Sizin esiniz iyi teselli ediyor benimki kahkahayla güluyor sAhahaha inşaallah fazla bişiler almamışsınızdır
Ben de ilk zamanlar burger King patatesi aşermiştim. Eşimin iş yerine uzak diye eşim dondurulmuş patatesle evde yapmayı denemişti aynısı değil diye ağlayıp vicdan azabı çektirdim garibime
Evet yaa hamile duygusallığı varmış gerçekten. Bazen durduk yere çok basit şeylere ağlayasım geliyor. Eşim çoğu zaman şok olup teselli etmeye çalışıyor 5 dk sonra hiç bişi olmamış gibi sohbet ediyoruz
24.ve 28.hafta arasi dedi bana doktorumŞeker yüklemesi kaçıncı haftaya kadar yapılıyor, bilgisi olan var mı? Doktorum 25. Haftada genel olarak şeker testleri istedi, sanırım buna göre şeker yüklemesi ile ilgili karar verecek diye yorumladım da, maximum haftayı da kaçırmadan randevu alayım şimdiden gerekirse iptal ederim diye düşündüm.
Ben çok damardan giriyorum yani zorlasam o da oturup ağlar benimleSizin esiniz iyi teselli ediyor benimki kahkahayla güluyor s
Ben 26.haftada olucamŞeker yüklemesi kaçıncı haftaya kadar yapılıyor, bilgisi olan var mı? Doktorum 25. Haftada genel olarak şeker testleri istedi, sanırım buna göre şeker yüklemesi ile ilgili karar verecek diye yorumladım da, maximum haftayı da kaçırmadan randevu alayım şimdiden gerekirse iptal ederim diye düşündüm.
Benim doktorum da 26.haftaya randevu verdi. 27de de gelsen olur ama 26da bebeği de göreyim dedi hatta. Ben 28e kadar yapılıyor diye hatırlıyorum ama tam da emin değilim, yanıltmak istememŞeker yüklemesi kaçıncı haftaya kadar yapılıyor, bilgisi olan var mı? Doktorum 25. Haftada genel olarak şeker testleri istedi, sanırım buna göre şeker yüklemesi ile ilgili karar verecek diye yorumladım da, maximum haftayı da kaçırmadan randevu alayım şimdiden gerekirse iptal ederim diye düşündüm.
Günaydın kuzum.Günaydın güzel annislerimm mutlu pazarlar olsun hava çok güzel ve ben bugün gene bunalım uyandım sabaha kendimi çok yalnız hissediyorum bu aralar
Bu ara ara oluyor bende sebepsiz yere durup durup ağlamak geliyor evden cikasim da yok evden bunaliyorum da değişik bir ruh hali canimGünaydın kuzum.
Neden yalnız hissediyorsun? Anlat bakalım.
Çok normal canım hepimiz çok değiştik bu süreçte.Bu ara ara oluyor bende sebepsiz yere durup durup ağlamak geliyor evden cikasim da yok evden bunaliyorum da değişik bir ruh hali canim
Günaydın, bence hepimiz dönem dönem bu tarz duygudurumları yaşıyoruz. Hergün aynı olamıyoruz istesek de, ama kendini asla yalnız hissetme herşeyden önce aynı bedende seninle yolculukta olan bir miniş var annesiGünaydın güzel annislerimm mutlu pazarlar olsun hava çok güzel ve ben bugün gene bunalım uyandım sabaha kendimi çok yalnız hissediyorum bu aralar
Yenidoğan İhtiyaç Listesi - Bebek Alışverişi canim burdan bakabilirsin fazlası olabilir sen içinden seç beğen alKızlar elinde ihtiyaç listesi olan var mı?
Detaylıya kadar bir şey almadığım İçin yavaştan başlamak istiyorum az az. Hiçbir şeyim yok şuan elimde 2 zıbın ve arkadaşlarımın aldığı ufak tefek hediyeler dışında
Canım ben internette bikaç yerde yayınlanan listelere baktım ve kendime göre lazım gördüklerimden bir liste oluşturdum. Aldıkça da üzerini çiziyorum. Bazıları çok alıyor, bazıları daha az. Kendine göre bebek sayfalarından bakıp listeni oluşturabilirsinKızlar elinde ihtiyaç listesi olan var mı?
Detaylıya kadar bir şey almadığım İçin yavaştan başlamak istiyorum az az. Hiçbir şeyim yok şuan elimde 2 zıbın ve arkadaşlarımın aldığı ufak tefek hediyeler dışında
Kuzummm zaten akşama ancak çıkabilirim temizlik çamaşır çoluk çocuk derken bı bakmışım akşam oluyor eşimde sağolsun bu aralar çalışmaktan hiç yardımcı olamıyor ondan bunaldım belki de ama akşama çıkacağım buna gerçekten ihtiyacım varÇok normal canım hepimiz çok değiştik bu süreçte.
Bazen insan öyle hissediyor, etrafı kalabalık olsa da kendini yalnız hissedebiliyor. Ben anlıyorum seni.
Dışarı çıkana kadar da insanın dışarı çıkası gelmiyor ama çıkında oh be diyorsun. Biraz kendini zorlasan şöyle akşam üstü bi hava almaya çıksan iyi gelir belki. Buralar da çok sıcak ben de şimdi çıkmayı hiç düşünmüyorum ama akşama belki :)
Tabii ki öyle hatta ondan önce üç buçuk yaşında bir oğlum var asla yalnız değilim sonra dediğin gibi kıpır kıpır eden bir miniğim var ama ruh hali işte dönem dönem oluyor böyleGünaydın, bence hepimiz dönem dönem bu tarz duygudurumları yaşıyoruz. Hergün aynı olamıyoruz istesek de, ama kendini asla yalnız hissetme herşeyden önce aynı bedende seninle yolculukta olan bir miniş var annesi
Oyyy maşallah, Allah bağışlasın ikisini de ne kadar güzelTabii ki öyle hatta ondan önce üç buçuk yaşında bir oğlum var asla yalnız değilim sonra dediğin gibi kıpır kıpır eden bir miniğim var ama ruh hali işte dönem dönem oluyor böyle
Yaaa oylee mi Allah kavuştursun canım eminim ki şu dönem de daha zor gelmiştir ama iyi ki miniğin varOyyy maşallah, Allah bağışlasın ikisini de ne kadar güzelminikler herşeyi hissediyor benim de dün eşim askere gitti 1 ay olmayacak, oğlum da hissetmiş gibi dün gece 2ye kadar sağa sola kıpırdadı, tekmeledi durdu sanki annecim ben yanındayım, babam olmasa da ben buradayım der gibiydi. Öyle iyi geldi ki çok sevindim
Yenidoğan İhtiyaç Listesi - Bebek Alışverişi canim burdan bakabilirsin fazlası olabilir sen içinden seç beğen al
Canım ben internette bikaç yerde yayınlanan listelere baktım ve kendime göre lazım gördüklerimden bir liste oluşturdum. Aldıkça da üzerini çiziyorum. Bazıları çok alıyor, bazıları daha az. Kendine göre bebek sayfalarından bakıp listeni oluşturabilirsin
Kızlar teşekkür ederim, şu civildeki listeyi eşime excele attırıp ordan çıktı alıp çizeyim diye düşündüm, bir kaç listeye daha bakıp.Oyyy maşallah, Allah bağışlasın ikisini de ne kadar güzelminikler herşeyi hissediyor benim de dün eşim askere gitti 1 ay olmayacak, oğlum da hissetmiş gibi dün gece 2ye kadar sağa sola kıpırdadı, tekmeledi durdu sanki annecim ben yanındayım, babam olmasa da ben buradayım der gibiydi. Öyle iyi geldi ki çok sevindim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?