Bebeğin ayakları aşağıda olursa hareketler daha az hissedilirmiş canım mesela.
Yani tamamen o anki durulmakta ilgili olabilir. Bak
T
temmuzekim
de bir kez hissettim dünden beri demiş ben de dün kendimi o kadar dinlememe rağmen hiç hissetmedim mesela, tatlı da yedim oysaki.
Ben de bazen endişeleniyorum ama elden ne gelir olacak olan olur zaten, bir arkadaşımız da demiş stres en büyük düşman diye galiba gerçekten öyle.
Bir de geçen gün happy momsda denk geldi amniyon sıvısı gün içinde hareketli olduğumuz İçin hareketli olduğu İçin bebek hareketlerini çok hissetmezmişiz, bebek içerde dönermiş. Ama amniyon sıvısı hareketsizlikle beraber gece durağanlaştığı için daha rahat hissedebilirmişiz.
Hoş ben onu da hissetmedim ama
Bu hissi yaşayan tek sen değilsin hepimiz endişe ediyoruz ama zamanın geçmesini bekliyoruz işte, bir kaç hafta sonra daha net anlayacağız inşallah
Canım aktif araba kullanan ve çok kısa bir zaman önce kardeşini ehliyet sınavına çalıştırmış biri olarak 30 km hızla giderkenki ani fren yapma olayı öyle aklımıza ilk gelen gibi seni inanılmaz sarsacak bir olay değil, ani frenden kasıt başın bi ör gider gelir çok çok.
Bunun da bebeğe bir zararı olacağını düşünmüyorum.
Ama sen evham yapmışsın İçin rahat etmeyecek o yüzden hocanla bir kez daha konuş bakalım ya da Kağan Kocatepe’nin hamilelikte araç kullanmakla ilgili videolarını izle