2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Evet ama bebiş bazı hareketler yapınca ondada azcık yanma oluyor ama bi ara uzun süre sanma oldu smdi geçtii..senin yanman nasıl kuzum
Benimde hep sol taraftan oluyor
Ayni dedigin gibi boyle sadece yanma ve bazen sertlik hissediyorum
Hareketlerinden mi anlamadim Birde ayakta cok kalinca oluyor sanirim

Benimde hep sol taraftan oluyor
Ayni dedigin gibi boyle sadece yanma ve bazen sertlik hissediyorum
Hareketlerinden mi anlamadim Birde ayakta cok kalinca oluyor sanirim
Hareketi tekme gibi o an atınca oluyor elektrik carpması gibi canm dısardanda görüyorum ama sanırm karın büyürkende yanma oluyor oda olabilir

Benimde elimde hiç birsey yok esimde 7.ay girmeden birsey almayalim diyor öyle yapicagiz

Hareketi tekme gibi o an atınca oluyor elektrik carpması gibi canm dısardanda görüyorum ama sanırm karın büyürkende yanma oluyor oda olabilir
Ay cok tesekkur ederim
Dogru karin buyuyor belkide
Hayir heryerde mide yanmasi var ama karin icin hic birsey gecmiyor

Baya bi yanıyordu bnm ama suan hiç olmuyor.bebişlerin nasıl hissediyosundr artık
Sendemi 22 haftaliksin Peki
Benim ilk kez oldu iki gundur
Evet cok sukur hissediyorum insallah iyilerfir iki gune detayli ultrason var heycanla bekliyorum
Ikizlerde hissedince nasil oldugunu anlamadim daha tekmelerin ayni andami atiyor yoksa tek tek mi

24 e giriyorum yarın ben bnce ayrıdır tekmeleri bebişlernde huyu farklıdır

Yaa o da değişik aynı anda Bikaç yerden tepik yumruk

Karnım bir anda büyüdü son haftalarda artık hamile olduğum anlaşılıyo ama insanlar yine de bi tedirgin soramıyolar ama bakışlar odaklanıyo bebek mi göbek mi yazı atlatınca da bitti gitti zaten hamişlik yarısını geçtik gitti bakalım

Aramızda pek fark yok 4 gün var ama dogum tarihine göre
Olsun dort gunde bile neler degisiyor saglicakla kucagimiza alalim
Yaa o da değişik aynı anda Bikaç yerden tepik yumruk
Bir taraf durunca bir taraf basliyor bazen Ama her zmaan degil
Ay bana da sormaya basladilar farkettiler insallah guzelce biter sag salim

Kızlar günaydın herkese, ben gittim dümdüz tetanoz aşımı oldum geldim.

Ağrı sızı bir şey olmadı bakalım şimdilik.
Benim hiç tetanoz aşım yok, hemşire eğer hiç aşınız yoksa 1 ay sonra 2. Doz İçin gelin dedi doktoruma soracağım bir sonraki kontrolde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…