Selam, Nasılsın ?Çok sağol canım, inşallah sizinde korktugunz gibi olmaz. Çok endişeliyim çok. hem kendim için hem ailem için. Birde aşırı dikkat eden bı çiftiz. Bugüne kadar olmadık artık olmayız derkeeen hamileliğin ilk haftalarında covid..
Biz sabah kızı test yaptık pozitif çıktı. Sonra beni yaptı eşim negatifim ama eşim pozitif. Kızım benim yatağıma geliyor gece uyanıp. Bende de kesin var birşeyler tekrar test olucam. boğazım soğuk algınlığı gibi gıcık ve alın bölgemde ağırlık var.
Doktorla vs konuştun mu? yani 2 yıldır korunduk ettik okuldan geldi ya. Canım çok sıkıldı yani şu zamanı mı bulmalıydı ..

bana kalirsa covidin en hafif donemlerinden birinde yakalandiniz. Ogrencilerim ve ailelerinden o kadar cok yakalanan oldu ki son donemde. Hepsi gerçekten hafif atlatti. Cok sevinerek dikkatimizi cekmisti. Ve avantaj olarak 3 asiniz varmis. Lütfen sakin kalin ve olumlu düşünün. Insallah grip gibi geliip gececek. Sonra hamileliginizin keyfine bakacaksiniz. Antikorunuz da olusmus olacak
 bana kalirsa covidin en hafif donemlerinden birinde yakalandiniz. Ogrencilerim ve ailelerinden o kadar cok yakalanan oldu ki son donemde. Hepsi gerçekten hafif atlatti. Cok sevinerek dikkatimizi cekmisti. Ve avantaj olarak 3 asiniz varmis. Lütfen sakin kalin ve olumlu düşünün. Insallah grip gibi geliip gececek. Sonra hamileliginizin keyfine bakacaksiniz. Antikorunuz da olusmus olacak
		 Evet hicbisey yapma dinlen dedi
 Evet hicbisey yapma dinlen dedi