildim 🥲❤️
Zamanla daha da artacak inşallah bu hissiyat.
Evet canım hareketler güçleniyor bu haftaya kadar sadece ben hissediyordum mesela dün eşim elini karnıma koydu oda hissedebildi ilk defa 😍🥰

Evet canım hareketler güçleniyor bu haftaya kadar sadece ben hissediyordum mesela dün eşim elini karnıma koydu oda hissedebildi ilk defa 😍🥰
Ya canım gerçekten mi?

Bir de senin ilk gebeliğin değil ya o yüzden şimdiden dışardan görünmeye başlamıştır, darısı başımıza 🤲
Kontrol ne zaman bu arada?

Ya canım gerçekten mi?

Bir de senin ilk gebeliğin değil ya o yüzden şimdiden dışardan görünmeye başlamıştır, darısı başımıza 🤲
Kontrol ne zaman bu arada?
İlk gebelik olmamasına rağmen gene geç kaldı bence erkek çocukları geç hissediliuormus 🙂 9 Mayıs'ta detaylı randevum var canim ctesi de kendi doktoruma gideceğim 😍

Bir yerde okumustum bebek gun icinde biz hareket halindeyken sallandigi icin genelde uyurmuş, biz sabit durdugumuzda yada yattıgimızda uyanir hareket edermiş diye 😀

Back
X