- 30 Eylül 2020
- 9.758
- 8.038
- 148
Biraz bekle bari canim bi dahaki kontrole kadarSiz konuşuyosunz böyle içimi bi korku saldı.erkeğe dönerse diye![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Biraz bekle bari canim bi dahaki kontrole kadarSiz konuşuyosunz böyle içimi bi korku saldı.erkeğe dönerse diye![]()
17.haftada gitcem inşallah.beklim en iyisiBiraz bekle bari canim bi dahaki kontrole kadaralırsan ortak bisey al
![]()
Bir kontrol de benden gelsin bende pazartesi gideceğimHadi bakalım aynı anda öğreniriz belki pazartesi benimde kontrolüm var![]()
Battaniye vs. Biseyler alırsında böyle asıl kız eşyaları kalsin daha canım17.haftada gitcem inşallah.beklim en iyisi![]()
Sen kaç olacaksın mavişim o gün belki seninde tahminde bulunurBir kontrol de benden gelsin bende pazartesi gideceğim![]()
ben de pazartesi gidiyorum. İnşallah güzel haberler alırız.Bir kontrol de benden gelsin bende pazartesi gideceğim![]()
Çok şükür her şey yolunda13+2de usgde 13+1di ögrendim canım bazı doktorlar söylemiyor daha ama inşallah söyler sana
Evde giydiririm artıkBattaniye vs. Biseyler alırsında böyle asıl kız eşyaları kalsin daha canım
Ay benimde hoşuma gitmişti 5li çorap vardı 4ünü ikisi de giyebilir arada biri arabalıymışEvde giydiririm artık![]()
Ben de cinsiyet öğrenemedim ama bebek arabası, emzik, biberon puset örtüsü aldımBen anlamadm 12.haftada ikili test yapılrken biri kız diğeri erkek dendi geçen gün gittiğimde ikisi de erkeğe benziyor dedi doktor hiç alışveriş yapadım 16.hafta bitmek üzere
Evin içinde kim görcek zaten hastanede olmazdaAy benimde hoşuma gitmişti 5li çorap vardı 4ünü ikisi de giyebilir arada biri arabalıymışdedim giydiririm bisey olmaz o hesap olmuş
![]()
Çok şükür.Çok şükür her şey yolundaAma cinsiyeti öğrenemedik bebeğin pozisyonundan dolayı
![]()
Aayy hadi bakalım pazartesi güzel haberlerimizi yazalım hepimiz inşallahBir kontrol de benden gelsin bende pazartesi gideceğim![]()
12+4 oluyor canım umarım söyler doktor fazla garantici benim ama tahmin ederim belki demişti o haftadaSenin daha ilerde canım günün kaçta gitmiş olacaksın
11+2 oluyor benim seninkini söyleme ihtimali daha yüksekk![]()
Crl 7.48 doğru yere baktım umarımÇok şükür.boyu kaç çıktı bebişin.Göstermedi öylemi yaramaz ya
bnmki açtıydı hemen
![]()
Hersey in bir zamanı var mantığı hakim. Sadece cinsiyet tayini için randevu açıyorlar yaYaa nolacak sanki söylese dimi ama neyse beklenir yanii![]()
Sağlıkla..Aynen cinsiyet babadan gelir babamiz çerkez ve genelde erkek çocukları oluyormuş![]()
Aynen canım Allah giydirmeyi nasip etsin de insallahhEvin içinde kim görcek zaten hastanede olmazda![]()
İnşallah bi tahminde falan bulunur canım, bende acile gidiyorum sağ kasığımda çok ağrım var inşallah normaldir hersey12+4 oluyor canım umarım söyler doktor fazla garantici benim ama tahmin ederim belki demişti o haftadaGüzel haberlerle gelelim
![]()