2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Merhaba arkadaşım doğuma kadar kanama yaşayan insanlar var .ben bundan onceki gebeligimde ogrendigim andan itibaren kanama yaşadım parçalar geliyordu bende de her seferinde öldü mü diye gidiyordum bebek yasiyordu ama icerde kanama alani var dendi.progestan kullan ve yorma dediler.ben iki ay öyle yaşadım sonra yavas yavas kanama alani bitti tamamen kayboldu.endiselenme yalniz sana tavsiyem full yatma ayaklarini yukari kaldir uzandiginda.icerde kan kaldimi parca haline geliyo korkma o yuzden full yatma.
Çok teşekkür ederim bu umut dolu tavsiyeler için ❤️

O gelen akıntıyı sabahmı gördün yoksa gün içinde nöyle idrar yapar gibi sızı şeklimdemi gelmişti canım bende dün öyle olduda yarın kontrole gidicem bakalım bende öyleyim canım ya kalbini duyana kadar ultrasonda hatim ediyorum resmen iyidir diye
Ahh bilmemi gecen gunde kanamam oldu acile gittik igne vurdular cok endiseleniyorum ama nasibinde varsa oluyor diye sakinlestiriyorum kendimi..bu arada ben hem progestan hem probiyotik fitil kullaniyorum ondan gelmis akinti sabah kalktigimda geldi baya coktu

Ahh bilmemi gecen gunde kanamam oldu acile gittik igne vurdular cok endiseleniyorum ama nasibinde varsa oluyor diye sakinlestiriyorum kendimi..bu arada ben hem progestan hem probiyotik fitil kullaniyorum ondan gelmis akinti sabah kalktigimda geldi baya coktu
Bende progestan kullanıyorum başından beri enfeksiyon içinde antibiyotik dün doktorum o yapar dedi progestan için öyle biraz rahatladım canım hayırlısı bakalım😊

Kızlar 2 gündür sanki hamile değilmişim gibi.adet sancıları gibi agrılar olurdu onlarda kesildi.hiç bi agrım kalmadı.gögüslermde söndü gitti.bşi oldumu diye düşünmekten kndimi alamıyorum.doktor antibiyotik vermişti onda agrı kesici özelliğide var acaaba agrıları kesiyor ondanmı diye düşünüyoorum.çıkmazda gibiyim:KK43:

Son düzenleme:
Kızlar 2 gündür sanki hamile değilmişim gibi.adet sancıları gibi agrılar olurdu onlarda kesildi.hiç bi agrım kalmadı.gögüslermde söndü gitti.bşi oldumu diye düşünmekten kndimi alamıyorum.doktor antibiyotik vermişti onda agrı kesici özelliğide var acaaba agrıları kesiyor ondanmı diye düşünüyoorum.çıkmazda gibiyim:KK43:
Canım antibiyotik ağrıları kesmiş olabilir ama göğüsleri bilmiyorum. İçin rahat değilse tekrar bi git istersen doktora?

Canım antibiyotik ağrıları kesmiş olabilir ama göğüsleri bilmiyorum. İçin rahat değilse tekrar bi git istersen doktora?
1 ay sonra gel diye ısrarla söyledi çekiniyorumda gtmeye.1 2 gün daha dinleyim kendimi gene böyle olursam giderm bi bahane bulup napim

Bende progestan kullanıyorum başından beri enfeksiyon içinde antibiyotik dün doktorum o yapar dedi progestan için öyle biraz rahatladım canım hayırlısı bakalım😊
Aynen canim endiseleniyoruz normal insallah şu gunler gecsinde bebegimizle evlerimizde mutlu huzurlu olalim insallah🤲😍

Yok hic endiselenme benim 11.hafta ne bulanti kaldi ne bisey bitek karnım çıktı o da olmasa kendimi hamile hissetmeyecegim endiselenmeyin aksi bir durum olsa vucut aksine sinyal verir 😍

1 ay sonra gel diye ısrarla söyledi çekiniyorumda gtmeye.1 2 gün daha dinleyim kendimi gene böyle olursam giderm bi bahane bulup napim
Ağrıların bi gidip bi gelmesi normal bence de göğüs hassasiyeti için de aynı şeyi diyorlar sanırım canım. Benimde bi gün normal bi gün çok hassas olabiliyor belki vücut alıştığı için

Olabilir tabi.Allah büyük yoktur inşallah birşey❤️
Birde daha süt üretilmiyor diyorlar onun içinde olabilir. Benim hamileliğin başında da hiç hassasiyet olmamıştı 7. 8. Haftada aralıklı günlerle oluyordu göğüs hassasiyeti sonra iyice hassaslasti ve şuan normale döndü gibi hafif var hassasiyet. Yani bi inişli bi çıkışlı oldu canım ama sen yine bi kaç gün daha bekle içine sinmezse gidersin

Birde daha süt üretilmiyor diyorlar onun içinde olabilir. Benim hamileliğin başında da hiç hassasiyet olmamıştı 7. 8. Haftada aralıklı günlerle oluyordu göğüs hassasiyeti sonra iyice hassaslasti ve şuan normale döndü gibi hafif var hassasiyet. Yani bi inişli bi çıkışlı oldu canım ama sen yine bi kaç gün daha bekle içine sinmezse gidersin
Yarın 15.haftaya giricem .agrı olsa bi dert olmasa bi dert☺️senin nasıl gdyor canım

Hay maşallah o kadar oldu muu 🥰 aynen öyle valla canm ya insan sürekli kendini yoklayip duruyor birde ayda bir gitmesi çok zor geliyor insana😅
Hiç sorma ya 25 günüm var daha :KK51:cabuk geçiyor şurda 6 ay kaldı nedir ki 6 ay.yazarm artk sana diloş ben dogurdum sende dogur artık diye 😁

2. Trimester döneminde genelde bütün belirtiler gidip eskisi gibi enerjik döneme geçtiğimiz yazıyor okuduğum kitapta

Back
X