2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Canım benim çok geçmiş olsun dualarım seninle inşalah önlemler alındığı için bir şey olmayacak HEr şey güzel geçsin inşallah

Kızlar burda birinin bebek arabası gönderisini kaydetmiştim nerden bulabilirim

Kızlar ortalama fiyat nedir bende Instagram da bir sayfada gördüm gözlerime inanamadim
Markasi juniperus 133lir kargo dhil bugunde yikadim ben baya begendim kaliteli bu arada fermuarli benim örtüm pusete koyunca önü acilmasin uyurken diye

Bebek arabasi konusunda kafam çok karıştı Aslında pierr cardin pusetli olan arabasına karar vermiştim ama çabuk bozulduğunu çok sağlam olmadığını söylediler simdi yeniden bebek arabasi ariyorum
Ben aldim eve getirdim evde sürdüm bile sonr hemen iade kanz k go markasiydi araba 15kilo yerinden kalkmiyordu bende arayistayim hala

Şimdi nasılsınız. Hastanedemisiniz bebeğinizle bolca konuşun bolca da dua inşallah zamanında doğacak tüm bebeklerimiz

Çok geçmiş olsun şimdi nasılsıniz?

kızlar ya depend alıcam da 1 paket de 9 tane varmış
yetiyor mu 1 paket ?
bir de aldıysanız L mı aldınız M beden mi
28 haftalık 64 kg luyum bel çevrem 96 cm
Depende lohusa külodu diye geçiyordu sanırım 1 paket almıştım sonra yetmeyince tekrar aldım ama şuan 2nci paketin çoğu duruyor . Hastanede kanamanın durumuna göre 1 paket yetiyor. Benim rahmimi kaybetme riskim vardı sezeryan olmama rağmen kanamam olmuştu baya . Azalmaya başlayınca lohusa pedide almıştım sanırım ebebekden ped kullanmıştım.beden olarak ben 65le hamile kalıp 81 kiloyla tamamladığım için rahat olsun diye l xl beden almıştım.

bi de hastane terliğini nasıl aldınız
yaaaa ben çeyiz düzerken bu kadar zorlanmamıştım
Süslü terlik seti yaptırmıştım terlik bebek bandanası, anne tacı ve kolonya şişesi bile vardı . Terliğin pufuduk gibi tabanı rahattı. Birde crocs modellinde platik önü kapalı terlikde almıştım ikisinide kullandım.

Kanz k go ile aynı özellikli ama hafif bir araba arıyorum ben de bulursanız bana da haber verin
İnsallah canim benim bulursam haber veririm ama ben galiba o tarz artik bakmayacagm neden biliyomusun puseti portbebeyi kaldirip kendine cevirmek innilmaz zormuş yakindn bakmadan asla alma benim belim ağrıdı

İnsallah canim benim bulursam haber veririm ama ben galiba o tarz artik bakmayacagm neden biliyomusun puseti portbebeyi kaldirip kendine cevirmek innilmaz zormuş yakindn bakmadan asla alma benim belim ağrıdı
8 kilo bir şey fena olmaz herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…