Benimde daha küçük ama bakalım bi gidip yinede muayene olmak istiyorum içim içime sığmıyor cuma günü randevüm inş iyi gidiyoruzdurselamlar ultrason ile baktiktan sonra kucuk bir cikti veriyor o ciktinin kosesinde kac haftalik kac gunluk oldugu yaziyor bugun verdi bana da uzerinde 5w6d yaziyor, yani 5+6 :)

haftasını da bilmiyorum o yüzden şans olsa da keseyi de görsek
 haftasını da bilmiyorum o yüzden şans olsa da keseyi de görsek 

folik asite daha başlamadığım için endokrine danıştım folattro yu tavsiye etti kullanan varmı?
folik asite daha başlamadığım için endokrine danıştım folattro yu tavsiye etti kullanan varmı?

onu hiç duymadım şuan ben folidays kullanıyorum, ama hiç ihmal etme folik asite hemen başla
  onu hiç duymadım şuan ben folidays kullanıyorum, ama hiç ihmal etme folik asite hemen başla 

inşallah kuzum sagolasin
 inşallah kuzum sagolasin

Bende ilk kez cuma gidicem canım o gün 4+4 olucam sata göre hesapladığım da yanlış değilse inş benimde görünür mü sence
Bende ilk kez cuma gidicem canım o gün 4+4 olucam sata göre hesapladığım da yanlış değilse inş benimde görünür mü sence 
 Biraz çok soru sordum ama bende heyecanlıyım da günler geçmiyor bi görüp iyi şeyler söylese doktor rahatlıcam hiç gitmedik
 Biraz çok soru sordum ama bende heyecanlıyım da günler geçmiyor bi görüp iyi şeyler söylese doktor rahatlıcam hiç gitmedik

Sürekli acaba boş gebelik mi dış gebelik olablr mi hissini yasıyorum ve kafama takılıyor Dr um 31 in de gel demsti.
 Sürekli acaba boş gebelik mi dış gebelik olablr mi hissini yasıyorum ve kafama takılıyor Dr um 31 in de gel demsti. ama iyi düşünelim iyi olsun hergün belirti yaşayacağız diye bir kural yok sonuçta daha etkenmiş zaten 6. Haftadan sonra başlarmış belirtiler genelde en erken o da.
 ama iyi düşünelim iyi olsun hergün belirti yaşayacağız diye bir kural yok sonuçta daha etkenmiş zaten 6. Haftadan sonra başlarmış belirtiler genelde en erken o da.