Terligim bundan canım bunla takılırım hastanede.. birde bundan aldım bebek dogunca çekim yaptıracagım içinbi de hastane terliğini nasıl aldınız
yaaaa ben çeyiz düzerken bu kadar zorlanmamıştım
Ben banndu marka aldım, hem puset hem emzirme hem de sonrasında mama sandalyesinde kullanmak içinKizlar puset ortusu alan varmi
Nereden aldınız
Ben sırt üstü yattığımda da toplanıyor en iyiai sola yatmak diyolar ama senin ikiz tabi sürekli aynı pozisyonda durmak zorBende kan var ama
Cay icince oluyor carpinti bas donmesi
Ayy benimkiler ikiz saga yatsam toplaniyorlar sola yatsam toplaniyorlar otursam toplaniyorlar
Sadece sirt ustu uzanabîiyorum yoksa korkuyorum
Cok yaygın değil.sanirimİlk defa gördüm
Aynen bende bide bel fitigi var o yuzden 8kilodan fazlasini bende almayacagim8 kilo bir şey fena olmaz herhalde
Oy benimde sag ve sol yatmam imkansiz surekli sirt ustu cok zorBen sırt üstü yattığımda da toplanıyor en iyiai sola yatmak diyolar ama senin ikiz tabi sürekli aynı pozisyonda durmak zor
Bn artık oturarak uyuyacagım hiçbitürlü yatamaz oldumOy benimde sag ve sol yatmam imkansiz surekli sirt ustu cok zor
Yoksa toplaniyor aciyor
Ben de çoğunlukla yalnız bakacağım için çocuğa kendim indirip kaldırabileceğim bir şey olsun istiyorumAynen bende bide bel fitigi var o yuzden 8kilodan fazlasini bende almayacagim
Of al benden de o kadar ya acayip terliyorum klima açık ama cayır cuyur yanıyorumBn artık oturarak uyuyacagım hiçbitürlü yatamaz oldum
Bende oturamiyorum direk toplaniyorlar uzanmaktan canim cikiyorBn artık oturarak uyuyacagım hiçbitürlü yatamaz oldum
Okurken içim çok tuhaf oldu gozlerim doldu canım çok çok geçmiş olsun şuan nasılsınız bebekte sende iyisindir inşallah durduk yere neden olur ki acaba
Geçmiş olsun çok. Hangi hastanedesin?
pecan canım nasılsın bugün?
Canım benim çok geçmiş olsun dualarım seninle inşalah önlemler alındığı için bir şey olmayacakHEr şey güzel geçsin inşallah
Canım nasıl oldun bebek nasıl merak ettim senipecan
Ben hiç kullanmıyordum baya eksikmişim o konuda
@pecan’ı ben de merak ediyorum nerelerde..
Şimdi nasılsınız. Hastanedemisiniz bebeğinizle bolca konuşun bolca da dua inşallah zamanında doğacak tüm bebeklerimiz
Çok geçmiş olsun şimdi nasılsıniz?
pecan nasilsin Kuzum
İnsallah vakti zamani geldiğinde sağ salim kucağına alırsın kardeşimÖncelikle herkese iyi bayramlar
Ve hepinize iyi dilekleriniz için teşekkür ederim.
Ben hala hastanedeyim.
Üçüncü gün
Kanama azaldı, yavaş yavaş , serklaja baskı olmadığından dolayı almadılar ( 40 mm den fazla ölçüldü, anlamadım nasıl oluyor daha iki gün önce rutin kontrolde 30 mm ölçülmüştü )
Bebek iyi, amniyon sıvısı da iyi ama, Amnisure testi pozitif çıkınca , salmadılar ve takibe aldılar. Antibiyotik veriyorlar .
Enfeksiyon yaparmış amniyon sıvısı kaçak yaparsa. ( Kan olunca bu testler yanlış pozitif verebilirmiş öyle okudum ) inşallah yanlış pozitiftir
Çünkü perinatalog çıkmadan muayene etti , suyun yeterli de olsa , kanama miktarını tarif edince ben, acaba sıvı da gelmiş olabilir mi diye endişe edildi. Neyse ki ciğer geliştirici yapıldı önlem amaçlı. Erken doğum gibi bir kötü senaryo bile olsa, hayata tutunma şansı artar diye , içime biraz umut oldu.
Coasprin bırak dedi. Kanamayı artırır diye. Zaten 34 te bırakacaktım. 31 in içindeyim şuan.
Öyle işte , grev zamanı hastaneye gelip bayram bayram hastanede kalmak aklımdaki son şeydi , en azından güvenilir ellerde hissediyorum kendimi. Çiğli Devlet Hastanesinde. Tek kişilik bir odadayım şansıma mı diyeyim artık.Hemşireler gerçekten çok iyi , her yerden bebek sesleri geliyor , yeni doğanlar.
Darısı vaktinde hepimizin başına diyerek, taburcu olarak , evdeki oğluma kavuşmayı dört gözle bekliyorum.
Herkese sevgiler
Aklım sendeydi, daha iyi olmana sevindim. Yakında evine, oğluna da kavuşursun insallah.Öncelikle herkese iyi bayramlar
Ben hala hastanedeyim.
Üçüncü gün
Kanama azaldı, yavaş yavaş , serklaja baskı olmadığından dolayı almadılar ( 40 mm den fazla ölçüldü, anlamadım nasıl oluyor daha iki gün önce rutin kontrolde 30 mm ölçülmüştü )
Bebek iyi, amniyon sıvısı da iyi ama, Amnisure testi pozitif çıkınca , salmadılar ve takibe aldılar. Antibiyotik veriyorlar .
Enfeksiyon yaparmış amniyon sıvısı kaçak yaparsa. ( Kan olunca bu testler yanlış pozitif verebilirmiş öyle okudum ) inşallah yanlış pozitiftir
Çünkü perinatalog çıkmadan muayene etti , suyun yeterli de olsa , kanama miktarını tarif edince ben, acaba sıvı da gelmiş olabilir mi diye endişe edildi. Neyse ki ciğer geliştirici yapıldı önlem amaçlı. Erken doğum gibi bir kötü senaryo bile olsa, hayata tutunma şansı artar diye , içime biraz umut oldu.
Coasprin bırak dedi. Kanamayı artırır diye. Zaten 34 te bırakacaktım. 31 in içindeyim şuan.
Öyle işte , grev zamanı hastaneye gelip bayram bayram hastanede kalmak aklımdaki son şeydi , en azından güvenilir ellerde hissediyorum kendimi. Çiğli Devlet Hastanesinde. Tek kişilik bir odadayım şansıma mı diyeyim artık.Hemşireler gerçekten çok iyi , her yerden bebek sesleri geliyor , yeni doğanlar.
Darısı vaktinde hepimizin başına diyerek, taburcu olarak , evdeki oğluma kavuşmayı dört gözle bekliyorum.
Herkese sevgiler
Sağol canım, inşallahAklım sendeydi, daha iyi olmana sevindim. Yakında evine, oğluna da kavuşursun insallah.Neyin sebep olduğu belli değil sanırım ama enfeksiyon mu sebep olmuş?
İnşallah her şey yolunda gider hayırlısıyla vaktinde gelir miniğin canım. Gönlünü ferah tut iyi insanlar var yanında ne güzel hizmet alıyorsun. En kısa zamanda taburcu olman dileğiyleÖncelikle herkese iyi bayramlar
Ben hala hastanedeyim.
Üçüncü gün
Herkese sevgiler
Anladım cnm, çok geçmiş olsun tekrar, takipte olman en iyisi, her ihtimali değerlendirdiklerini bilmek içini rahatlatiyor insanın. Suyunun yeterli olması da çok iyi, sızıntı varsa bile minimum seviyede demektir. İnşallah bı an önce testte negatife döner, olabildiğince dinlen bundan sonraki süreçte de, sona yaklaştık sayılır.Sağol canım, inşallah
Yok perinatalog kanama sebebini söyleyemiyorum, plasenta kaynaklı değil dedi. Hassas rahmin içi , zorlamışsındır kendini , bi şey olmuştur ( İki gün öncesinde zorladım kendimi yalan değil )
Zorlama kendini , sürekli yatmanı gerektiren bir durum da yok , dedi ama işte amnisure testi pozitif çıkınca , şimdi amniyon sıvısı takibindeyim , hatta az önce çıktım ultrasondan. Sordum, kendi kendine kapanır genellikle , var mı sızıntın dedi , ayırt edebileceğim bir akıntım olmadığını söyledim. Suyu iyi ama , dedi neyseki.
İşte bu su azar azar gelip böyle haftalarda , suyu bittiğinde, sancı da geç gelirmiş . O yüzden riske atmak istemiyorlar ve taburcu olamıyorum bugün deah iyi olsun da.
Canim aklim sendeydiÖncelikle herkese iyi bayramlar
Ben hala hastanedeyim.
Üçüncü gün
Herkese sevgiler
Canim aklim sendeydi
Hamdolsun aslinda 30 mm de iyi ama nasil olctuler bir anda dustu mm anlamadim insallah enfeksiyonda negatife doner yabayramin mubarek olsun insallah onumuzdeki bayram bebelerimizle gezeriz biliyorum yatmak cok zor ama gececek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?