2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Merhaba hanımlar, benim de bugün doktor kontrolüm vardı çok şükür hiçbir sıkıntı yok bebem sağlıklı, cinsiyeti de yüzde doksan erkek dedi. bacak arasında bir çıkıntı gördü 15+3 te gittim bu arada. yine eksin söylemiyor yüzde yüz demiyor ama yüzde doksan diyor herhalde doğumda kucağına alana kadar yüzde yüz demeyecek herhalde. aşağıya resim ekliyorum sizce görünen erkek pıtısı mı :) bir de magnezyum olarak hangi ilacı kullanıyorsunuz onu merak ediyorum?

Eklentiler

• WhatsApp Image 2022-03-11 at 15.17.15.webp
    WhatsApp Image 2022-03-11 at 15.17.15.webp
    20,4 KB · Görüntüleme: 79
  • WhatsApp Image 2022-03-11 at 15.17.14 (2).webp
    WhatsApp Image 2022-03-11 at 15.17.14 (2).webp
    20,3 KB · Görüntüleme: 76
  • WhatsApp Image 2022-03-11 at 15.17.14 (1).webp
    WhatsApp Image 2022-03-11 at 15.17.14 (1).webp
    14,6 KB · Görüntüleme: 75
  • WhatsApp Image 2022-03-11 at 15.17.14.webp
    WhatsApp Image 2022-03-11 at 15.17.14.webp
    17,7 KB · Görüntüleme: 74
  • WhatsApp Image 2022-03-11 at 15.17.13.webp
    WhatsApp Image 2022-03-11 at 15.17.13.webp
    18 KB · Görüntüleme: 81
Yaaa aslında ben çok iyi marka iki tane cihaz bozdum çünkü maaşallah sütün fazlaydı. O kadar çok kullandım ki birde kızım 4-5 aylıkken işe geri dönünce mecbur süt sağıp bırakmam gerektiği için çok kullandım bir de kızım 2,5 yaşına kadar emzirince iki cihaz ancak yetti. Yoksa en iyisi de olsa cihazların bir kullanma ömrü var bence
Tabii öyle yoksa kime satacaklar yenisini ☺️ Maşallah güzel emmiş 2.5 yaş çok iyi

Çok geçmiş olsun. İnşallah yolunda gidecek her şey içinizi ferah tutmaya çalışın. Bende de en başta lekelenme olmuştu progestan iyi gelmişti.
Bende direk kanama oldu artinca acile gittim şükür bebek iyi progestan igne vurdular insallah duzelir 🤲🤲

Canım geçmiş olsun.kistmi agrı yapıyor kuzum 🙄
Anlamadim valla canım o kısımdan ağrım şiddetlendi. Devlet acilinde kadın doğum kısmı var oraya gittim bebekte kesede vs. Sıkıntı gözükmedi kisti gördü yine, kendi doktoruna görün dedi kanama yok diye pek şey yapmadı sanırım. Magnezyum falan verdi biraz daha iyiyim şükür

Cumartesi cinsiyet öğreneceğim o yüzden bütün teorileri araştırırken bu karşıma çıktı bana mantıklı geldi gibi 😊 şöyle ki omurgadan popoya doğru giden çizgi sonda yukarı doğru çıkıyorsa erkek, düz gidiyorsa kız oluyormuş fotoğraf ekleyeceğim orda daha ayrıntılı gösteriyor
Ben bişey anlayamadım nuba göre benim ne oluyor acaba 😀

Eklentiler

• IMG-20220310-WA0009.webp
    IMG-20220310-WA0009.webp
    29,7 KB · Görüntüleme: 80
Güzel anneler merhaba bi sorum var size
12 haftalık gebeyim ben de dün kontrolüm vardı doktor her şey cok güzel dedi ama bebeğim pek hareket etmiyordu youtube’ta hafta hafta ultrason görüntülerini izlerim hep bir cok bebek kıpır kıpır yerinde durmuyorlar bu durum beni endişelendirdi doktora sordum her bebek aynı olmaz dedi sizin bebişlerinizin hareketleri nasıl ultrasonda cevaplarsanız cok sevinirim
İçin rahat olsun canım benimde öyleydi giderken tatlı yememe rağmen gittiğimde çok fazla hareketli göremedim ama dr vatandaşın keyfi gayet yerinde dedi her zaman aynı olmayabilirler

hatibulut hatibulut geçmiş olsun arkadaşım inşallah gelmiş geçmiş olur. Kendine dikkat etmelisin galiba görümcem de bu durumdaydi tabi Allahın taktiri herşey ama bol bol dinlen inşallah. Hayırla sağlıkla kucağına alırsın insallaj.
Dilos6342 Dilos6342 sana da geçmiş olsun canım tekrarı olmasın insallaj bol su iç dinlen.

hatibulut hatibulut geçmiş olsun arkadaşım inşallah gelmiş geçmiş olur. Kendine dikkat etmelisin galiba görümcem de bu durumdaydi tabi Allahın taktiri herşey ama bol bol dinlen inşallah. Hayırla sağlıkla kucağına alırsın insallaj.
Dilos6342 Dilos6342 sana da geçmiş olsun canım tekrarı olmasın insallaj bol su iç dinlen.
Sagolasin canım çok çok teşekkür ederim ❤

• Muhteşem
Reactions: Zzy
Ben bişey anlayamadım nuba göre benim ne oluyor acaba 😀
Ayy maşallah ne güzel çıkmış 🧿 sanki şu işaretlediğim yerde yukarı doğru bir çıkıntı varmış gibi geldi bana 😁 Öyle olunca da erkek deniyor ama bilemiyorum tamamen benim yorumum 😂

Eklentiler

• 3B549428-3188-43E7-B386-27C05301D244.webp
    3B549428-3188-43E7-B386-27C05301D244.webp
    18,6 KB · Görüntüleme: 72
İnsallah kardeşim Allah razi olsun yaştanmidir kendimi mi yorduğumdan bilemiyorum insallah sag salim tamamina erdiririz🤲

Kizlar benim hiç yüzüm gülmüyor bulantilar 3ay sürdü bitti hayat normale döndü bu sefer yoğun akıntı ve kanamalar başladı doktor pazartesiye çağırdı progestana başlattı.hic böyle yaşayan varmi bu sefer sonuna kdr sag salim gitmek istiyorum 😭 hareketlerini hissetsem azcik en azından yaşıyor diyeceğim onu da henüz hissedemiyorum
Çok geçmiş olsun. Bol bol dinlenin progestan size şifa olsun inşallah

hatibulut hatibulut çok gecmis olsun arkadaşım progestan benimde kanamamı durdurmuştu sonra lekelenme şeklinde devam ederek bitti çok şükür.İcini ferah tut buda geçecek insaallah ❤

Anlamadim valla canım o kısımdan ağrım şiddetlendi. Devlet acilinde kadın doğum kısmı var oraya gittim bebekte kesede vs. Sıkıntı gözükmedi kisti gördü yine, kendi doktoruna görün dedi kanama yok diye pek şey yapmadı sanırım. Magnezyum falan verdi biraz daha iyiyim şükür
Sag kasıkta agrılarım bnmde oluyor ama 2 gündür antibiyotik kullanıyorum enfeksiyon için agrı kesildi.test filan yaptırdımı

Back
X