Yaaaa yerim ben onu maşallah bu nasıl bir minnosluk Allah'ım dogunca nasıl olacak kim bilirMerhaba annişler bizim bugün kontrolümüz vardı Keremim büyümüş 28 hafta 2 günlük bugün, bikaç gün önde çıktı gelişimi 1 kilo 258 gram olmuş 39 cmBaş aşağı dönmüş bile bizimki ama doktorumuz sorun yok daha yer değiştirir rahim ağzı güzel dedi, önden yine göstermedi kendini yandan profil alabildik 32.haftadada nts istedi artık sancı kontrollerimizde başlıyor hayırlısıyla
Herşeye zam gelince ona da geliyor doğal olarak bakarım canim teşekkürlerBu arada takvime baktım da 70 gün kalmış diyor
Şaka maka azalttık günleri burda böyle.
Canım bizimki bu bak ekliyorum ama biz yaklaşık bir sene önce kadar 2000 TL’ye almıştık, bakınca şoke oldum
tabi öyle senin elle sildiğin kadar olmuyor ama tozu pisi alıyor ben memnunum. Biraz beklentiyle alakalı galiba, elektrik süpürgesini bile çok açmıyorum artık 2-3 haftaya bir o da keyfim gelirse.
Evet çok sinir bozucu cumaya alabildim işte bakalım neler diyecek bu sefer.Ya ciddi misin? Benim de randevumun iptal edilmişliği var ve de aynı gün insan sinir oluyor çok haklısın.
Doğum olayını ne zaman konuşmak gerekir sence, 30. Haftada gittiğimde artık yavaştan konuşayım plan program yapayım diyorum. Tabi bebek nasıl gelecekse öyle gelecek kendi seçecek ama hani bir engel var mı vs diye.
En son yeni doğan sünnetini konuşmuştuk hemen olmasını çok önermiyorum, en azından bir kaç ay geçsin demişti onu netleştiririz belki dedim.
Bir de kordon kanı saklama muhabbeti vardı ona da çok sıcak bakmadı sanki benim doktorum. Yani olasılık çok düşükmüş tamamen maddi durumunuz ile alakalı maddi imkanınız varsa yapın dedi.
benim doktorum o kadar yoğun oluyor ki kendimi hızlandırılmış muayeneden gibi hissediyorum gidince, iyi hoş güzel bakıyoru ediyor ama odasına geçince sorularımı peş peşe sorup çıkmam gerekiyor gibi hissediyorum.
Tabii ki almaBu mesaj bana çook iyi geldi resmen şuan
Kesinlikle öyle 9-12 ay takımlarını da şimdiden almayalım dimi yani:) devir teknoloji devri sipariş veriyorsun 2 güne elinde.
Çok teşekkür ederiz teyzesiiYaaaa yerim ben onu maşallah bu nasıl bir minnosluk Allah'ım dogunca nasıl olacak kim bilirkerem beyimize maşallah
Benimde bir hafta dolmak üzere parol u bile sınırlı kullan dedi bir iki ıhlamur içtim ballı sütte kurtarıcım oldu boğazlarım iyi geldiGrip cok zor geçmiş olsun ilaçta kullanamayınca hele o burun tıkanıklıgı1 hafta oldu geçeli 10 gün yatırdı beni yatak döşek
Bende de oluyor demir ilacı kullanmıyorum bence son aylara girdiğimizde oluyorBence bu ates basmasi demir ilacindanda oluyor
Kramplar var özellikle bacaklarda birde çabuk yorulmaKizlar agrilariniz varmi genel olarak
Bende öyleyim meğer se düne kadar ne kadar rahatmışızÖyle valla. İkinci trimestır balayı dönemiymiş sahiden. Gitgide daha kötü olacak olması daha çok korkutuyor insanı. Hamilelikte ağırlaşmak ne demekmiş anlıyorum şimdi
Ekran görüntüsü aldım bu tavsiyeni dikkate alacağım canım, gerçekten minicik şeyler ateş pahası.Tabii ki alma
Hatta şöyle yap. Markalar sezon sonunda indirime giriyor ya? Bir sonraki dönemleri, beğendiklerini öyle topla. Ay belli - yaş belli . Mesela seneye 1 yaşında olacaklar ya? Eylül - Ekim de indirime girenlerden, yaz için 06-12 ay gibi alabilirsin. Hep üstüne , yaşadığın yeri hesaba katarak ayrıca , 6-12 ay koyup alışveriş yaparsın.
Bu kış sezonunda indirime girince , çok beğendiğin bir şeyi, 12- 18 ay parçalara da bakarsın gibi gibi … Ben hep öyle yaptım, zamanında , çok güzel parçaları hiç kaçırmadım .
İkinci de erkek geldiğinden , hiç bir şey almadım mesela.belki yeni bir hastane çıkışı niyetine bir şey alırım.
Tecrübelerinizi aktardığınız İçin teşekkür ederizKızlar ben 2020 haziran da doğum yaptım kızım 2 yaşında o yuzden deneyimlerim taze 0 3 ay kıyafetleri benim kızımın yepyeni duruyor giyemeden küçüldü belki bebeğim kiloluydu o yüzden ama. Bence alınacaksa daha sonra ihtiyaca göre alın yüklenmeyin ayrıca süt emzirme konusu benim bebeğim güzel emiyordu ama sütüm yoktu tam 4 5 litre su içtim hep emzirdim hala açsa ilk günler sarılık olmasın diye mama verdim. Yalnız mama dan önce hep memeyi verin sonra mama kesinlikle vazgeçmeyin.3. Ayda artıyor hatta taşıyordu bile 1 buçuk yaşına kadar sadece anne sütü ek gıda gittim 1 buçuk yasinda sütü kestim. Hem de o kadar kolay oldu ki çünkü kademeli azalttim. Düşünün birde meme ile uyuyan bir bebekti. Gaz konusu bana kalırsa ne yaparsanız yapın bebek kolikse çaresi yok gibi zamanla öğreniyor ama o zamana kadar uykusuz geceler sizi bekler. Doğum ilk olacaklar için de ben normal doğurdum gecelik daha rahattı. 6 saatte 0 açılma ve sanciyla suni verilerek doğdu.
Ay maşallahMerhaba annişler bizim bugün kontrolümüz vardı Keremim büyümüş 28 hafta 2 günlük bugün, bikaç gün önde çıktı gelişimi 1 kilo 258 gram olmuş 39 cmBaş aşağı dönmüş bile bizimki ama doktorumuz sorun yok daha yer değiştirir rahim ağzı güzel dedi, önden yine göstermedi kendini yandan profil alabildik 32.haftadada nts istedi artık sancı kontrollerimizde başlıyor hayırlısıyla
Evet kuzum gözü açık, uyuyordu uyandırdı doktor belki döndürebiliriz yüzü için diye, ne yaptıysak olmadı inat ve keyifçi duruyor hiç istifini bile bozmadı o kadar ultrason darbesine rağmen uyandığı halde, gülüyordu bide üstüne sanki veletimGuzelkuss ya şimdi gördüm gözü mü açık onun
Maşallah gelişimi de çok güze artık son viraja az kaldı, kontroller de sıklaşacak daha çok göreceğiz miniklerimizi.
Dimii o pozları hep yandan alıyoruz zaten teyzesi belli doğunca nasip olacak artık yüzünü görmesi iyi olsunlardaAy maşallah
Resmen yan profil poz vermiş. Doğunca nasıl olacak şimdiden besbelli gibi
Aynen. Doğduktan sonra da bu günleri aramaktan korkuyorumBende öyleyim meğer se düne kadar ne kadar rahatmışız
Ay ben Yattigim icin bacaklarim boyle zannetmistim demek herkeste varKramplar var özellikle bacaklarda birde çabuk yorulma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?