2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Yaaaa yerim ben onu maşallah bu nasıl bir minnosluk Allah'ım dogunca nasıl olacak kim bilir kerem beyimize maşallah

Herşeye zam gelince ona da geliyor doğal olarak bakarım canim teşekkürler
Evet çok sinir bozucu cumaya alabildim işte bakalım neler diyecek bu sefer.
Doktorun yoğunluğundan ala insan bebeği görünce soracaklarinu unutuyor ya

Bu mesaj bana çook iyi geldi resmen şuan

Kesinlikle öyle 9-12 ay takımlarını da şimdiden almayalım dimi yani:) devir teknoloji devri sipariş veriyorsun 2 güne elinde.
Tabii ki alma

Hatta şöyle yap. Markalar sezon sonunda indirime giriyor ya? Bir sonraki dönemleri, beğendiklerini öyle topla. Ay belli - yaş belli . Mesela seneye 1 yaşında olacaklar ya? Eylül - Ekim de indirime girenlerden, yaz için 06-12 ay gibi alabilirsin. Hep üstüne , yaşadığın yeri hesaba katarak ayrıca , 6-12 ay koyup alışveriş yaparsın.

Bu kış sezonunda indirime girince , çok beğendiğin bir şeyi, 12- 18 ay parçalara da bakarsın gibi gibi … Ben hep öyle yaptım, zamanında , çok güzel parçaları hiç kaçırmadım .

İkinci de erkek geldiğinden , hiç bir şey almadım mesela. belki yeni bir hastane çıkışı niyetine bir şey alırım.

Grip cok zor geçmiş olsun ilaçta kullanamayınca hele o burun tıkanıklıgı 1 hafta oldu geçeli 10 gün yatırdı beni yatak döşek
Benimde bir hafta dolmak üzere parol u bile sınırlı kullan dedi bir iki ıhlamur içtim ballı sütte kurtarıcım oldu boğazlarım iyi geldi

Kızlar ben 2020 haziran da doğum yaptım kızım 2 yaşında o yuzden deneyimlerim taze 0 3 ay kıyafetleri benim kızımın yepyeni duruyor giyemeden küçüldü belki bebeğim kiloluydu o yüzden ama. Bence alınacaksa daha sonra ihtiyaca göre alın yüklenmeyin ayrıca süt emzirme konusu benim bebeğim güzel emiyordu ama sütüm yoktu tam 4 5 litre su içtim hep emzirdim hala açsa ilk günler sarılık olmasın diye mama verdim. Yalnız mama dan önce hep memeyi verin sonra mama kesinlikle vazgeçmeyin.3. Ayda artıyor hatta taşıyordu bile 1 buçuk yaşına kadar sadece anne sütü ek gıda gittim 1 buçuk yasinda sütü kestim. Hem de o kadar kolay oldu ki çünkü kademeli azalttim. Düşünün birde meme ile uyuyan bir bebekti. Gaz konusu bana kalırsa ne yaparsanız yapın bebek kolikse çaresi yok gibi zamanla öğreniyor ama o zamana kadar uykusuz geceler sizi bekler. Doğum ilk olacaklar için de ben normal doğurdum gecelik daha rahattı. 6 saatte 0 açılma ve sanciyla suni verilerek doğdu.

Ekran görüntüsü aldım bu tavsiyeni dikkate alacağım canım, gerçekten minicik şeyler ateş pahası.
Biz istiyoruz ki her şeyi olsun insan heves ediyor ama kıyafetleri giydiremeden büyüyormuş bebekler

İşte böyle tecrübeli anneler bize ışık olacak
Tecrübelerinizi aktardığınız İçin teşekkür ederiz

Ay maşallah
Resmen yan profil poz vermiş. Doğunca nasıl olacak şimdiden besbelli gibi

Guzelkuss ya şimdi gördüm gözü mü açık onun

Maşallah gelişimi de çok güze artık son viraja az kaldı, kontroller de sıklaşacak daha çok göreceğiz miniklerimizi.

Kızlar LCW indirim kodu var kullanmak isteyen alabilir %20 indirim FKANYJGPV20

Guzelkuss ya şimdi gördüm gözü mü açık onun

Maşallah gelişimi de çok güze artık son viraja az kaldı, kontroller de sıklaşacak daha çok göreceğiz miniklerimizi.
Evet kuzum gözü açık, uyuyordu uyandırdı doktor belki döndürebiliriz yüzü için diye, ne yaptıysak olmadı inat ve keyifçi duruyor hiç istifini bile bozmadı o kadar ultrason darbesine rağmen uyandığı halde, gülüyordu bide üstüne sanki veletim Az kaldı canım bugün doktor nts deyince bi garip oldum zaten içime bi korku geldi nedense doğum korkusu olsa gerek

Benim ilk aldığım şey puset minderi ve örtüsü oldu. Evde temizliğe başladım ufak ufak yapıyorum yoruluyor insan.
Benim de vajinamda hep bir baskı var, kasıklarımda yok. Böyle vajina içine iğne batması gibi, doktor baktı bir şey yok dedi ama rahatsız ediyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…