Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Enfeksiyon olabilir canım. Gebelikte çok sık oluyormuşKızlar acil bir sorum var sancıyla beraber sarı akıntım var özellikte sag kasıkta normalde 1 2 dkka agrır geçerdi şimdi geçmiyorda.varmı bunu yaşayan korktum birden![]()
Kanaman lekelenme yoksa korkma bi acilde idrar tahlili ver çok yüksekse ilaç yazarlarKızlar acil bir sorum var sancıyla beraber sarı akıntım var özellikte sag kasıkta normalde 1 2 dkka agrır geçerdi şimdi geçmiyorda.varmı bunu yaşayan korktum birden![]()
Başın sağ olsun, çok zor bir durum, kürtaj şeklinde mi aldılar yoksa doğum mu yaptın? Ben de daha önce benzer bir gebelik geçirdim, ölü doğum olmuştu benimkiTeşekkür ederim canım Allah razı olsun 11 haftalıktı doktor birkaç hafta önce gelişimi Durmuş kalp atışı Durmuş dedi, patolojiye gönderdik 15 güne sonuç çıkar. Çok şükür iki çocuğum var Rabbim onlara sağlık versin herkese de hayırlı sağlıklı ve sıhhatli doğumlar nasip etsin inşallah![]()
Bu minnos erkek![]()
Kiz istiyorum ama içime erkek gibi doğuyor. Yorum yaptiginiz icin teşekkürler ins gönlümden gecen gibi minnos bir kizim olurNun teorisine göre o genital bölgedeki kemikler paralelse kız açılıysa erkek diyolar çok net görünmese de bana paralel gibi geldi inşallah öyledir
Kızlar kalça kemiği ağrıyan var mi yoksa bana has bisey mi bu durum![]()
Doktorum yaarın nöbetçi dişimi sıkayım artk yarına kadar.dedigin gibi kanama lekelenme olursa giderimKanaman lekelenme yoksa korkma bi acilde idrar tahlili ver çok yüksekse ilaç yazarlar
Erkek benceKizlar benim bebişimi tahmin edermisiniz çatlicam yakinda14 martta doktor randevum daha çok var
![]()
Teşekkür ederim canım Allah razı olsun öncelikle İnşallah sağlık ve sıhhatli kucağına alırsınBaşın sağ olsun, çok zor bir durum, kürtaj şeklinde mi aldılar yoksa doğum mu yaptın? Ben de daha önce benzer bir gebelik geçirdim, ölü doğum olmuştu benimkiacını paylaşıyorum, dilerim en kısa zamanda sağlıklı bir gebelik nasip olur.
Merhba , bende Hollanda’da yaşıyorum . Bizim detaylı ultrason martta ve diğer testlere henüz karar vermedik. Siz 11. Haftadaki down , edward sendromu testini diyorsunuz dimi?Birsey danismak isterim. Ben holladadayim burda 10. Haftadan iyibaren nifty trst yapiliyor. Sizin yaptirdiginiz testin tam adi nedir? Trsekkurler![]()
Canım benim çok geçmiş olsun rabbim iki yavruna uzun ömürler versinTeşekkür ederim canım Allah razı olsun öncelikle İnşallah sağlık ve sıhhatli kucağına alırsınbenimki sadece ağrılar vardı karın ağrıları 2-3 gün giderek şiddetlenenince doktora gittim kalp atışı durmuştu ve ben kürtaj oldum
Olmazsa da bi idrar tahlili yaptır bence. Enfeksiyon da ağrı yaparmış. İnşaallah önemli bişi yoktur. Yer açıyorlar kendilerine miniklerDoktorum yaarın nöbetçi dişimi sıkayım artk yarına kadar.dedigin gibi kanama lekelenme olursa giderim
İnşallah insan korkuyor Allahım hepimizin kucagına almayı nasip etsinOlmazsa da bi idrar tahlili yaptır bence. Enfeksiyon da ağrı yaparmış. İnşaallah önemli bişi yoktur. Yer açıyorlar kendilerine minikler![]()
Merhabalar doktor bana da prilam ve zafor yazdı.zafor içeriğini okudum hamileler kullanamaz.kanser vb hastalar asırı bulantılarda kullanıyor gibi bilgiler vardı bu nedenle almadım.İdrra yolu enfeksiyonu belirgin bir bulantıyı sebep oluyor mu? Haftalardır çok bulantım var zofer ve prillam aynı anda kullanıyorum. Şimdi birde idrar yolu enfeksiyonu çıktı acaba bulantıyı o da tetikliyor mu
Evet o 11. Haftadakinden bahsediyorum. Onu yaptiracagiz biz birde 20. Haftadakini yaptiracagizMerhba , bende Hollanda’da yaşıyorum . Bizim detaylı ultrason martta ve diğer testlere henüz karar vermedik. Siz 11. Haftadaki down , edward sendromu testini diyorsunuz dimi?
Benim çok uzun zamandır oluyor sağ tarafta, hatta bazen tutuluyor, biraz yürüsem hemen topallatıyor. Doktora gittim ortopediye, eklemimi zorladığımı ve şimdi bebek leğen kemiğine oturduğu için arttığını zamanla daha da artabileceğini söyledi. Fizik tedavi verdi. Ama geçici bir şey inş. Ben çözümü az hareket etmekte buldum. Oturus sekli de etkiliyor düzgün dik oturmak daha iyiKızlar kalça kemiği ağrıyan var mi yoksa bana has bisey mi bu durum![]()
Burada down semdromu testi ücretli, 175 euro yaklaşık. Ama 20.haftadaki detaylı ultrason ücretsizmiş, organlara baktıkları renkli ultrason sanırım, sigorta ödüyormuş.Bende Almanyadayim burda nasıl bilmiyorum yarın gidicem 12. Haftamdayim açıkçası düşünmüyorum herhangi bi test yaptırmayı. Neler yapılıyo bilmiyorum yarın ögrenicem inşallah