2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Sizin esiniz iyi teselli ediyor benimki kahkahayla güluyor s

24.ve 28.hafta arasi dedi bana doktorum

Ben 26.haftada olucam

Benim doktorum da 26.haftaya randevu verdi. 27de de gelsen olur ama 26da bebeği de göreyim dedi hatta. Ben 28e kadar yapılıyor diye hatırlıyorum ama tam da emin değilim, yanıltmak istemem

Bu ara ara oluyor bende sebepsiz yere durup durup ağlamak geliyor evden cikasim da yok evden bunaliyorum da değişik bir ruh hali canim
Çok normal canım hepimiz çok değiştik bu süreçte.
Bazen insan öyle hissediyor, etrafı kalabalık olsa da kendini yalnız hissedebiliyor. Ben anlıyorum seni.
Dışarı çıkana kadar da insanın dışarı çıkası gelmiyor ama çıkında oh be diyorsun. Biraz kendini zorlasan şöyle akşam üstü bi hava almaya çıksan iyi gelir belki. Buralar da çok sıcak ben de şimdi çıkmayı hiç düşünmüyorum ama akşama belki :)

Kızlar elinde ihtiyaç listesi olan var mı?
Detaylıya kadar bir şey almadığım İçin yavaştan başlamak istiyorum az az. Hiçbir şeyim yok şuan elimde 2 zıbın ve arkadaşlarımın aldığı ufak tefek hediyeler dışında

Günaydın güzel annislerimm mutlu pazarlar olsun hava çok güzel ve ben bugün gene bunalım uyandım sabaha kendimi çok yalnız hissediyorum bu aralar
Günaydın, bence hepimiz dönem dönem bu tarz duygudurumları yaşıyoruz. Hergün aynı olamıyoruz istesek de, ama kendini asla yalnız hissetme herşeyden önce aynı bedende seninle yolculukta olan bir miniş var annesi

Canım ben internette bikaç yerde yayınlanan listelere baktım ve kendime göre lazım gördüklerimden bir liste oluşturdum. Aldıkça da üzerini çiziyorum. Bazıları çok alıyor, bazıları daha az. Kendine göre bebek sayfalarından bakıp listeni oluşturabilirsin

Kuzummm zaten akşama ancak çıkabilirim temizlik çamaşır çoluk çocuk derken bı bakmışım akşam oluyor eşimde sağolsun bu aralar çalışmaktan hiç yardımcı olamıyor ondan bunaldım belki de ama akşama çıkacağım buna gerçekten ihtiyacım var

Tabii ki öyle hatta ondan önce üç buçuk yaşında bir oğlum var asla yalnız değilim sonra dediğin gibi kıpır kıpır eden bir miniğim var ama ruh hali işte dönem dönem oluyor böyle

Tabii ki öyle hatta ondan önce üç buçuk yaşında bir oğlum var asla yalnız değilim sonra dediğin gibi kıpır kıpır eden bir miniğim var ama ruh hali işte dönem dönem oluyor böyle
Oyyy maşallah, Allah bağışlasın ikisini de ne kadar güzel minikler herşeyi hissediyor benim de dün eşim askere gitti 1 ay olmayacak, oğlum da hissetmiş gibi dün gece 2ye kadar sağa sola kıpırdadı, tekmeledi durdu sanki annecim ben yanındayım, babam olmasa da ben buradayım der gibiydi. Öyle iyi geldi ki çok sevindim

Yaaa oylee mi Allah kavuştursun canım eminim ki şu dönem de daha zor gelmiştir ama iyi ki miniğin var tez zamanda sağlıklı güzel günlerde kavuşmaya inşallah

Yenidoğan İhtiyaç Listesi - Bebek Alışverişi canim burdan bakabilirsin fazlası olabilir sen içinden seç beğen al

Kızlar teşekkür ederim, şu civildeki listeyi eşime excele attırıp ordan çıktı alıp çizeyim diye düşündüm, bir kaç listeye daha bakıp.

dream_catcherr canım Allah kavuştursun, 1 ay tez vakitte geçsin gitsin inşallah. Kontrol sürelerini beklemek de bizim için Şafak saymak gibi bir şey senin Şafak 2 oldu Allah Sağlıkla kavuştursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…