doğru dimi bu göbek böyle kalmıcak , doğumdan sonra biraz inecek , ben onu düşünmedim hatta daha da büyüyecek diye düşünüyordumBnde 27 haftalıkken 57 58 kiloyken m beden aldımda oluyordu şimdi 64 kilo olmuşum olurmu bilmiyorum acıkcasıdogunca biraz gidiyor diyolar ordanda kafam karışık bir deneyim istiyorsan oluyormu m beden
Yıkamadımm.bayramdan sonra yıkayaym diyorum aldıgım herseyde kaliteliler belli olur artıkMuslinler yıkama sonrası tüylenme yapıyormuş, yıkadıniz mi hic
bide herkeste yoğun kanama olmayabiliyormuş , bende bi paket alayım bari duruma göre bakarımİlk zamanlardan sonra ped yetiyormuş ben de 9 lu alıcam. Yeter dedi bikaç dedi.
Denedim canm göbege cıkmıyor göbek altında kalıyor hala oluyor bana bel cevremizde aynı.bnce kurtarıcımız olucak pratikte..bn 1 paket aldım yetmezse alırız diye elde kalmasından iyidirdoğru dimi bu göbek böyle kalmıcak , doğumdan sonra biraz inecek , ben onu düşünmedim hatta daha da büyüyecek diye düşünüyordum
peki bu nasıl oluyor sadece külot mu yoksa pedli külot mu ? kullan at yani dimi
Ben de muslin istiyorum ama yorumlardan emin de olamadım o yüzden sormak istedimYıkamadımm.bayramdan sonra yıkayaym diyorum aldıgım herseyde kaliteliler belli olur artık
çok sağol yaaaaDenedim canm göbege cıkmıyor göbek altında kalıyor hala oluyor bana bel cevremizde aynı.bnce kurtarıcımız olucak pratikte..bn 1 paket aldım yetmezse alırız diye elde kalmasından iyidir
Selamm. Önümüzdeki hafta uzatma alacağım. 37. Haftaya kadar devam diye düsünüyorum. Sende ne var ne yook?Hoşgeldin minnoş anne bayadir yoktun nasıl gidiyor bakalım çıktın mı izne
Geçenlerde şok markette gördüm heryerde var.bn bedeninden rahatım normal çamaşır gibi oldu inşallah 70 80 kilo olmayızda m beden olurçok sağol yaaaa
bende M alayım o zaman
yetmezse alınır yine lazım olursa, dediğin gibi elde kalsa ne yapıcaz :)
Çok şükür iyiyiz bizde ufak tefek hastalıklar var idare ediyoruz İzmir çok sıcaktır ya devam edebildiğin yere kadar çalış seni zorlanıyorsa bu hafta İstanbul da nefes alınmıyor resmen agirlastik iyice iki ay bir geçse artık diyorumSelamm. Önümüzdeki hafta uzatma alacağım. 37. Haftaya kadar devam diye düsünüyorum. Sende ne var ne yook?
Bnde alırken yorumların bikaçında gördümde.fiyatından dolayı iyi yorumları daha cok önemsedimBen de muslin istiyorum ama yorumlardan emin de olamadım o yüzden sormak istedim
Evet sezeryanliykrn daha sıkıntı hasta olmak o yüzden son zamanlar çok dikkat etmek gerekBn esnerken bile karnım acıyor öksürük off off
Kız sen nerelerdesin, maşallah 32. Haftaya ki geldin? Gerçi ben oldum 30 sayılır çok normalSelamm. Önümüzdeki hafta uzatma alacağım. 37. Haftaya kadar devam diye düsünüyorum. Sende ne var ne yook?
Şu 2 ayda hasta olmayız galiba şimdiden atlatıyoruz o kadarda şansız değilizdir dimiEvet sezeryanliykrn daha sıkıntı hasta olmak o yüzden son zamanlar çok dikkat etmek gerek
bende migros ta görmüştüm indirimdeydi keşke alsaymışımGeçenlerde şok markette gördüm heryerde var.bn bedeninden rahatım normal çamaşır gibi oldu inşallah 70 80 kilo olmayızda m beden olur
yahu bayram öncesi ne güzel haberler bunlar :)Kız sen nerelerdesin, maşallah 32. Haftaya ki geldin? Gerçi ben oldum 30 sayılır çok normal
Hanımlar benim de kontrolüm vardı bugün, bebek doğum pozisyonundaymış, kanala girmiş demek değil bu korkma diye izah etti doktor nasıl endişeli baktıysam
Baş aşağıymış yani, 3 hafta evvel de baş aşağıydı gerçi.
1399 gram olmuş, 2 haftaya 300 gram almış demek oluyor bu.
Ben de toplamda 8 kilo ile yola devam ediyorum.
Ama hiç yüzünü göremedik dolayısıyla fotoğraf da alamadım çıkarken ağlayacaktım üzüntüden
Ama sonra silkelen ve kendime gel dedim kendime, sağlıklı olduğunu biliyorsun ya buldukça bunama dedim.
Doğumu ne zaman konuşacağız daha erken mi dedim, evet erken ama normal mi istiyorsun dedi evet dedim. Haberler böyle.
Depend bedeni konuşulmuş ben şuan 76 kilo 1.71 boy ile I aldım. Ama paketi hiç açmadım inşallah olur.
Canım hem de nasıl, bu zamanlar bana hayal gibi geliyordu biliyor musun? Allaha çok şükür bin şükürmaviss_34 çok geçmiş olsun canım benim
yahu bayram öncesi ne güzel haberler bunlar :)
maşallah.resmen nerdeyse 1.5 kiloluk bir bebek taşıyorsun karnında :)
şaka maka az kaldı sayılır, geçiyor günlerimiz sağ salim şükürler olsun
inşallah canım.Canım hem de nasıl, bu zamanlar bana hayal gibi geliyordu biliyor musun? Allaha çok şükür bin şükür
2 haftaya döndü kontrollerimizde, daha sık görüşeceğiz diye ve sağlıklı olduğumu gördüğüm İçin yüzüne çok takılmadım. Resmen öyle şimdi doğsa en azından kritik süreci atlattık diye teselli veriyorum kendime hep.
Gerçi böyle bir risk yok bunu çağırmak da çok doğru değil ama işte insanoğlu her ihtimali düşünüyor. Darısı başınıza, güzel kontrollere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?