2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Haklisin tamda bunlar ben sadece korkuyla yaklasiyorum sanirim sonuctz her sabah nts dinleniyor kasilmalarim cok olsa soylerlerdi heralde
Peki hala yatarakmi geciriyorsun bu sureci

L Lalalala1 haklisin hersey Ust uste gelince Bende boyle oldum sanirim birde annenin yeri cok baska onlara anlatamadigini annene diyebilirsin benimde annem turkiyeye gidecek tek derdim o gitmeden burdan cikmak simdi oda giderse daha da stres olurum
Aynen hastane cok iyi ama iste yalnizim kaldigim yere uzak ailem esim herzaman yanimda degil bunlar da boguyor ama dedigin gibi onlar iyi olsun katlanirim oyle ya hamdolsun 28 gorduk 35 e kadar da gorurmuyue aceba insallah rabbim

Ya ciddi misin? Benim de randevumun iptal edilmişliği var ve de aynı gün insan sinir oluyor çok haklısın.

Doğum olayını ne zaman konuşmak gerekir sence, 30. Haftada gittiğimde artık yavaştan konuşayım plan program yapayım diyorum. Tabi bebek nasıl gelecekse öyle gelecek kendi seçecek ama hani bir engel var mı vs diye.
En son yeni doğan sünnetini konuşmuştuk hemen olmasını çok önermiyorum, en azından bir kaç ay geçsin demişti onu netleştiririz belki dedim.
Bir de kordon kanı saklama muhabbeti vardı ona da çok sıcak bakmadı sanki benim doktorum. Yani olasılık çok düşükmüş tamamen maddi durumunuz ile alakalı maddi imkanınız varsa yapın dedi.

benim doktorum o kadar yoğun oluyor ki kendimi hızlandırılmış muayeneden gibi hissediyorum gidince, iyi hoş güzel bakıyoru ediyor ama odasına geçince sorularımı peş peşe sorup çıkmam gerekiyor gibi hissediyorum.

Canım sen yurtdışındasın dimi ? Nerdesin hangi ülkede?

Haklisin tamda bunlar ben sadece korkuyla yaklasiyorum sanirim sonuctz her sabah nts dinleniyor kasilmalarim cok olsa soylerlerdi heralde
Peki hala yatarakmi geciriyorsun bu sureci
Tabi ki söylerlerdi, ilaç dozu artardı, sorular değişirdi vs.. Biraz da bu süreç tecrübe ettikçe, doktorlardan cevap aldıkça rahatlatıyor insanı, hiç bişey bilmeden ağrılar yaşamak dümdüz endişeye sebep oluyor. Evet hala yatmam gerekiyor, zaten oturunca ve ayakta olunca baskı hissediyorum, gün içinde ayakta kalma sürem biraz uzarsa kasılmalarım artıyor gibi, o yüzden riske girmek istemiyorum.

Ahahaha valla bi haftadır benim de bi kavga edesim var ama daha olmadı bişi çok şükür önümüzdeki günlere bakıcaz

Gurbette olmak ayrı zor ama sen yalnız değilsin 2 tane miniğin seninle, hele bi doğsunlar zaman nasıl geçip gidecek hiç anlamayacağız bile
Evet cok zor evde olsam esim var gene ama napalim hayirlisi insallah hayirli zamanda gelsinler hepside minikler iyi olsun yeter
Ay yatmak cok zor ama mecbur Rabbim yardimcimiz olsun insallah da iyi gecer cidden bende direk hissediyorum o baskiyi artik
Sadece direk cikarmiyorlar surec uzayinva ultrasonda pazartesine kalinca bir tedirginlik basliyor sanirim su kuvoze girmeden atlatirsak hayirlisiyla
katinaizmir seninle konuşmuştuk
Benim bebe de net olarak hıçkırmaya başladı, hissediyorum artık
Y’a onu nasil hissediyorsunuz

Y’a onu nasil hissediyorsunuz
Düzenli ritimli şekilde göbüşüm bütün olarak pıt pıt atıyordu. 2-3 dakika sürdü sanırım.
Parmağımızda Damar atar gibi hissederiz ya, komple göbeğim dışarıdan görünecek şekilde o şekilde attı

Canım benim sen de günden güne daha iyi olursun inşallah Sürecinizi takipteyim, dualarımdasınız hepiniz.
Yaa maşallah ona Büyüyor annesi
çok şükür çok. Dün bi n’oluyo anlamadım ilk. Sabah ilk hareketlerine hıçkırıkla başladık

Normal be kuzu böyle şeyler yaşaman. İnsanın canı zaten burnunda oluyor. Neyse düşünmüşün geçmiş gitmiş sonuçta üzme kendini ben hiçbirşey almadım önceden kalanlar var verdiklerim onlar geri gelcek ama ne durumda ne eksik bilmiyorum. Bayramdan sonra eve dönücem Ozaman bakıcam çok sorun değil be 1 2 haftada pıt diye oluveriyo herşey

Aynı dertler bende de var tez canlıyım ev süpürülecekse hiç beklemesin hemen yapılsın. Tezgahın üstünde hiç birşey olmasın. Takıntılarım var. Ama hayat akıyor ve biz kendimizi yoruyoruz. Amaaan diyebildiğin kadar iyi yaşıyosun bu hayatı. Bugün ölüp gidicez ve sadece yaşadıklarımız kalıcak şimdi bi de bebekler geliyor bence onlarla paylaşmak zamanı bizim için daha değerli. Bu sefer biraz daha böyle gitmeye çalışıcam ben inşallah başarılı olabilirim

Allah razi olsun cok tesekkur ederim insallah pazartesi ultrason var guzel gecerse hersey eve yollarlar sanirim

Dediklerini bir gozlemleyim demek bende de oluyor farketmiyorum

Tecrübe tecrübe tecrübe
İnsan her şeyi tecrübe edemiyor o yüzden yaşayan insanların tavsiyelerini dinlemek şart, Buda ne güzel paylaşımda bulunuyoruz.
ya bu alınması gerekenler listesi benim gözümü korkuttu kuzu galiba. Aldım önüme geçen birini üç beş tanesini tikleyebildim sadece. Ama yapacağız yavaş yavaş

Tam üstüne gelecek belki psikoloji ile ilgilenenler vardır kızlar Tülay Kök diye bir psikolog var alıştığımız rutin doktorların dışımda bence, heyecanlı heyecanlı konuşmaları tavsiyeleri öyle güzel ki. Belki YouTube’den dinlemek isterseniz bu vesile ile paylaşayım sizinle de bana çok iyi geliyor :)

Ben de öyleyim görümcem kaldı 1 hafta gider gitmez temizliğe koyuldum dün gece 3te bitti sızıp kalmışım eskisi gibi bir kereden halledemiyorum dinlene dinlene yapıyorum ama yine de belim ağrıyor akabinde uzanınca hele hiç kalkamıyorum ama temizlik düzen takıntım da var bilmiyorum ne zaman boşvercem…

Yok beee tatlım ne alıncak bez şampuan küvet sabun tozu emzik biberon üstüne giyecek üç takım badi vs başlık eldiven işte senin pijama terlik bezin vs yani aslında denklem çok basit doğduğunda acil ihtiyaçlar diğerleri sonra da tamamlanır o dönem zaten sürekli bişeyler çıkıyor belki mama ihtiyacı oluyor süt sağma makinası ateş ölçer bebek telsizi biz bunları geçen sefer doğduktan sonra gittik aldık. Zaten o süreçte evde de illaki birileri oluyo anne kv hiç strese gerek yok tamamlanır herşey. Ben şimdi yazlıktayım geçen biliyonuz erken doğum riski yaşadım bebeğe dair hiçbirşey yok yanımda olsaydı napcaktım. Eşim gelecekti pıtır pıtır tamamlayacaktı acele bişeyler alacaktı. Su akar yolunu bulur. Yaşadıklarımızdan öğrenebilirsek ne mutlu bize. Her hastalığın kökeninde stres var nerdeyse. O yüzden sallayalım gitsin bi de böle yaşayalım. Ama düzensizlik çok zor

Bu mesaj bana çook iyi geldi resmen şuan

Kesinlikle öyle 9-12 ay takımlarını da şimdiden almayalım dimi yani:) devir teknoloji devri sipariş veriyorsun 2 güne elinde.

Merhaba annişler bizim bugün kontrolümüz vardı Keremim büyümüş 28 hafta 2 günlük bugün, bikaç gün önde çıktı gelişimi 1 kilo 258 gram olmuş 39 cm Baş aşağı dönmüş bile bizimki ama doktorumuz sorun yok daha yer değiştirir rahim ağzı güzel dedi, önden yine göstermedi kendini yandan profil alabildik 32.haftadada nts istedi artık sancı kontrollerimizde başlıyor hayırlısıyla

Eklentiler

• IMG-20220702-WA0000.webp
    16,1 KB · Görüntüleme: 79
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…