- 17 Şubat 2020
- 10.722
- 28.210
- 598
Haklisin tamda bunlar ben sadece korkuyla yaklasiyorum sanirim sonuctz her sabah nts dinleniyor kasilmalarim cok olsa soylerlerdi heraldeHer gün ortalama aynı sayıda kasilmam oluyor ama kasık ağrısı bazen iki gün şiddetli bazı günler daha hafif oluyor. Kasların gerilmesi, karnın genişlemesi yüzünden olduğunu söyledi doktorum, hareketle de artış azalış varsa kas kaynaklıdır, endişe etme.
Ya ciddi misin? Benim de randevumun iptal edilmişliği var ve de aynı gün insan sinir oluyor çok haklısın.Anladım canım nasıl rahat edeceksenkuzucum bugundu benim randevum doktor çalışmıyor diye iptal ettiler cumaya almak durumunda kaldım randevuyu yani bu ay gidemedim bakalım ne diyecek bende merak ediyorum randevuyu iptal ettiler ama bugün full dolu görünüyor bende ona sinir oldum
Canım sen yurtdışındasın dimi ? Nerdesin hangi ülkede?Haklisin tamda bunlar ben sadece korkuyla yaklasiyorum sanirim sonuctz her sabah nts dinleniyor kasilmalarim cok olsa soylerlerdi heralde
Peki hala yatarakmi geciriyorsun bu sureci
L Lalalala1 haklisin hersey Ust uste gelince Bende boyle oldum sanirim birde annenin yeri cok baska onlara anlatamadigini annene diyebilirsin benimde annem turkiyeye gidecek tek derdim o gitmeden burdan cikmak simdi oda giderse daha da stres olurum
Aynen hastane cok iyi ama iste yalnizim kaldigim yere uzak ailem esim herzaman yanimda degil bunlar da boguyor ama dedigin gibi onlar iyi olsun katlanirimoyle ya hamdolsun 28 gorduk 35 e kadar da gorurmuyue aceba insallah rabbim
Fransadayim KuzumCanım sen yurtdışındasın dimi ? Nerdesin hangi ülkede?
Gurbette olmak ayrı zor ama sen yalnız değilsin 2 tane miniğin seninle, hele bi doğsunlar zaman nasıl geçip gidecek hiç anlamayacağız bileFransadayim Kuzum
Tabi ki söylerlerdi, ilaç dozu artardı, sorular değişirdi vs.. Biraz da bu süreç tecrübe ettikçe, doktorlardan cevap aldıkça rahatlatıyor insanı, hiç bişey bilmeden ağrılar yaşamak dümdüz endişeye sebep oluyor. Evet hala yatmam gerekiyor, zaten oturunca ve ayakta olunca baskı hissediyorum, gün içinde ayakta kalma sürem biraz uzarsa kasılmalarım artıyor gibi, o yüzden riske girmek istemiyorum.Haklisin tamda bunlar ben sadece korkuyla yaklasiyorum sanirim sonuctz her sabah nts dinleniyor kasilmalarim cok olsa soylerlerdi heralde
Peki hala yatarakmi geciriyorsun bu sureci
Ahahaha valla bi haftadır benim de bi kavga edesim var ama daha olmadı bişi çok şükür önümüzdeki günlere bakıcazYa seninle aynıyız bir teyit et bakalım sende de var mı bu haller:)
Şaka bir yana ben de okudum onu, bezen de diyorum ki acaba bu uygulamayı okuyup ona göre bir tavır mı alıyor ruhum. Yani depresyonda değilsem de depresyona mı itiyorum kendimikafalar karışık.
Evet kuzum 32. Haftada çalışabilir raporu almak lazım işe devam etmek için. Ama ben doğum sonrası kullanmayı planlıyorum o izni, o zaman daha çok ihtiyacım olacak diye gidebildiğim çalışabildiğim yere kadar gideyim diyorum.
Allah sağlık versin.
30. Haftadan sonra 2. Haftada bir görüşeceğiz dedi benim doktorum bana sende de öyle mi?
Aynen öyle günler uzun geliyor ama zaman da hızlı geçiyor. Ben 50 kaldı diyorum onda bile 37 sınırı yeter gibi geliyoBu arada takvime baktım da 70 gün kalmış diyor
Şaka maka azalttık günleri burda böyle.
Evet cok zor evde olsam esim var gene ama napalim hayirlisi insallah hayirli zamanda gelsinler hepside minikler iyi olsun yeterGurbette olmak ayrı zor ama sen yalnız değilsin 2 tane miniğin seninle, hele bi doğsunlar zaman nasıl geçip gidecek hiç anlamayacağız bile
Ay yatmak cok zor ama mecbur Rabbim yardimcimiz olsun insallah da iyi gecer cidden bende direk hissediyorum o baskiyi artikTabi ki söylerlerdi, ilaç dozu artardı, sorular değişirdi vs.. Biraz da bu süreç tecrübe ettikçe, doktorlardan cevap aldıkça rahatlatıyor insanı, hiç bişey bilmeden ağrılar yaşamak dümdüz endişeye sebep oluyor. Evet hala yatmam gerekiyor, zaten oturunca ve ayakta olunca baskı hissediyorum, gün içinde ayakta kalma sürem biraz uzarsa kasılmalarım artıyor gibi, o yüzden riske girmek istemiyorum.
Y’a onu nasil hissediyorsunuz
Yaa maşallah ona
Düzenli ritimli şekilde göbüşüm bütün olarak pıt pıt atıyordu. 2-3 dakika sürdü sanırım.Y’a onu nasil hissediyorsunuz
Yaa maşallah onaBüyüyor annesi
Normal be kuzu böyle şeyler yaşaman. İnsanın canı zaten burnunda oluyor. Neyse düşünmüşün geçmiş gitmiş sonuçta üzme kendiniKendimi o şekilde yatıştırmaya çalışıyorum canım; şuan iyiyim mesela ama dün o ben miydim aklım ermiyor. Bir ve ikinci trimesterda biç zorluk yaşamamıştım ruhen ve bedenen galiba onum acısı çıkıyor.
Ben bu zamana kadar her şeyimi kendim yapmaya alışmışım, kayınvalidem sağolsun aşırı aşırı düşünceli bir insan olduğu İçin evin temizliğine kadar kendi halletti etti, belki diyeceksiniz neden kaşınıyorsun yapsın işte diye ama her şeye karışıyor, fazla müdahil oluyor. Kendi annem bile bu kadar çok katılmazken tabağın konacağı dolabı bile önceden söylemesi canımı sıkıyor. Sanki o ev benim değil onların evi gibi hissediyorum kriz de bundan çıktı biraz.
Bakalım allahtan eşim zıt bir insan değil anlayışlı hak veriyor ama işte. Ben anne olacak yaşa geldim, en ufak şeye müdahale edilince canım sıkıldı bir kriz geldi bana, geçer gider inşallah :)
Aynı dertler bende de var tez canlıyım ev süpürülecekse hiç beklemesin hemen yapılsın. Tezgahın üstünde hiç birşey olmasın. Takıntılarım var. Ama hayat akıyor ve biz kendimizi yoruyoruz. Amaaan diyebildiğin kadar iyi yaşıyosun bu hayatı. Bugün ölüp gidicez ve sadece yaşadıklarımız kalıcak şimdi bi de bebekler geliyor bence onlarla paylaşmak zamanı bizim için daha değerli. Bu sefer biraz daha böyle gitmeye çalışıcam ben inşallah başarılı olabilirimİyi ki varsınız
Evin pis olması olayı da inanılmaz yoruyor beni, geçen hafta kalktım cam sildim sonra öldüm ağrıdan tabi. Biliyorum yanlış ama bazen kendime engel olamıyorum, tezgahta bulaşık görmeye tahammülüm yok mesela. İlla toplu olacak her yer ve bu beni inanılmaz yormaya başladı.
Boşvermek lazım bazı şeyleri farkındayım, bu dönemde olmak isteyen yaşamak isteyen ne çok arkadaşımız var kıymet bilip en güzel şekilde geçirmek lazım bunun da bilincindeyim ama işte gel gör ki böyle sorunlar çıkabiliyor bazen.
Kendime 30. Hafta sınırı koymuştum, eşyaların ve diğer eksiklerim alınması İçin. O zamanı geçirsem daha da stres olacağım ama neyseki bir kaç haftam daha var. Halledeceğiz
Allah razi olsunDüzenli ritimli şekilde göbüşüm bütün olarak pıt pıt atıyordu. 2-3 dakika sürdü sanırım.
Parmağımızda Damar atar gibi hissederiz ya, komple göbeğim dışarıdan görünecek şekilde o şekilde attı
Canım benim sen de günden güne daha iyi olursun inşallahSürecinizi takipteyim, dualarımdasınız hepiniz.
çok şükür çok. Dün bi n’oluyo anlamadım ilk. Sabah ilk hareketlerine hıçkırıkla başladık
Tecrübe tecrübe tecrübeAynı dertler bende de var tez canlıyım ev süpürülecekse hiç beklemesin hemen yapılsın. Tezgahın üstünde hiç birşey olmasın. Takıntılarım var. Ama hayat akıyor ve biz kendimizi yoruyoruz. Amaaan diyebildiğin kadar iyi yaşıyosun bu hayatı. Bugün ölüp gidicez ve sadece yaşadıklarımız kalıcak şimdi bi de bebekler geliyor bence onlarla paylaşmak zamanı bizim için daha değerli. Bu sefer biraz daha böyle gitmeye çalışıcam ben inşallah başarılı olabilirim
Ben de öyleyim görümcem kaldı 1 hafta gider gitmez temizliğe koyuldum dün gece 3te bitti sızıp kalmışım eskisi gibi bir kereden halledemiyorum dinlene dinlene yapıyorum ama yine de belim ağrıyor akabinde uzanınca hele hiç kalkamıyorum ama temizlik düzen takıntım da var bilmiyorum ne zaman boşvercem…Aynı dertler bende de var tez canlıyım ev süpürülecekse hiç beklemesin hemen yapılsın. Tezgahın üstünde hiç birşey olmasın. Takıntılarım var. Ama hayat akıyor ve biz kendimizi yoruyoruz. Amaaan diyebildiğin kadar iyi yaşıyosun bu hayatı. Bugün ölüp gidicez ve sadece yaşadıklarımız kalıcak şimdi bi de bebekler geliyor bence onlarla paylaşmak zamanı bizim için daha değerli. Bu sefer biraz daha böyle gitmeye çalışıcam ben inşallah başarılı olabilirim
Yok beee tatlım ne alıncak bez şampuan küvet sabun tozu emzik biberon üstüne giyecek üç takım badi vs başlık eldiven işte senin pijama terlik bezin vs yani aslında denklem çok basit doğduğunda acil ihtiyaçlar diğerleri sonra da tamamlanır o dönem zaten sürekli bişeyler çıkıyor belki mama ihtiyacı oluyor süt sağma makinası ateş ölçer bebek telsizi biz bunları geçen sefer doğduktan sonra gittik aldık. Zaten o süreçte evde de illaki birileri oluyo anne kv hiç strese gerek yok tamamlanır herşey. Ben şimdi yazlıktayım geçen biliyonuz erken doğum riski yaşadım bebeğe dair hiçbirşey yok yanımda olsaydı napcaktım. Eşim gelecekti pıtır pıtır tamamlayacaktı acele bişeyler alacaktı. Su akar yolunu bulur. Yaşadıklarımızdan öğrenebilirsek ne mutlu bize. Her hastalığın kökeninde stres var nerdeyse. O yüzden sallayalım gitsin bi de böle yaşayalım. Ama düzensizlik çok zorTecrübe tecrübe tecrübe
İnsan her şeyi tecrübe edemiyor o yüzden yaşayan insanların tavsiyelerini dinlemek şart, Buda ne güzel paylaşımda bulunuyoruz.
ya bu alınması gerekenler listesi benim gözümü korkuttu kuzu galiba. Aldım önüme geçen birini üç beş tanesini tikleyebildim sadece. Ama yapacağız yavaş yavaş
Tam üstüne gelecek belki psikoloji ile ilgilenenler vardır kızlar Tülay Kök diye bir psikolog var alıştığımız rutin doktorların dışımda bence, heyecanlı heyecanlı konuşmaları tavsiyeleri öyle güzel ki. Belki YouTube’den dinlemek isterseniz bu vesile ile paylaşayım sizinle de bana çok iyi geliyor :)
Bu mesaj bana çook iyi geldi resmen şuanYok beee tatlım ne alıncak bez şampuan küvet sabun tozu emzik biberon üstüne giyecek üç takım badi vs başlık eldiven işte senin pijama terlik bezin vs yani aslında denklem çok basit doğduğunda acil ihtiyaçlar diğerleri sonra da tamamlanır o dönem zaten sürekli bişeyler çıkıyor belki mama ihtiyacı oluyor süt sağma makinası ateş ölçer bebek telsizi biz bunları geçen sefer doğduktan sonra gittik aldık. Zaten o süreçte evde de illaki birileri oluyo anne kv hiç strese gerek yok tamamlanır herşey. Ben şimdi yazlıktayım geçen biliyonuz erken doğum riski yaşadım bebeğe dair hiçbirşey yok yanımda olsaydı napcaktım. Eşim gelecekti pıtır pıtır tamamlayacaktı acele bişeyler alacaktı. Su akar yolunu bulur. Yaşadıklarımızdan öğrenebilirsek ne mutlu bize. Her hastalığın kökeninde stres var nerdeyse. O yüzden sallayalım gitsin bi de böle yaşayalım. Ama düzensizlik çok zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?