- 24 Ocak 2021
- 5.671
- En iyi cevaplar
- 1
- 4.888
- 123
- 31
Allah kavuştursun canım sende ben gibi yalnızları oynayacaksın sanırımOyyy maşallah, Allah bağışlasın ikisini de ne kadar güzelminikler herşeyi hissediyor benim de dün eşim askere gitti 1 ay olmayacak, oğlum da hissetmiş gibi dün gece 2ye kadar sağa sola kıpırdadı, tekmeledi durdu sanki annecim ben yanındayım, babam olmasa da ben buradayım der gibiydi. Öyle iyi geldi ki çok sevindim
Yaaa yerim seni sakin öyle düşünme inan ki Allah kolaylığını veriyor tabiki zor dönemleri oluyor ama bı bakmışsın ki büyümüşbende sanki bebeğe yetemicek ona bakamıcak gibi hissediyorum bi yandan eylül olsada doğsa diyorum bi yandanda korkuyorum
Bu durum bende de oluyor bazen. Ya iyi bakamazsam, sürekli ağlarsa, uyumazsa gibi düşüncelerbende sanki bebeğe yetemicek ona bakamıcak gibi hissediyorum bi yandan eylül olsada doğsa diyorum bi yandanda korkuyorum
inşallahYaaa yerim seni sakin öyle düşünme inan ki Allah kolaylığını veriyor tabiki zor dönemleri oluyor ama bı bakmışsın ki büyümüş
senin daha zormuş bende inşallah ailen taşınır senin için çok iyi olur bak anne baba olmak ne zor ne emekli bişi sen yavrunu düşünüyosun onlar hem seni hem senin yavrunu Allah başımızdan eksik etmesin. sen böyle yazınca ben daha iyi hissettim kendimi eşim her akşam evde kayınvalidem çok yakın hatta seneye yeni evimize geçcez orda altlı üstlü oturcaz dibimde olcak sağolsun melek gibidirbi dediğimiz iki etmezBu durum bende de oluyor bazen. Ya iyi bakamazsam, sürekli ağlarsa, uyumazsa gibi düşünceleryardımcı olacak kimsemde yok eşim gemiye git gel yapıyor, kayınvalidem sürekli gelemiyor, bütün işler benden geçiyor birde bebekle her şeye yetişmem imkansız. Haftalık içime sinen birini bulup anlaşacağım sanırım birde kendi ailem izmir’e taşınacak gibi bana yardımcı olmak için.
Beterin beteri vardır derler ya ben biraz öyle oldum galiba senin içinsenin daha zormuş bende inşallah ailen taşınır senin için çok iyi olur bak anne baba olmak ne zor ne emekli bişi sen yavrunu düşünüyosun onlar hem seni hem senin yavrunu Allah başımızdan eksik etmesin. sen böyle yazınca ben daha iyi hissettim kendimi eşim her akşam evde kayınvalidem çok yakın hatta seneye yeni evimize geçcez orda altlı üstlü oturcaz dibimde olcak sağolsun melek gibidirbi dediğimiz iki etmez
Yaaa oylee mi Allah kavuştursun canım eminim ki şu dönem de daha zor gelmiştir ama iyi ki miniğin vartez zamanda sağlıklı güzel günlerde kavuşmaya inşallah
Aminn çok teşekkür ederim amin inşallahdream_catcherr canım Allah kavuştursun, 1 ay tez vakitte geçsin gitsin inşallah. Kontrol sürelerini beklemek de bizim için Şafak saymak gibi bir şey senin Şafak 2 oldu Allah Sağlıkla kavuştursun
Allahtan ailem yakınımda annem bizde kalacak. Ablam da burada yoksa daha zor olurdu. Çok teşekkür ederim Aminn inşallahAllah kavuştursun canım sende ben gibi yalnızları oynayacaksın sanırımNeyse 1 ay çabuk geçer inşallah
Ilk bebek de bende böyleydim. Çok korkuyordum. Ya altını değiştirirken bacağını kirarsam ya üstünü giydirirken kolu çıkarda ayy neler neler. Sonra anladım ki annelik Allah vergisu6 öyle de güzel bakıyo yapiyo ki insan sanki tecrübeli gibi. Bi tek yikama işini tek yapamam ben hala daha öyle tek başına bebek yıkayamam. Onu da eşimle hallettik hallederiz. Inan yapıyorsun herşeyi. Aslan kesiliyosun onun için. Farklı bisey ya. Gümbür gümbür sese uyanmayan sen onun gık sesine uyaniyon falan. Sagl saglim kucaklarimiza alalım da. Gerisi çorap söküğü gibi geliyo bi şekilde. Yeni anne olacaklara en büyük tek tavsiyem eğer memeyi ağzına vermeyi basaramiyosaniz alın bebeği gidin bi hastaneye sağlık ocağına bana yardımcı ol diyin. Ben ılkinde çok pişman oldum. Şimdiki aklım olsa kapı kapı hastane dolaşır bi şekilde emzirmeme yardımcı olmalarını isterdimbende sanki bebeğe yetemicek ona bakamıcak gibi hissediyorum bi yandan eylül olsada doğsa diyorum bi yandanda korkuyorum
2 katlı olcak sadece kayonvalidemler ve biz görümcem evli yakın değil evi kaynım zaten zararsızBeterin beteri vardır derler ya ben biraz öyle oldum galiba senin içinamin inşallah hayırlısıyla taşınırlarda bende rahat ederim biraz. Benden önce eşim aile apt karşı olduğu için biz direk evlenirken uzağa taşındık dedesi ninesi,annesi,babası,dayısı,kardeşi uğraşılmaz aynı yerde ne kadar uzak o kadar iyi çat kapı sevmiyoruz biz sizin iyiymiş ama tek kayınvalideyse aranızda iyiymiş umarım rahat edersiniz.
İyi bari hayırlısı olsun belliki şanslısınız bu konuda2 katlı olcak sadece kayonvalidemler ve biz görümcem evli yakın değil evi kaynım zaten zararsızkayınpederimde çok iyidir ev yapma niyetleri vardı ben birazda bakalım nasıl olcak anlaşcazmı diye denemek amaçlı evimizi onlara yakın tuttum çok şükür iki sene olcak hiç sorun olmadı bi de çat kapı nadiren gelirler çağırmadan gelmezler o konudada iyiler
bende emzirebilmeyi çok istiyorum hastanede bunu öğrenmem lazımIlk bebek de bende böyleydim. Çok korkuyordum. Ya altını değiştirirken bacağını kirarsam ya üstünü giydirirken kolu çıkarda ayy neler neler. Sonra anladım ki annelik Allah vergisu6 öyle de güzel bakıyo yapiyo ki insan sanki tecrübeli gibi. Bi tek yikama işini tek yapamam ben hala daha öyle tek başına bebek yıkayamam. Onu da eşimle hallettik hallederiz. Inan yapıyorsun herşeyi. Aslan kesiliyosun onun için. Farklı bisey ya. Gümbür gümbür sese uyanmayan sen onun gık sesine uyaniyon falan. Sagl saglim kucaklarimiza alalım da. Gerisi çorap söküğü gibi geliyo bi şekilde. Yeni anne olacaklara en büyük tek tavsiyem eğer memeyi ağzına vermeyi basaramiyosaniz alın bebeği gidin bi hastaneye sağlık ocağına bana yardımcı ol diyin. Ben ılkinde çok pişman oldum. Şimdiki aklım olsa kapı kapı hastane dolaşır bi şekilde emzirmeme yardımcı olmalarını isterdim
evet çok şükür Allah bozmasınİyi bari hayırlısı olsun belliki şanslısınız bu konuda
Etrafında büyük bi park varsa çocuklarla bi piknik de yapabilirsin inan açık hava terapi gibi geliyor insana bu aralar ben de bi yoldaş bulup çıkmayı düşünüyorumKuzummm zaten akşama ancak çıkabilirim temizlik çamaşır çoluk çocuk derken bı bakmışım akşam oluyor eşimde sağolsun bu aralar çalışmaktan hiç yardımcı olamıyor ondan bunaldım belki de ama akşama çıkacağım buna gerçekten ihtiyacım var
Mavişim sen Ankara’da değil misin bebeğim havanın neresi güzelGünaydın güzel annislerimm mutlu pazarlar olsun hava çok güzel ve ben bugün gene bunalım uyandım sabaha kendimi çok yalnız hissediyorum bu aralar
Yok kuzum İstanbul dayımMavişim sen Ankara’da değil misin bebeğim havanın neresi güzel
Evet ama bebiş bazı hareketler yapınca ondada azcık yanma oluyorKizlar karin ici yanmasi hissettinizmi hic
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?