Canım benim çok geçmiş olsun dualarım seninle inşalah önlemler alındığı için bir şey olmayacakSelam herkese,
Bugün öğleden sonra, ayaktayken, üzerimde yazlık bir elbise varken , birden kan boşaldı bacaklarımın arasından , öyle böyle değil:
Crocs terlikleri bilirsiniz,çukur? İçi doldu böyle.
Panik olmamaya çalıştım , zaten oğlumun yanında oldu. Benim yerime o bağırıyordu yavrum, ama eşim hemen ambulansı aradı. O sırada koridorlar da kan oldu. Beklerken evdeki doppler ile dinledim ve nabzını aldım.
Ambulans berbat bi şey … zıplaya zıplaya geldim.
Acilden giriş yaptım. İlk kontrolün ardından Doktor kanamayı takip için yatış verdi. NST ye bağlandım. Plesanta ilgili bir sorun görmüyorum dedi.
Kanamam devam ederse serklajımı alacaklar. Sonrasında dua edip bekleyeceğim.
Sancı için fitil, ciğer geliştirici, proluton iğne ve antibiyotik yaptılar. Ne için olduğunu bilmediğim bazı ilaçlar yuttum.
Kanama sebebini anlamadılar. Saatlerdir NST’ deyim. Bebeğin kalp atışlarını takipteyiz.
Pozitif konuşuyorlar… Tatlı doktor ve hemşirelere denk geldim neyseki
Aslında hiç stres altında değildim, evde kendimi yormuyordum. Ama oluverdi
Ablam geldi saçma sapan konuşup canımı sıktı, neyse ki geri kalan herkes iyi dileklerde bulunuyor.
Bana bir kez daha pozitif enerjinizi yollayın lütfenTutunsun biraz daha. Vaktinde gelsin bütün bebekler inşallah.
Markasi juniperus 133lir kargo dhil bugunde yikadim ben baya begendim kaliteli bu arada fermuarli benim örtüm pusete koyunca önü acilmasin uyurken diyeKızlar ortalama fiyat nedir bende Instagram da bir sayfada gördüm gözlerime inanamadim
Ben aldim eve getirdim evde sürdüm bileBebek arabasi konusunda kafam çok karıştı Aslında pierr cardin pusetli olan arabasına karar vermiştim ama çabuk bozulduğunu çok sağlam olmadığını söylediler simdi yeniden bebek arabasi ariyorum
Kanz k go ile aynı özellikli ama hafif bir araba arıyorum ben de bulursanız bana da haber verinBen aldim eve getirdim evde sürdüm bilesonr hemen iade kanz k go markasiydi araba 15kilo yerinden kalkmiyordu bende arayistayim hala
Ben hiç kullanmıyordum baya eksikmişim o konudaİğne batırınca geçiyormuş tabi böyle bir şeyi asla yapamam benbende günde 3 magnezyum alıyorum canım hala oluyor ya
Şimdi nasılsınız. Hastanedemisiniz bebeğinizle bolca konuşun bolca da dua inşallah zamanında doğacak tüm bebeklerimizSelam herkese,
Bugün öğleden sonra, ayaktayken, üzerimde yazlık bir elbise varken , birden kan boşaldı bacaklarımın arasından , öyle böyle değil:
Panik olmamaya çalıştım , zaten oğlumun yanında oldu. Benim yerime o bağırıyordu yavrum, ama eşim hemen ambulansı aradı. O sırada koridorlar da kan oldu. Beklerken evdeki doppler ile dinledim ve nabzını aldım.
Acilden giriş yaptım. İlk kontrolün ardından Doktor kanamayı takip için yatış verdi. NST ye bağlandım. Plesanta ilgili bir sorun görmüyorum dedi.
Sancı için fitil, ciğer geliştirici, proluton iğne ve antibiyotik yaptılar. Ne için olduğunu bilmediğim bazı ilaçlar yuttum.
Kanama sebebini anlamadılar. Saatlerdir NST’ deyim. Bebeğin kalp atışlarını takipteyiz.
Ablam geldi saçma sapan konuşup canımı sıktı, neyse ki geri kalan herkes iyi dileklerde bulunuyor.
Bana bir kez daha pozitif enerjinizi yollayın lütfenTutunsun biraz daha. Vaktinde gelsin bütün bebekler inşallah.
Bende çok oluyor bunu yazarken bile oluyorKızlar sizlerde de bebeğin tek bi tarafta toplanması oluyor mu genelde sağ tarafımda toplaanıyor bariz bir şekilde karnımda şişlik belli oluyor elleyip okşayınca yavaşça yayılıyor çok enteresan hissediyorum sizlerde öylemisiniz
Çok geçmiş olsun şimdi nasılsıniz?Selam herkese,
Depende lohusa külodu diye geçiyordu sanırım 1 paket almıştım sonra yetmeyince tekrar aldım ama şuan 2nci paketin çoğu duruyor . Hastanede kanamanın durumuna göre 1 paket yetiyor. Benim rahmimi kaybetme riskim vardı sezeryan olmama rağmen kanamam olmuştu baya . Azalmaya başlayınca lohusa pedide almıştım sanırım ebebekden ped kullanmıştım.beden olarak ben 65le hamile kalıp 81 kiloyla tamamladığım için rahat olsun diye l xl beden almıştım.kızlar ya depend alıcam da 1 paket de 9 tane varmış
yetiyor mu 1 paket ?
bir de aldıysanız L mı aldınız M beden mi
28 haftalık 64 kg luyum bel çevrem 96 cm
Süslü terlik seti yaptırmıştım terlik bebek bandanası, anne tacı ve kolonya şişesi bile vardı . Terliğin pufuduk gibi tabanı rahattı. Birde crocs modellinde platik önü kapalı terlikde almıştım ikisinide kullandım.bi de hastane terliğini nasıl aldınız
yaaaa ben çeyiz düzerken bu kadar zorlanmamıştım
İnsallah canim benim bulursam haber veririm ama ben galiba o tarz artik bakmayacagm neden biliyomusun puseti portbebeyi kaldirip kendine cevirmek innilmaz zormuş yakindn bakmadan asla alma benim belim ağrıdıKanz k go ile aynı özellikli ama hafif bir araba arıyorum ben de bulursanız bana da haber verin
Ben bunu aldım, çok hafif. Bir araştır.Kanz k go ile aynı özellikli ama hafif bir araba arıyorum ben de bulursanız bana da haber verin
8 kilo bir şey fena olmaz herhaldeİnsallah canim benim bulursam haber veririm ama ben galiba o tarz artik bakmayacagm neden biliyomusun puseti portbebeyi kaldirip kendine cevirmek innilmaz zormuş yakindn bakmadan asla alma benim belim ağrıdı
Parite nedeniyle durmadan artıyor fiyatı16 bin
Bende bunu araştırıyorum16 bin
İlk defa gördümBende bunu araştırıyorum
Yeni farkettim bu markayı sağlamlığı.nasil acaba fikri olan varmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?