2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Kızlaar sizinde göbeğinizde belinizde ve göğüslerinizde kaşıntı varmı benim sürekli hafif hafif tatlı kaşıntım var deri kuruduğu için oluyor diyor internette çatlak kremi kullanmaya başladınızmı kaçıncı haftada başlamak lazım sizce ?
Karında büyümeyi hissettiğinde başlamalısın kaşıntı varsa başla hemen bence çünkü çatlak kaşıntıyla oluşur derler ne kadar doğru bilmem

Canım anne hastalıklarıyla ilgilenen tek bir hekim var perinatolojide. Ona gidiyorum mecburen. O da randevulu çalışmıyor erkenden gidip sıra numarası alıyorsun. Ama normal kadın doğum bölümü randevulu çalışmasına rağmen erkenden sıra numarası alırsan bakılma olasılığın çok yüksek. Ben şehir hastanesinde düşük yaptım daha önce odalar ilgi alaka çok güzeldi çıkarken doktorlara tek tek teşekkür ettim hatta
Anladim canim ya uzak biraz bana gece 4 de gitsem anca varirim🤣

Kızlar 11+0 şuan hamileyim cinsiyet tahmini yapabilen var mı acaba aramızda öncelik tabiki sağlık kız erkek fark etmez sağlıkla gelsin sağlıkla kucağımiza alalım yeter ama insandaki de merak cuma günü ikili teste ve detaylı ölçüme cagirdi doktorum
Bence erkek

Olabildim canım haftaya da ikili test için çağırdı bakalım.
Eğer güzel görüntü alabilseydi bugünde yaparım demişti
Cinsiyetine de haftaya bakarız dedi bu da minnoş 1 ay sonra baya büyümüş
İçinizden geçen ne oldu bekliyorum🥰🥰
Yaa ne de güzel surat kafa kısmı net ama alt taraf bulanık ama bence kız

Çok şükür canım sağlıklı ilerliyor herşey benimde sen boyutlarına bakma bu dönemde kalp atışı duyduktan sonra beta artış değerinin de önemi yokmuş sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbim 🤗
Yok beta aynen keseden sonra bakılmadı da benim işte karın ağrım kese boyutu küçük olmasi yani doktor bir şey demedi ben araştırdım. Ama sizin mesajı okuyunca yüreğime su serpildi ama yine de aklınca hep bı acaba var hayırlısıyla bir Perşembe olsaydiii offf :)

Merhaba,
Döndüm kontrolden.
Büyük bir stresle yattım koltuğa. Hareketlerini gördüm, kalp atışını dinledik. Derin bir oh çektim. Sonra detay muayeneye geçti. Kanama alanı 4 cm genişliğinden, 1.68 e düşmüş. Çabuk toplamış, hayret dedi.

Neyse içeri geçtik,
Dedim , kanamadan iki gün önce, 7-7,5 km yürüdük ,çocuğu gezdirdik. Acaba onun etkisi olabilir mi,diye sordum. Bilimsel bir çalışma yok , diyor. Sporcu hastası varmış, üç maç yapmış , bebek sapasağlam , diyor. İyi de , ben ham bir insanım. Bu Covid salgınından beri, iki yıldır, doğru düzgün dışarı çıkmadım normal insanlar gibi. Sen beni niye sporcu biriyle kıyaslıyorsun? (Sürekli karnımdaki kusurlu , kanama ondan demeye getiriyor sanki)

Çünkü Fetal DNA sonucuna göre yeniden görüşürüz ,dedi. Hatta sonuç olumlu bile olsa, amniyosentez öneririm, dedi. Sana kalmış dedi. %99 sonuç veriyor sonuçta , dedi. 😳
Bir hastası daha varmış benim gibi ileri yaş , yönlendirmiş, kadın yaptırmak istememiş.
Ama düşük tehlikesi var o işlemde , dedim.
E var tabii , diyor.
…..
Açıkçası sevincimi tam yaşayamadım . Adam sürekli negatife hazırlıyor beni.

Herşeye rağmen son 48 saatte toplamış kendini vücut, progestan işe yarıyor demek ki şükürler olsun. Bugün bize el salladı 🥲 fotosunu sizinle paylaşayım istedim.

İşte böyle arkadaşlar, iyi dilekleriniz için çok çok teşekkürler. Allah bütün bebişleri korusun. Sağlıkla gelsinler🙏🏻🦋💙 Güzelliklerle kalın❤️
Canım sen içini ferah tut hiçbirşey çıkmaz inşallah fetal DNA 99,99 doğruluğu yanii varsa bişi düşünürsün amniyosentezi ve doktorunu değiştir benim çok arkadaşım var bu haftalarda deli gibi kanama yaşadılar sapasağlam doğum yaptılar

Kızlar kuzu kulağı otunun bi zararı olur mu sizce? Çok canım istiyor bir desteden fazla yiyorum günde neredeyse internette bişi bulamadım kendimi tutmakta da zorlanıyorum bilgisi olan varsa aydınlatabilir mi?

Merhaba kızlar bugün bizim de kontrolümüz vardı cinsiyetimiz belli oldu oğlum olacakmış 😍 2 li taramada ense ve burun kemiğine bakıldı fakat doktorum kan testine gerek yok fetal dna yaptıralım dedi, fetal dna yaptıranlar hangi firmada yaptırdınız?
İnvitae benimkisi Amerika’ya gitti

Kızlar kuzu kulağı otunun bi zararı olur mu sizce? Çok canım istiyor bir desteden fazla yiyorum günde neredeyse internette bişi bulamadım kendimi tutmakta da zorlanıyorum bilgisi olan varsa aydınlatabilir mi?
Ay bu tadı ekşi olan ot değil mi 😁 küçüklüğümde annem köyde dağlarda toplayıp verirdi çok severdim😁 İstanbul da ama hiç yemedim ,nerden buluyorsunuz bende bakayim😁

Ay bu tadı ekşi olan ot değil mi 😁 küçüklüğümde annem köyde dağlarda toplayıp verirdi çok severdim😁 İstanbul da ama hiç yemedim ,nerden buluyorsunuz bende bakayim😁
Ben Doğu tarafındayım burada pazarlarda var kolay bulunuyor. Aynen ekşili ekşili tuzlayınca doyamıyorum ama bi vicdan azabı da olmuyor değil sorun olmaz inşaallah 🥺 Orada da pazarlara baktın mı hiç keşke gönderebilsem valla hamilelere kıyamıyorum böyle yaşayıp görünce hele de

Kızlaar sizinde göbeğinizde belinizde ve göğüslerinizde kaşıntı varmı benim sürekli hafif hafif tatlı kaşıntım var deri kuruduğu için oluyor diyor internette çatlak kremi kullanmaya başladınızmı kaçıncı haftada başlamak lazım sizce ?
Kaşıntı vs. yok ama ben bu hafta başladım. Bio oil kullanıyorum şu an için memnunum.

Back
X